Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZAUFAJMY ENGELOWI

IP: 172.16.25.* 15.02.02, 11:29
    Każdy z nas mz prawo do swojego zdania na temat tego czy innego zawodnika
    Każdy z nas przy ocenie kadrowiczów kieruje sie subiektywnymi ocenami - bo tyle
    jest pomysłów na kadrę ilu jest kibiców -tak bylo jest i bedzie zawsze.
    Musimy jednak zdac sobie sprawe z jednej rzeczy-to engel nas wprowadzil do mś i
    bynajmniej nie dlatego że słuchał rad np. dziennikarzy.
    Czytałem jego ksiązke i wiem teraz jak on to wszystko widzi:
    -nie jestesmy wirtuozami nie mamy figo i zidana wiec najwazniejsze jest aby
    zespoł i poszczegolni zawodnicy wykonywali powierzone im zadania-okiem Engela
    ci gracze a wiec krzynowek zdebel czy bak(kontrowersyjni od zawsze ) sprawdzaja
    sie a wiec sa w kadrze niezbędni -bo chyba każdy w Polsce zgodzi sie ze engel
    jest dziś najwiekszym fachowcem w dziedzinie która wszyscy kochamy
    ZAUFAJMY ENGELOWI BO JUZ NIE RAZ DOWIODŁ ZE WIE CO ROBI
    Obserwuj wątek
      • Gość: Crotalus Re: ZAUFAJMY ENGELOWI IP: 157.25.121.* 15.02.02, 11:37
        Dobra. Tylko wytłumacz mi dlaczego nie chce Smolarka. Po co go w ogóle
        sprawdzał. Smolar zagrał bardzo dobry mecz, a on udaje że nie widzi tego.
        • Gość: brzoza Re: ZAUFAJMY ENGELOWI IP: *.ibb.waw.pl 15.02.02, 12:35
          Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Dobra. Tylko wytłumacz mi dlaczego nie chce Smolarka. Po co go w ogóle
          > sprawdzał. Smolar zagrał bardzo dobry mecz, a on udaje że nie widzi tego.

Kto powiedział, że nie chce. Ta pomeczowa wypowiedź Engela o grze Smolarka była
          bardzo rozsądna. Ja ją odebrałem jako zachętę a nie zamykanie drogi. Coś w
          rodzaju " OK, zagrałeś dobrze, ale nikt na podstawie jednego dobrego meczu w
          reprezentacji nie zabierze ciebie na mistrzostwa. Graj dobrze w klubie, to
          zostaniesz powołany na następny sprawdzian, zagrasz w nim dobrze to masz szansę"
          Mam nadzieję, że Ebi tak to własnie odebrał i swoją grą przekona Engela do
          przydatności drużynie.

• pc Re: ZAUFAJMY ENGELOWI 15.02.02, 12:38
          Powiedział że nie chce, a to jest różnica. Dobrze że nie okazuje uległości
          opinii publicznej. A co do Smolarka - przecież Engel nie jest ślepy...
      • Gość: oligoll Re: ZAUFAJMY ENGELOWI IP: 172.16.25.* 15.02.02, 11:44
        mnie tez smolarek sie bardzo podobał i widziałbym go na mś -choćby ze wzgledu
        na ojca i ten mecz z portugalią -choc z drugiej strony on jest jeszcze młody i
        może być gwiazdą eliminacj do euro 2004
        • campo Re: ZAUFAJMY ENGELOWI 15.02.02, 15:26
          Jezeli chodzi o Smolarka, po tym co zaprezentowal w meczu z Irlandią Pn., tylko
          jakis kataklizm moglby mu przeszkodzic w wyjeżdzie na MS.
          I Engel doskonale o tym wie, ale tego nie mówi i dobrze.

Pzdr.
      • Gość: www Re: ZAUFAJMY ENGELOWI IP: 157.25.125.* 08.05.02, 13:09
        Tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka