Gość: basia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 00:23 jagna jest wspaniała mam łzy w oczach kiedy mysle ze nie ma medalu nie moce tego przezyc jagna kochamy cie tak samo jak naszego adasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: nasza jagna IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.02.02, 09:42 To było piękne... Może na olimpiady powinniśmy wysyłać tylko skoczków i snowbordzistów? Odpowiedz Link Zgłoś
silesia Re: nasza jagna 16.02.02, 09:57 Przed olimpiadą śledziłem poczynania Jagny, i chyba jako jeden z nielicznych wierzyłem w trzy złote medale dla Polski.Dwa dla Adama i jeden dla Jagny.Po zakwalifikowaniu się Jagny di 16-stki ,dalszych zwycięstwach w eliminacjach gotowało mi się w głowie.Troszkę szkoda Jaguś.Ale to największy kukces Polaków w sportac alpejskich bo do takich trzeba zaliczyć snowboard.Brawo !!!!!!!!. Ps. Jak się czujecie wszyscy dziennikarze, gdzie nigdzie nie można było otrzymać jakiejkolwiek informacji o Jagnie,a tym bardziej nikt nie widział w niej osobę godną zdobycia medalu.Ja wierzylem w złoto i że Jagna będzie drugim Fortuną.Jagna za to zo sama zrobiłaś bez tych wszystkich bufonów z PZN,PZO należą Ci się duże buziaki i kosz kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boryna Re: nasza jagna IP: *.pl 17.02.02, 17:44 -Ja ciebie zawsze kochalem, Jagus moja.... Odpowiedz Link Zgłoś