Gość: Benz IP: *.u.mcnet.pl 18.02.04, 14:45 Jakie są oczekiwania kibiców w Polsce od nadawcy telewizyjnago pokazujacego mecze zużlowej ekstraligi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igrek Re: Transmisje telewizyjne IP: *.atr.bydgoszcz.pl 18.02.04, 16:18 Przede wszystkim brak na wizji w charakterze experta p. W.Golloba, sławiącego własne podwórko z Zakładem Ślusarskim w tle. Osobiście chciałbym , żeby całościowo pokazywanie żużla zrobione było na kształt transmisji piłki nożnej. Czyli jakiś meczyk (w miarę możliwości na żywo) i do tego jakiś program z podsumowaniem kolejki, krótkie relacje ze wszystkich stadionów,jakiś wywiad, komentarze (byle mądre) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKS Re: Transmisje telewizyjne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 17:00 nA POCZATEK SZCZYTEM MARZEN NIECH BEDZIE MAGAZYN ZUZLOWY, Z 1 MECZEM W CALOSCI I RESZTA W ROZMIARACH 5-10 WYSCIGOW. OCZYWISCIE BRAK ROZMOW Z WLADKIEM, GRAJEWSKIM, MATUSZAKIEM, SOKOLOWSKIM, A.RUSKO /BO ON MA WYLACZNOSC NA POLSAT/ I JUZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Transmisje telewizyjne IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.02.04, 07:26 Znając popęd do mediów tych panów pchali by się przed kamery po trupach. Po dzisiejszej lekturze newsów mam wrażenie, że z transmisji i tak nic nie będzie. Jedynie zobaczyć będzie można CKM i bocianki na Polshicie w porze największej oglądalności tj. około północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Transmisje telewizyjne IP: *.zetosa.com.pl 19.02.04, 13:10 Sprawa transmisji żużla w telewizji to jedne wielkie jaja. Umowy z Polsatem podpisali już Wrocław, Częstochowa, Zielona Góra, a co z resztą to jedna wielka niewiadoma. Siedem klubów miało wspólnie podpisać kontrakt z jedną telewizją, a wyszło że każdy sobie rzepkę skrobie. Jedno wielkie dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Transmisje telewizyjne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 21:45 Zauwazcie ze kontrakty z Polsatem podpisaly kluby ktorych wodzowie byli zobowiazani do szukania stacji telewizyjnej dla Ligi. I co sie stalo? Prezesi pozostalych klubow czekali na efekty negocjacji, a tymczasem negocjatorzy wynegocjowali sobie kontrakty i oznajmili, ze kasy z telewizji nie ma i nie bedzie. Zwyczajnie podzielili chlebek miedzy siebie i nawet okruchy zmietli. Chamstwo zeby nie uzyc bardziej dosadnych okreslen. Dla mnie tacy ludzie powinni trafic poza nawias zuzlowego spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Transmisje telewizyjne IP: *.zetosa.com.pl 19.02.04, 23:08 Racja 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Transmisje telewizyjne IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.02.04, 13:31 No to w temacie transmisji telewizyjnych zaserwowano nam pierogi ruskie z maślanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Transmisje telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 13:47 Nie wiem czy kolega który podpisał się jako "Benz" robi sondaż przed transmisjami telewizyjnymi w TV Polsat, ale wygląda mi na to że chce być jeszcz bardziej profesjonalny. Czego oczywiście mu życzę Odpowiedz Link Zgłoś