Gość: robak IP: 87.204.189.* 12.03.10, 22:07 Reiss mógł mieć koronę i być Lechitą wszechczasów,ale okazał się szczurem i sprzedawczykiem.Dla mnie jest zerem.Na własne oczy widziałem 7 przestrzelonych karnych.I co mam dziś o tym myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Robak ? Jesteś głupi czy z Warszawy ? IP: 217.168.135.* 12.03.10, 22:41 Czy jak cie Robak zakują w kajdanki ,sprowadzą kamery i zawiozą do Prokuratora to znaczy że jesteś pedofilem bo sąsiad widział jak głaskałeś dzieci po głowach w piaskownicy ? Jak Sąd w procesie dowodowym skarze Piotra Reissa to uznam że sprzedawał mecze i mam go w dupie. Do tego czasu jest dla mnie Lechitom o wielkich zasługach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyta Lech nie odpowie za grzechy z dawnych lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:54 Ta a za to wasz ''król'' kibiców - szef "Wiary Lecha" jest czysty jak łza i nawet się nie urlopował z tej funkcji do czasu wyjaśnienia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooverdam Re: Lech nie odpowie za grzechy z dawnych lat IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 00:15 O czym Ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hssr Lech nie odpowie za grzechy z dawnych lat IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 00:19 Ciekaw jestem o jakie czyny korupcyjne chodzi autorowi artykułu. Jakie to czyny korupcyjnie udowodnione w sądzie ciążą na Amice bądź Lechu? Może chociaż jakiekolwiek z tych klubów otrzymał jakieś zarzuty? Czy redaktor opisuje rzeczywistość czy ją kreuje? Ach, no tak, to GW. Królestwo szamanów zaklinających rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Lech nie odpowie za grzechy z dawnych lat IP: 109.78.96.* 13.03.10, 12:50 Raz na zawsze wyjaśniło się że tzwn Lech to nie Lech tylko Amika. Już dawno pisałem że to Amika teraz się to potwierdziło. Ten klub ma tradycje Amiki Wronki i nie zdobył nigdy mistrzostwa kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak zrozum fido IP: 81.219.163.* 13.03.10, 21:12 Że takie teksty o Amice,to my kibice wielkiego Lecha mamy w dupie.Jesteśmy dumni ze sponsora,za którym ty zawsze będziesz tęsknił,tak samo,jak za rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art1 Re: zrozum fido IP: 87.205.147.* 14.03.10, 08:19 To w końcu Amika czy Lech? Jeżeli Lech,to do 1 ligi.A jeżeli Amika,to jeszcze znajdą na nią papiery/czytaj haki/.I w Lechu i w Amice korupcja i przekręty kwitły jak ta lala-wynocha z extraklasy lub minusy w punktach-przynajmniej jak dla Jagielloni Białystok.Ale pany z poznania są nie do ruszenia?!Układy,układziki,znajomości itd.itp.Są równi i równiejsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Lech nie odpowie za grzechy z dawnych lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:28 Stoją na stacji jakieś śpiewaczki, To są z Poznania Lecha chłopaczki. Stoją i sapią, dyszą i płaczą bo swego Lecha już nie zobaczą. Choć tysiącami tu przybywali i choć o Lechu ciągle śpiewali to nie wiedzieli, że mają pecha, i pewna wronka pożre im Lecha. Jedna wroneczka,Amica z Wronek pożarła Lecha w jeden sezonek. Lecz ty się nie martw drogi kibicu, nazwiemy wronkę Lechem dla picu. Damy jej Lecha flagi i szale a na stadionie zrobimy bale. Oddamy także,to godło nasze i Lechem będzie ten z Wronek ptaszek. Stoi na stacji błękitno-biała Lechem nazwana Wronka wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowik Lech nie odpowie za grzechy z dawnych lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 22:46 lech nie istnieje to tylko amica Odpowiedz Link Zgłoś