Gość: fido IP: 93.107.207.* 27.03.10, 12:25 Może ktoś wie jak to się dzieje iż Red Bull jeżdżący z zastosowaniem silników Ranault robi to bardzo dobrze a fabryczny Renault jest delikatnie mówiąc trochę z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robson Re: Formuła 1. Vettel: To trochę śmieszne IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.10, 13:07 To jest proste. Silniki sä co do swoich osiägniec bardzo zblizone do siebie wiec nie odgrywa wielkiej roli jaki masz. Red Bull narzeka caly czas o ile to ich silnik (Renault) jest slabszy od Mercedesa, co nie zmienia faktu ze Mercedes GP niema startu do Red Bulla. Albo poröwnaj Merca, Mclarena i Force India Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1driver Trochę śmieszny to jest Robert, niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 16:10 Człowieku nic nie kumasz i nie rób z siebie technicznego guru bo nie o to chodzi. Od kierowcy jak Kubica, jakby nie było 4 sezon w F1 można chyba oczekiwać trochę obiektywizmu. Więc jak mówi że bolid sie poprawił, że mają w zanadrzu jakieś triki, że jedzie lepiej... uwierzmy mu chociaż raz że tak jest! Ale nie - stale jest to samo. Czy ja sie mylę jak po Bahrajnie Kubica robił nadzieje na Melbourne? Że lepszy tor, że bardziej lubi, temperatura lepsza, bolid poprawią itp. I co jak zwykle? Dziewiąty. Czyli za nim sa tylko nowicjusze i maruderzy. Na tle czołówki i stanów średnich tego sportu Robert jest w ogonie niestety, niezaleznie od teamu. Uwierzyłbym w jego talent gdyby rzeczywiście z marszu posadzić go do RedBulla, dać 70 kółek na trening a potem niech jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Formuła 1. Vettel: To trochę śmieszne IP: 195.245.213.* 27.03.10, 16:52 www.autosport.com/news/report.php/id/82444 stąd prawdopodobnie pochodzi "cytat" wypowiedzi Vettela. Albo w sport.pl słabo znają angielski, albo liczą, że ich czytelnikami są durnie bez dociekliwości. Mi słowa Niemca od razu wydały się podejrzane, tzn. to jak zostały wpasowane w tekście. Podejrzewałem, że może Vettel powiedział "it's quite funny that I got pole position on Mark's home race", co "kreatywni" żurnaliści zawsze chętnie odpowiednio podrasują. A tu zaskoczenie - nawet taka delikatna fraza nie padła, większość jest wyssana z palca, a kontekst zmanipulowany. Żenua jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Formuła 1. Vettel: To trochę śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 18:00 "It's Mark's home race - it's a little bit funny because last year he set the pole in Germany so it is kind of revenge." en.espnf1.com/f1/motorsport/story/12607.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchażżż Re: Formuła 1. Vettel: To trochę śmieszne IP: *.chello.pl 29.03.10, 12:19 Ja piernicze...sami znawcy automobilizmu i F1 tylko ilość wypadków na drogach wprost proporcjonalna do "znawstwa" i bzduro pisarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś