Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes...

01.03.10, 10:50
    Teraz to się dopiero zacznie. Wywiady , wizyty w zakładach pracy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: abby Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.vc.shawcable.net 01.03.10, 10:50
        silna jestes Justynko,to prawda...ale przyspieszony kurs savoir vivre`u by Ci
        nie zaszkodzil
        • guru133 Następny troll skory do pouczania kogoś, komu 01.03.10, 11:58
          zazdrości sukcesu.
      • Gość: ann Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.aster.pl 01.03.10, 11:01

Czy nikt nie mógł uciszyć tego prymitywnego kibola,
        wciąż gwiżdżącego, podczas powitania?
        Okropne to było!
        Tak jak niektóre pytania 'dziennikarzy', np. co może jeszcze zrobić złoty
        medalista :)

Dziękuję pani Justynie za chwile radości!
      • klosowski333 Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j 01.03.10, 11:07
        Kowalczyk byla wyraznie rozdrazniona. Nie wykazywala sie szczegolna
        cierpliwoscia. Zrozumiale jest, ze byla bardzo zmeczona po podrozy, wie tez, ze
        na odpoczynek czasu teraz miec nie bedzie. Jest wielkim sportowcem, ale jako
        czlowiek musi sie jeszcze troche nauczyc pokory, tak jak nauczyl sie tego
        Malysz, ktory jest bez porownania dojrzalszy niz na poczatku tej dekady, gdy
        osiagal swoje pierwszy sukcesy.
        Kowalczyk jest inteligentna dziewczyna i jestem pewien, ze wkrotce zrozumie, ze
        ten szal radosci jaki ogarnal Polakow jest czyms naturalnym i nie ma sensu sie
        na to boczyc, tym sie irytowac i na glupie pytania dziennikarzy odpowiadac
        warknieciem, westchnieniem dezaprobaty badz pogardliwym parsknieciem.
        • Gość: oli Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: 109.243.33.* 01.03.10, 11:23
          troche masz racji,lecz Justyna jest od tego by wygrywac zawody sportowe.nie
          kazdy moze byc gwiazda medialna.ja lubie ja za posiadanie wlasnego zdania i
          bezposredniosc
        • Gość: Iri Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:33
          Wybitny sportowiec, niestety dosć opryskliwa w kontaktach z mediami.
          Należy zrozumieć: zmęczenie i absurdalne, czasem zaczepne pytania
          dziennikarzy robią swoje. Nikt nie mówi, że pani Justyna ma wszystko
          przyjmowac z uśmiechem na ustach, ale tak ostentacyjne okazywanie
          niezadowolenia nie jest miłe. W końcu kibice wystali swoje na
          Okęciu, przejechali kilkadziesiąt kilometrów, więc warto okazać im
          mały szacunek.
          • Gość: Andzia Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:55
            Człowieku, jak ty jedziesz kilkadziesiąt kilometrów po to, żeby mistrzyni
            olimpijska okazywała ci szacunek to idź lepiej od razu do psychologa albo
            dowartościowuj się sprzątając wspólne podwórko. Typowe polactwo - niby chce
            "powitać mistrza", ale nie daj Boże jakiś kłopot, bo zaraz jest URAŻONY i
            KRYTYKUJE. Won wreszcie z tym ckliwym wiochmeństwem pod remizę!
            • Gość: Iri Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:10
              Po pierwsze nie ja jadę, więc trochę spokojniej ;) Po drugie
              proponuje czytać ze zrozumieniem. Mój komentarz nie był obraźliwy,
              Pani nie skomentuje. Miłego dnia.
            • Gość: Kobakonda Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:28
              A wszyscy na tym forum jesteście tak samo dobrzy. Ze skrajności w
              skrajnosć.. A wystarczy pogratulować Justynie, a nie sypać sobie
              piaskiem po oczach. To jest właściwe polactwo psia krew.
            • Gość: Skibol Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 13:23
              Żenada kobieto, naucz się czytać co ludzie pisza i mniej agresywnie
              reaguj.. Przez takich fora to bagienko. A Kowalczyk - super babka,
              choć zadziorna, gratulacje!!!
          • guru133 Jakoś nie zauważyłem u Justyny lekceważenia wobec 01.03.10, 12:06
            kibiców, natomiast niechęć do natrętnych dziennikarzy i owszem.
            • Gość: Kamila Re: Jakoś nie zauważyłem u Justyny lekceważenia w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:13
              Niechęć lekka była, ale dość zrozumiała. Ileż można gwizdać,
              śpiewać, szkoda, ze pomnika jeszcze nie postawili. A dla Justyny
              szczere gratulacje.
          • Gość: kala Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.xdsl.centertel.pl 01.03.10, 14:33
            Nikt nie bierze pod uwagę, że można nie lubić występów publicznych, można czuć
            się skrępowanym i zażenowanym publicznie okazywanym uwielbieniem, o które wcale
            się nie prosi. Justyna Kowalczyk jest sportowcem i może nie chce być gwiazdą
            medialną. Nie lubi tego i to ją denerwuje. Ja mogę taką postawę zrozumieć i
            uszanować. Czy ktoś prosił kibiców żeby jechali całą noc i wystawali na
            lotnisku; jeśli czuli taką potrzebę to ich sprawa, ale niech nie oczekują za to
            podziękowań . Może to oni powinni uszanować fakt, że główna bohaterka wydarzenia
            nie czuje się w takich sytuacjach komfortowo i sobie odpuścić. A pani Justynie
            szczerze gratuluję i dziękuję za niesamowite emocje jakich dostarczyła moim
            przyjaciołom i mnie na finiszu biegu na 30 km. To były niezapomniane chwile
            radości i dumy z tego że się jest Polakiem :)
        • guru133 Sportowiec to nie dyplomata i ma prawo reagować 01.03.10, 12:03
          żywiołowo - zwłaszcza na głupie pytania redaktorków, nie umiejących uszanować
          wysiłku i zmęczenia sportsmenki i zarzucających ja idiotycznymi pytaniami na
          poziomie magla.
        • Gość: gari Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:24
          > Jest wielkim sportowcem, ale jako
          > czlowiek musi sie jeszcze troche nauczyc pokory, tak jak nauczyl sie tego
          > Malysz, ktory jest bez porownania dojrzalszy niz na poczatku tej dekady, gdy
          > osiagal swoje pierwszy sukcesy.

