Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bilet na Cracovię? Zapomnij...

IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 21:42
    Ja nie wiem jak Pan redaktor ale ja chodzę na mecze Lecha, a nie na Cracovie.
    Tytuł do bani.
    Obserwuj wątek
      • Gość: robak Majster! co? idziemy po Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:55
        I żeby nie było tym razem żadnych sentymentów.Rozjebać Cracovię,ile
        się da.
        • Gość: jaroni Re: Majster! co? idziemy po Ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 22:25
          A były kiedyś jakieś sentymenty ? Po prostu mecz i już. Trzeba
          wygrać.
      • Gość: gość Bilet na Cracovię? Zapomnij... IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 22:17
        drzwi otwarte w piątek, pierdolone kłamstwo, że w czwartek.
        • Gość: mouse internetowy napinaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 22:50
          ten artykuł zostanie dopiero jutro wydrukowany...

Napinka przeszkadza w myśleniu? To nie zapomnij spuścić wody jak
          zejdziesz z kibla...
      • Gość: gość portalu Bilet na Cracovię? Zapomnij... IP: *.toya.net.pl 03.03.10, 22:18
        Nie ma biletów?
        Motyla noga- to pewnie chuligany rozdysponowały całą pulę! Michnik zrób coś z nimi- ja chcem obejrzeć Cracovię!
        • Gość: kibol Re: Bilet na Cracovię? Tytul w sam raz dla szmaty IP: 95.108.0.* 03.03.10, 22:55
          Nie byliby soba gazeta byle dojebac. Bilet na mecz Lecha winno byc ale co tam
          kapusi to interesuje. Idzcie sie napic whisky za pieniadze iti albo Drzymaly!
          Paru dziennikarzy wie jak smakuje whisky stawiana przez biznesmena. A i
          wiekszosc zatrzymanych jest wolna. Przytyczek Wam w nos aj waje i zagladajcie na
          strone kibole.wiaralecha.pl/

A nie za wszelka cene i na polecnie ciot z cenrali robicie negatywne skojarzenia
          z nasza gwara. Tak sie zachowuja cioty.
      • Gość: kolejorzpany Bilet na Cracovię? Zapomnij... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 00:26
        Mi się na szczęście udało kupic bilet:D
      • Gość: Aro gdyby nie "stadionik we Wronkach" i Amica! IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.10, 08:55
        Panie Wesołek, gdyby nie "stadionik" we Wronkach i Amica - Lecha już
        by nie było. Więc tę pogardę sobie Pan zostaw na mecze Odlewu.
        Latem, gdy dziennikarze-fani Lecha zaczną szukać transferów... i
        pieniędzy, będą dobijać się do "Wroneczek" do Samsunga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka