Gość: dgrey IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:27 Dobra robota, Gortat. Trzymaj tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UkasH nie za bardzo go poniosło?? IP: *.toya.net.pl 25.04.10, 23:35 nie za bardzo go poniosło??rozumiem ze NBA najlepsza liga świata,ale co to ma do Polski?takie opinie to można wyrażać jak się rzuca na olimpiadzie jak się gra o złoty medal z kadrą,a nie w amerykańskiej drużynie ligowej w meczu nawet nie finału konferencji,chłopak troszke przesadza moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptus Re: nie za bardzo go poniosło?? IP: *.static.maxnet.net.pl 25.04.10, 23:44 Przecież to powiedział Barnes a nie Gortat... czytaj ze zrozumieniem i nie rób z siebie debila. Odpowiedz Link Zgłoś
filip_kessel Re: nie za bardzo go poniosło?? 25.04.10, 23:58 myślisz, że Barnes coś jarzy na temat Polski oprócz tego, że stamtąd jest Gortat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:27 Nie przesadzajcie, nie czujecie tego, że on chciał tylko w zabawny sposób podkreślić, że to były ważne celne rzuty Gortata? Typowo polskie biadolenie, zero dystansu i luzu. CHILL OUT! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... 25.04.10, 23:36 Pomyslalby ktos,ze taki super koszykarz a tu historyk sie objawil. Dotychczs myslalem,ze w glowie moga zostac poprzekladane klepki przy boksowaniu(np.Old Gortat Janusz)ale wystarcza geny i pierdoli sie smutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytaj i myśl Re: Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 23:43 Cytat z artykułu: "To były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski - powiedział o jego trafieniach kolega z drużyny Matt Barnes". Dalej nie będę komentował tego co napisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.04.10, 23:52 bombullo napisał: > Pomyslalby ktos,ze taki super koszykarz a tu historyk sie objawil. > Dotychczs myslalem,ze w glowie moga zostac poprzekladane klepki przy > boksowaniu(np.Old Gortat Janusz)ale wystarcza geny i pierdoli sie > smutki. "- To były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski - powiedział o jego trafieniach kolega z drużyny Matt Barnes." Czytaj ze zrozumieniem jeden z drugim, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhas Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:44 Może tak trochę czytania na spokojnie? To nie Gortat powiedział, że to były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski, a Matt Barnes, który pewnie o Polsce nic nie wie. Fakt faktem, tytuł na pierwsze stronie gazeta.pl jest jednoznaczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.e-wro.net.pl 25.04.10, 23:47 Przecież tego, że "to były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski" nie powiedział Gortat, tylko Barnes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:50 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. To Barnes powiedział o tych najważniejszych w historii, nie Gortat. Możecie odszczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:54 Czopy, przeczytajcie wywiad, a nie tylko tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:58 Matt Barnes powiedział, że to były najważniejsze rzuty w historii Polski. Marcin Gortat: To było chyba pod wpływem emocji, bo wszyscy bardzo się cieszyliśmy z tej wygranej. Czytajcie uważnie a nie od razu rzucacie się na Ojca i jego geny Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Historian Matt Barnes rules 26.04.10, 00:14 Docent Lukasz Ceglinski powoluje sie na opinie profesora Matta Barnesa na temat historii Polski i wplywie na te historie rzutow wolnych wykonanych przez doktoranta Marcina Gortata. O nich pewnie myslal Ludwik Dorn rzucajac epitet: wyksztalciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Tytuł jest kłamliwy 26.04.10, 00:21 Sugeruje, że to powiedział Gortat, co by świadczyło o jego megalomanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_2 a tak to swiadczy o rasizmie amerykanskim IP: 94.254.129.* 26.04.10, 01:41 Rozumiem ze moze i chciał dobrze ale pokazało to ogólną opinię o Polsce rozpowszechnioną w USraelu dla nich Polska to taki syf ze nawet jak Polak piardnie w US to już tutaj powinna być feta narodowa... ps. oczywiście miło, że Gortat dobrze zagrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: a tak to swiadczy o rasizmie amerykanskim IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.04.10, 12:46 Gość portalu: ja_2 napisał(a): > Rozumiem ze moze i chciał dobrze ale pokazało to ogólną opinię o Polsce > rozpowszechnioną w USraelu > dla nich Polska to taki syf ze nawet jak Polak piardnie w US to już tutaj > powinna być feta narodowa... > > ps. oczywiście miło, że Gortat dobrze zagrał Tak tak, ale nie bredź już więcej skoro nie rozumiesz słów, których używasz (np. rasizm) to po co w ogóle jadaczkę otwierasz?... Odpowiedz Link Zgłoś