Kowalczyk to się musi nauczyć zjazdów na nartach, a nie pokory. Pokora jej na
          nic nie potrzebna. Nie róbmy z Kowalczyk Małysza i na odwrót.
        • Gość: joejk Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.xdsl.centertel.pl 01.03.10, 12:28
          Małysz się niczego nie uczył, on jest już takim człowiekiem. Nie wiem czemu
          wymagasz, żeby ktoś się pokory uczył. Niech będzie jaka jest. Nie chcesz, nie
          interesuj się.
          • Gość: Miszczu Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:33
            Fajna jest jaka jest! Pokory nie musi się uczyć, moze tylko nerwowa
            niech mniej będzie, bo po co zdrowie sobie psuć :) Szczere
            gratulacje :)
        • Gość: Marek Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:41
          Dobrze, że pozostaje w tym wszystkim sobą, to widać. To jakim jest
          człowiekiem nie powinno nas wiele obchodzić, mamy cenić ją za to co
          sobą reprezentuje jako sportowiec. Może i lekko opryskliwa, mało
          dyplomatyczna, ale to sprawa daleko drugorzędna.
        • Gość: RONIN Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: 194.106.192.* 01.03.10, 13:35
          Mylisz się, idiotyczne pytanka każdego wyprowadzają z równowagi. Wcale
          się Justynie nie dziwię. Popieram w 100
        • Gość: Z Ameryki Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.hsd1.md.comcast.net 01.03.10, 16:20
          Mialem okazje obejrzec przywitanie Justysi w TVN24. Powitanie zaczelo sie, nie
          wiadomo czemu od Mazurka Dabrowskiego....Zaspiewano takze sto lat, pozniej cos
          jeszcze. O czestym, choralnym wyciu (skandowaniu) gorali nie wspomne. Na pewno
          chcieli dobrze, przesadzili troche, wygladalo to troche smiesznie,troche
          prowincjonalnie i troche zalosnie. Brakowalo tylko Maryjo Krolowo lub Kiedy
          Ranne Wstaja... Stad chyba tez rozdraznienie naszej zlotej Justysi. W 100% byla
          zmeczona wyscigiem na 30km, pozniej zakonczeniem Olimpiady oraz dlugim przelotem
          nad Atlantykiem.
          Dziwie sie, ze tak delikatnie zareagowala....
          • Gość: Emek Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:54
            Wszystkim taką wiochę odprawiają i jakoś sportowcy to godnie znoszą.
            Ona pierwsza w sumie pokazała co o tym myśli, wiec ludzie trochę
            się zdziwili :)Gratulacje serdeczne!
            • tmkmk Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j 01.03.10, 20:15
              byc moze, ze gdyby byla tak inni polscy sportowcy, to zamiast 3 medali, przywiozla by 3 czwarte miejsca, a po zwyciestwie w pucharze swiata w zeszlym roku, czekala na kolejne sukcesy 10 lat

jest mistrzem w sporcie wytrzymalosciowym, co oznacza tysiace przepracowanych godzin na potwornie ciezkich treningach, zaden inny sportowiec w Polsce tak ciezko nie pracuje i do tego trzeba wyjatkowego charakteru
        • Gość: Zbyszek z Chicago Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.03.10, 18:08
          Ludzie cieście sie, ona zdobyla wiecej medali niz cala Polska prze
          lata no i zloto po 40 latach !!!!

Jakiej pokory - jest mloda. Kazdy z nas popelnia bledy chociasz w tym
          co mowi jest duzo prawdy bo dziwne jest to ze 90% mistrzow ma asme
          i latwo wygrywa z zdrowymi tak jak siedm razy z rzedu Lance
          Armstrong wygrywa Tour de France. A z drugiej strony nie kazdy jest
          najlepszym na globie i moze jej wolno byc bardzo dumnym a moze i
          nawet zarozumialym.

Mieszkam w USA gdzie amerykanie od dziecka sa wychowani mysles
          pozytywnnie, bez negatywizmu, zawisci, i nieuczciwosci.

Tu nikt nie beszta z blotem swoich sportowcow za niepowodzenia i
          szanuje ludzi sukcesu zarowno w zyciu, biznesie jak i sporcie.

Nawet Amerykanie przezywali Justyny zloto i wspanialy finisz. Duzo
          stacji telewizyjnych pokazywala to na zywo i Justyna jest czesto
          wymieniana jako jedna z najlepszych w historii.

Mowia o niej Polish Queen of Cross Country i kazdy Polak
          czuje sie z tego dumnym. Zadna stacja w USA nawet nie wspomniala jej
          kontrowersyjnych wypowiedzi a raczej podziwiala jej wielki wyczyn i
          to ze jest POLSKA KROLOWA SPORTOW ZIMOWYCH.

Osiagnela to bardzo, bardzo, bardzo... ciezka praca i kazdym
          Amerykanin wlasnie to docenia i podziwia a nie to czy ja lubi czy
          nie.

Tu tak jak chce to zrobic Putin za niepowodzenia, a nawet bledy,
          wini sie managerow a nie robotnikow a w sporcie dzialaczy ktorzy ich
          tam poslali a nie sportowcow tak jak to zrobiono z Justyna albo ta
          biedna mloda dziewczyna co zajela ostatnie miejsce.

Jak w Polsce nie bedzie sie szanowac, bronic i budowac ludzi sukcesu
          to zmienia barwy i nie bedzie zadnego medalu w zyciu, biznesisie
          czy sporcie.
      • Gość: ja A u pana prezydenta IP: 213.134.152.* 01.03.10, 11:19
        juz była?
      • Gość: Elto Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:20
        Ja odbierałem Justynę,,jakby cos ją spotkało nie miłego.Długo nie
        pojawiała się.I tego bym sprawcom nie wybaczył.
      • larsek Wreszcie jest pol. sportowiec co jest pewny siebie 01.03.10, 11:23
        Brawo, mam juz dosc polskich sportowcow, ktorzy poprzez niepewnosc nie
        osiagaja dobrych rezultatow w waznych zawodach. Gdyby skoczkowie mieli choc
        polowe pewnosci siebie Justyny to zdobyliby medal w druzynowce.
        Skoczyc 10 metrow krocej i jeszcze mowic, ze sie jest zadowolonym ze swego
        skoku to jest smieszne.
        Moze Justyna bedzie przykladem dla innych sportowcow by byc pewnym siebie i
        juz przed zawodami nie przygrywac.
      • deerzet I znów wielka tajemnica nie odkryta 01.03.10, 11:25
        Ekolog się ucieszy. Nie będzie zanieczyszczania śniegu produktami
        ropopochodnymi!

Pokazano tych smarowaczy, zwanych serwismanami, pokazano - a oni nic
        nie pokazali.
        Nadal nie wiemy jak nakładać smar pod nartę. Jaki na końce nart,
        jaki pod stopę.
        A wiadomo, że kto smaruje...

Znów nie kupię biegówek - nie umiem smarować!
        • Gość: wiesiek Re: I znów wielka tajemnica nie odkryta IP: *.versanet.de 01.03.10, 11:52
          Pisze ot po prostu pod ostatnim postem, bo tutaj co drugi dodaje nowy temat,
          bałagan niesamowity :))).

Sukcesy Kowalczyk są czymś niesamowitym. Pochodzi z normalnego kraju w Europie
          środkowej, bez żadnych wielkich tradycji na śniegu, w przeciwieństwie do krajów
          skandynawskich na przykład. Zaczęła uprawiać biegi NARCIARSKIE chyba dopiero w
          15tym roku roku. życia!! Stad oczywiście te małe braki w technice, których
          może już nie nadrobić. Ale kompensuje to wszystko nieziemska "kondychą"
          (szybkość, siła, wytrzymałość). W sumie fenomen Justyny można porównać do faktu,
          gdyby jakiś polski biegacz nagle pokonał na Mistrzostwach Świata na bieżni
          wszystkich Kenijczyków i Etiopczyków.

Tez jestem zdania, ze sportowcy powinni w pierwszym rzędzie brylować na trasach
          i skoczniach, a nie w mediach. Od tego są inni pajace :)).
          Mam nadzieje, ze będzie dalej konsekwentna i odważna. liczę na to, ze z Justysi
          nie zrobi "gwiazdusia". Wierze, ze temat ASTMATYKOW i związanego z tym problemem
          "legalnego dopingu" podejmą wkrótce światowe federacje sportowe.
        • Gość: y Re: I znów wielka tajemnica nie odkryta IP: *.lodz.msk.pl 01.03.10, 12:04
          > Nadal nie wiemy jak nakładać smar pod nartę. Jaki na końce nart,
          > jaki pod stopę.

I się nie dowiesz, bo ta wiedza jest warta ogromne pieniądze. :)
        • guru133 Nawet smarowacze ci nieudacziku przeszkadzają? 01.03.10, 12:11
          Zapewne tylko smrodliwym pudełkiem na czterech kółkach potrafisz się - i to z
          trudem - poruszać.
          • Gość: Metin Re: Nawet smarowacze ci nieudacziku przeszkadzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:15
            Jezu, wyluzuj człowieku, jaka agresja. Człowiek sobie tylko
            zażartował, spokojnie..
            • deerzet Tu nie ma żartów 01.03.10, 13:09
              Wraz z nartami nie sprzedają w sklepach instrukcji smarowania, a
              szkoda ...
              Acz zakupić można poradnik savouir-vivre'u.
              W księgarni.

---

Któż lubi kibolstwo ...
      • Gość: panczenista Popsute swieto IP: *.sita.aero 01.03.10, 11:42
        Cale swieto psuje jednak niesportowa postawa Kowalczyk. Jak
        przegrala z Marit Bjoergen to oskarzyla ja na Olimpiadzie, ze
        oszukuje z astma i bierze leki bez choroby, choc Norwezka niczego
        nie ukrywala, a Kowalczyk wiedziala o jej astmie na dlugo przed
        Vancouver. Jak wygrala z Bjoergen to ja za te oskarzenia
        przepraszala. Nieolimpijskie i niesmaczne. Kowalczyk do wielkiego
        sprtowca jeszcze wiele brakuje. Duzo radosniejszy byl medal
        panczenistek.
        • 1410_tenrok panie panczenista, a słyszałeś 01.03.10, 11:52
          o sztucznym wywoływaniu astmy? To są jaja! Cieężko chora kobiat zdoby 5 medali
          nie na paraolimpiadzie...... Zacznij myśleć!

Astma to ciężka choroba.
          Nieolimpijskie to jest sztuczne wywoływanie astmy aby brać sterydy.....
        • Gość: niga Re: Popsute swieto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:59
          Tak, masz niewątpliwie rację, ale podszepnę ci, że na twoje dolegliwości bardzo
          korzystne jest picie kopru włoskiego - uwolni wreszcie te męczące wiatry
          jelitowe z organizmu, co w efekcie bardzo dobrze wpłynie na twój sposób
          postrzegania rzeczywistości. Koper włoski - każdy "panczenista", jak i każdy
          inny chojrak zza klawiatury powinien to używać!
      • guru133 wlogra, jesteś głupszy niz ustawa przewiduje. To 01.03.10, 11:54
        nie PRL a Justyna to nie upaństwowiony brojler, tylko profesjonalistka w pełnym
        calu i na takie pierdoły nie ma ani czasu, ani ochoty i myślę że sam o tym
        wiesz, ale natura zawistnego trolla zmusiła cie do napisania tych pierdoł:))
      • Gość: Jasiu Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.centertel.pl 01.03.10, 12:05
        Najzabawniejsze miksy Zimocha . Polecam! www.polskieradio.pl/sport/vancouver/wiadomosci/artykul140924.html
      • Gość: panczenista Popsute swieto IP: *.sita.aero 01.03.10, 12:12
        Problem astmy u sportowcow byl przerabiany na swiecie juz wiele lat
        temu. Kowalczyk dotyka problemu gdy przegrywa (jak wygrywa to
        przeprasza). Od 2008 r. kazdy sportowiec, ktory ma astme i musi
        brac lek wziewny (dopuszczony jest tylko wziewny) musi przedstawic
        WADA - swiatowej agencji antydodopingowej komplet badan i historie
        choroby. WADA po analizie daje okresowe zezwolenie na uzywanie
        leku. Jeszcze dwa lata temu sportowcy mogli brac leki wziewne na
        astme bez zadnych zezwolen WADA.
      • sagi2007 Dziękujemy 01.03.10, 12:37
        fani Pogoni Lwów dziękują.

Polska biało-czerwoni !!
      • leszyce (wierszyk) Powitanie Justyny Kowalczyk na Okęciu: 01.03.10, 12:47
        POWITANIE JUSTYNY NA OKĘCIU w W-wie
        Z dalekiego Vancouver do Warszawy,
        wraca nart królowa z kompletem medali.
        Justyna, po sukcesach na olimpiadzie,
        przylatuje do kraju w glorii i chwale.
        Na Okęciu czekało, może tysiąc fanów;
        kapela wiejska i chór "Echo Zagórzanów".
        (rodzinną wieś Justyny - Kasinę Wielką,
        przekabacą w nazwie , na.. Justynę Wielką).
        Bitą godzinę, te oczekiwania trwały;
        (strażnik stał a drzwi się ciągle otwierały)
        Oczekiwanie było , nerwowa atmosfera;
        czy może celnicy, clą ten złoty medal?
        Wreszcie pokazała się oczekiwana królowa,
        uśmiechnięta Justyna - góralka rasowa.
        Gromki aplauz był , gratulacje, kwiaty,
        odśpiewano hymn i znowu wiwaty.
        Grali i śpiewali piosenki "Łoj Justyna",
        (tylko jakiś ciołek, gwizdami przerywał).
        Po tym zrobiono konferencję prasową,
        Odpowiadała z uśmiechem, rzeczowo.
        Taka dziewczyna z takim charakterem,
        powinna być kiedyś, sportu menagerem.
        Wtedy, polski sport by wiele znaczył,
        (a nie jakiś "Miron" i kliki "działaczy").
        (Edwin z Inowrocławia 1. 03.2010r.)
      • Gość: Keppling Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:52
        E tam wzruszające powitanie. Wiocha. Dziwić się, ze dziewczyna była
        podirytowana z lekka - nieustające śpiewy, gwizy, lekki przypał
        ogółem. A dla pani Justyny najszczersze gratulacje.
      • Gość: Brawos Justyna Kowalczyk na prezydenta! Odważna i uczciwa IP: 213.17.227.* 01.03.10, 13:21
        Taka nam potrzebna!
        • Gość: Skibol Re: Justyna Kowalczyk na prezydenta! Odważna i uc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 13:24
          Polityka jest dla Łosi, za fajna jest :D
      • adam81w Brawo Justyna! Brawo Polska! 01.03.10, 14:06
        Nasze wydało ją plemię. :)
      • Gość: sportowidz Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 14:35
        Nie wiem czy astmatycy tak jak inni zawodnicy niepełnosprawni nie
        powinni startować osobno. Warto to rozważyć.
      • Gość: Zygmunt Prusiński Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.p3.InterArena.pl 01.03.10, 14:46
        Zygmunt Jan Prusiński

ZŁOTA JUSTYNA...

Mistrzyni Olimpijskiej z Vancouver

Widziałem Twój wysiłek Polki,
        niczym kariatyda na barkach swych
        Polska Ci słała róże na śniegu.

Zapewne pokochały Cię drzewa
        rosnące na kandyjskiej ziemi...

O czym myślałaś złota Justyno -
        wiem miałaś misję do spełnienia.

Czy Pan Bóg otworzył serce wiatru,
        byś ozłocona do kraju wróciła...?

Tak mało mamy sukcesów jako naród -
        prawie w cieniu szukamy każdy
        minimalny blask zwycięstwa.

Bądź nam wieczna i zwyciężaj -
        bądź nam Justyno wieczna !

28.02.2010 - Ustka
      • Gość: jaro Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.10, 14:49
        Nie uniejszajac nic Justynie, powitanie to wiocha z tymi przyspiewkami ,
        dajcie dziewczynie odpoczac. Ktos pamieta jeszcze o naszych brazowych
        panczenistkach ?. Szacun dziewczyny
        • maz-46 Re: Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam j 02.03.10, 15:53
          Wiocha to mało powiedziane. To wszystko jest takie przaśne i siermiężne, że
          normalny człowiek patrzy na to z zażenowaniem.
          Co się stało, że nasz przewielebny prezydent nie znalazł czasu dla naszej
          Justyny? Czyżby zabrakło orderów? A może dowiedział się, że Justyna nie jest
          fanem jego opcji politycznej?
      • chojowaty Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... 01.03.10, 15:31
        dzięki Ci Panie za Justynki bieganie
      • barej Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... 01.03.10, 15:48
        Tak się popłakałem,że musieli mnie transportować na sygnale do kliniki
        sportu.O reakreacji nie wspomnę!! Dżjustina KING!!!!
      • Gość: przemek Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: *.kalisz.mm.pl 01.03.10, 18:14
        a dlaczego w wydaniu papierowym na pierwszej stronie wyborcza
        umieściła zdjęcie justyny z medalem brązowym i podpisali justyna ze
        złotym medalem
      • Gość: pele Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... IP: 207.81.118.* 01.03.10, 18:24
        Powinni jej zabrac medal za oszustwa.
      • 4dagome1 Justyna Kowalczyk: Mam nadzieję, że dam wam jes... 01.03.10, 20:12
        ciekawe kiedy gazeta zacznie deprecjonowac sukces Justyny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka