Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z...

IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:27
    Dobra robota, Gortat. Trzymaj tak dalej!
    Obserwuj wątek
      • Gość: UkasH nie za bardzo go poniosło?? IP: *.toya.net.pl 25.04.10, 23:35
        nie za bardzo go poniosło??rozumiem ze NBA najlepsza liga świata,ale co to ma do Polski?takie opinie to można wyrażać jak się rzuca na olimpiadzie jak się gra o złoty medal z kadrą,a nie w amerykańskiej drużynie ligowej w meczu nawet nie finału konferencji,chłopak troszke przesadza moim zdaniem.
        • Gość: raptus Re: nie za bardzo go poniosło?? IP: *.static.maxnet.net.pl 25.04.10, 23:44
          Przecież to powiedział Barnes a nie Gortat... czytaj ze zrozumieniem i
          nie rób z siebie debila.
        • filip_kessel Re: nie za bardzo go poniosło?? 25.04.10, 23:58
          myślisz, że Barnes coś jarzy na temat Polski oprócz tego, że stamtąd jest
          Gortat?
        • Gość: matt bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:27
          Nie przesadzajcie, nie czujecie tego, że on chciał tylko w zabawny sposób podkreślić, że to były ważne celne rzuty Gortata? Typowo polskie biadolenie, zero dystansu i luzu. CHILL OUT! :)
      • bombullo Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... 25.04.10, 23:36
        Pomyslalby ktos,ze taki super koszykarz a tu historyk sie objawil.
        Dotychczs myslalem,ze w glowie moga zostac poprzekladane klepki przy
        boksowaniu(np.Old Gortat Janusz)ale wystarcza geny i pierdoli sie
        smutki.
        • Gość: Czytaj i myśl Re: Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 23:43
          Cytat z artykułu: "To były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski -
          powiedział o jego trafieniach kolega z drużyny Matt Barnes". Dalej nie będę
          komentował tego co napisałeś...
        • Gość: y.y Re: Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.04.10, 23:52
          bombullo napisał:

> Pomyslalby ktos,ze taki super koszykarz a tu historyk sie objawil.
          > Dotychczs myslalem,ze w glowie moga zostac poprzekladane klepki przy
          > boksowaniu(np.Old Gortat Janusz)ale wystarcza geny i pierdoli sie
          > smutki.

"- To były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski - powiedział o
          jego trafieniach kolega z drużyny Matt Barnes."

Czytaj ze zrozumieniem jeden z drugim, to nie boli.
      • Gość: dhas Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:44
        Może tak trochę czytania na spokojnie? To nie Gortat powiedział, że to były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski, a Matt Barnes, który pewnie o Polsce nic nie wie. Fakt faktem, tytuł na pierwsze stronie gazeta.pl jest jednoznaczny...
      • Gość: Autor Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.e-wro.net.pl 25.04.10, 23:47
        Przecież tego, że "to były najważniejsze rzuty wolne w historii Polski" nie
        powiedział Gortat, tylko Barnes...
      • Gość: al Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:50
        Czytanie ze zrozumieniem się kłania. To Barnes powiedział o tych
        najważniejszych w historii, nie Gortat. Możecie odszczekiwać.
      • Gość: lupo Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:54
        Czopy, przeczytajcie wywiad, a nie tylko tytul.
      • Gość: olo Play-off NBA. Gortat: Redick mi podał, bo się z... IP: *.chello.pl 25.04.10, 23:58
        Matt Barnes powiedział, że to były najważniejsze rzuty w historii
        Polski.

Marcin Gortat: To było chyba pod wpływem emocji, bo wszyscy
        bardzo się cieszyliśmy z tej wygranej.

Czytajcie uważnie a nie od razu rzucacie się na Ojca i jego geny
      • eastsider Historian Matt Barnes rules 26.04.10, 00:14
        Docent Lukasz Ceglinski powoluje sie na opinie profesora Matta Barnesa
        na temat historii Polski i wplywie na te historie rzutow wolnych
        wykonanych przez doktoranta Marcina Gortata. O nich pewnie myslal
        Ludwik Dorn rzucajac epitet: wyksztalciuchy.
      • akkj Tytuł jest kłamliwy 26.04.10, 00:21
        Sugeruje, że to powiedział Gortat, co by świadczyło o jego megalomanii.
        • Gość: ja_2 a tak to swiadczy o rasizmie amerykanskim IP: 94.254.129.* 26.04.10, 01:41
          Rozumiem ze moze i chciał dobrze ale pokazało to ogólną opinię o Polsce
          rozpowszechnioną w USraelu
          dla nich Polska to taki syf ze nawet jak Polak piardnie w US to już tutaj
          powinna być feta narodowa...

ps. oczywiście miło, że Gortat dobrze zagrał
          • Gość: Lopez Re: a tak to swiadczy o rasizmie amerykanskim IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.04.10, 12:46
            Gość portalu: ja_2 napisał(a):

> Rozumiem ze moze i chciał dobrze ale pokazało to ogólną opinię o Polsce
            > rozpowszechnioną w USraelu
            > dla nich Polska to taki syf ze nawet jak Polak piardnie w US to już tutaj
            > powinna być feta narodowa...
            >
            > ps. oczywiście miło, że Gortat dobrze zagrał

Tak tak, ale nie bredź już więcej skoro nie rozumiesz słów, których używasz (np.
            rasizm) to po co w ogóle jadaczkę otwierasz?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka