Gość: Kibol IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 21:42 Ja nie wiem jak Pan redaktor ale ja chodzę na mecze Lecha, a nie na Cracovie. Tytuł do bani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Majster! co? idziemy po Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:55 I żeby nie było tym razem żadnych sentymentów.Rozjebać Cracovię,ile się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroni Re: Majster! co? idziemy po Ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 22:25 A były kiedyś jakieś sentymenty ? Po prostu mecz i już. Trzeba wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Bilet na Cracovię? Zapomnij... IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 22:17 drzwi otwarte w piątek, pierdolone kłamstwo, że w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouse internetowy napinaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 22:50 ten artykuł zostanie dopiero jutro wydrukowany... Napinka przeszkadza w myśleniu? To nie zapomnij spuścić wody jak zejdziesz z kibla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Bilet na Cracovię? Zapomnij... IP: *.toya.net.pl 03.03.10, 22:18 Nie ma biletów? Motyla noga- to pewnie chuligany rozdysponowały całą pulę! Michnik zrób coś z nimi- ja chcem obejrzeć Cracovię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Bilet na Cracovię? Tytul w sam raz dla szmaty IP: 95.108.0.* 03.03.10, 22:55 Nie byliby soba gazeta byle dojebac. Bilet na mecz Lecha winno byc ale co tam kapusi to interesuje. Idzcie sie napic whisky za pieniadze iti albo Drzymaly! Paru dziennikarzy wie jak smakuje whisky stawiana przez biznesmena. A i wiekszosc zatrzymanych jest wolna. Przytyczek Wam w nos aj waje i zagladajcie na strone kibole.wiaralecha.pl/ A nie za wszelka cene i na polecnie ciot z cenrali robicie negatywne skojarzenia z nasza gwara. Tak sie zachowuja cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorzpany Bilet na Cracovię? Zapomnij... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 00:26 Mi się na szczęście udało kupic bilet:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro gdyby nie "stadionik we Wronkach" i Amica! IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.10, 08:55 Panie Wesołek, gdyby nie "stadionik" we Wronkach i Amica - Lecha już by nie było. Więc tę pogardę sobie Pan zostaw na mecze Odlewu. Latem, gdy dziennikarze-fani Lecha zaczną szukać transferów... i pieniędzy, będą dobijać się do "Wroneczek" do Samsunga. Odpowiedz Link Zgłoś