majenkir Uzyli paralizatora... 05.05.10, 20:47 A mogli psa z K9 puscic ;). Pies by sobie pobiegal, a i widowisko wieksze:P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Grubi ameryksńscy policjanci IP: 213.227.126.* 05.05.10, 20:51 Grubi amerykańscy policjanci nie potrafili go złapac to srzelali, gdyby nie byli ociężali to by go szybko złapali albo przynajmniej mieli świadomość ze zaraz go złapia. A tak grubas się zasapal i marnie widzial swoje szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Dlatego już napisałem gdzie jego miejsce.. IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 21:54 Nie życzę ameryce źle... ale zalewa ich ropa... oni już są splamieni. Do puki nie zrobią ze sobą porządku nie będą mieli normalnych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Dlatego już napisałem gdzie jego miejsce.. 05.05.10, 22:10 Gość portalu: Rypak napisał(a): > Do puki W jakim to języku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: Dlatego już napisałem gdzie jego miejsce.. IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 22:51 W takim którego Ty nie znasz ponieważ siedziałeś na zwolnieniu zamiast chadzać do szkoły. Bezmózgi syfie na tyłku narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak bydlaczku IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 23:08 daj spokój bo odbiegasz od tematu, nie ma sensu żebyś się pieklił, nic Ci to nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: bydlaczku 06.05.10, 00:04 No to zakończ ten temat i powiedz co to znaczy "do puki", bo ja też nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: bydlaczku IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 06.05.10, 07:22 Znaczy to mniej więcej tyle co Twoja licha pensja. Trzymaj się tematu albo załóż nowy. Nie nauczyli Cię tego na szkoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona 05.05.10, 20:52 Gość portalu: Schudnąć! napisał(a): > Ten policjant co strzelał powinien zadbać o swoją formę fizyczną, bo widać,że > jest zalany tłuszczem. Przez co jest zbyt nieporadny i nie może złapać > chłopaka, więc poszedł na łatwiznę i użył paralizatora! Wstyd dla policji. > Poza tym zachowanie chłopaka też nie było właściwe, ale nie stwarzał większego > zagrożenia, więc pytam po co używać paralizatora? Otóz tak jest ławiej dla > tych ociężałych grubasów! ================================= Policjant, jak policjant, ale Ty jesteś "ociężały umysłowo". Prosta zasada - nie wolno. Złamałeś - dostałeś i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: *.os1.kappa.pl 05.05.10, 21:06 Tego idiotę który złapał prowadzącego w maratonie gościa powinni porządnie sprać! Poprzetrącać mu kulosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: 216.119.16.* 05.05.10, 21:08 To nie barbarzynstwo, to kontrola IDIOTOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 21:09 Barbarzyństwo pasuje tu raczej do zachowania kibica i kilku ".." felietonistów (wszyscy się zgodzą, że to raczej ogromna głupota(, a zachowanie policjanta to konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
az555 Ameryka jest chora.Dawniej debilkowi odstrzelili 05.05.10, 21:09 by łebek,a mamusia musiałaby zapłacic za nabój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: *.belchatow.msk.pl 05.05.10, 21:09 zawsze mówiłem że policjant to BANDYTA, i trzeba ich tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajo Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 21:11 jakby taki cwel zrobił coś takiego u nas na stadionie to mongoła by roz.....żywcem Odpowiedz Link Zgłoś
tede-tede Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... 05.05.10, 21:26 USA to w dużej części kraju niebezpiecznych idiotów. I nie mówię tu o tym chłopaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teaser Gun. Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.hsd1.ct.comcast.net 05.05.10, 21:53 Dlatego, zeby nie miec juz wiecej idiotow, nie wpuszczaja ich do siebie. Jednym z tych narodow jest narod polski, zebrzacy o wizy. A co do incydentu w Filadelfii, wszystkich glupawych ignorantow powinno sie tak traktowac jak tego gnojka, tzw kibica. Ma szczescie, ze nie posunal go z ostrej broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: *.chello.pl 05.05.10, 21:29 czysty debilizm z jego strony że wbiegł. Boisko jest dla sportowców nie dla idiotów którzy szukają chwili błysku na youtube. Słusznie zareagowali. Może to go czegoś nauczy. A może wręcz przeciwnie, przecież gdyby go nie porazili to nie byłoby takiego szumu. Same sprzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
wicur Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona 05.05.10, 21:29 Tak juz swiat jest urzadzony, ze za glupote trzeba placic i dziala to uniwersalnie. W tym wypadku obydwoje mieli szczescie, ze nikomu nic sie nie stalo.Chlopak chcial swoje piec minut slawy i ja zyskal ale ryzyko bylo, glina chcial sie wykazac zdecydowanym dzialaniem i tez ryzykowal wiele. Ciekawe kto ostatecznie bedzie mial z tej sytuacji korzysci... Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry taser NIE jest " zwany pistoletem elektrycznym" 05.05.10, 21:32 tak samo jak kapcie nie sa zwane "wsuwkami" a zyrandol " sufitowym zwisem". akcja ochrony wzorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
prober Niecała minuta? 05.05.10, 21:33 > Po niecałej minucie wstaje i opuszcza je o własnych siłach. Więcej rzetelności, na filmie widać że już po 25 sekundach odzyskał przytomność, po 30 wstał. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 USA vs Polska. 05.05.10, 21:35 Na szczęście amerykańskie media nie pokazują jak wyglądaj sytuacja na meczach na polskich stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: USA vs Polska. 05.05.10, 21:53 bo? nie rozumiem konotacji może to źle bo Obama wtysłałby przynajmniej pare oddziałów marines podcas gdy sam pojechałby na golfa Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: USA vs Polska. 05.05.10, 22:14 Gdyby reszta świata zobaczyła bandy wygolonych kolesi demolujących całe miasto, to miałaby o Polakach jeszcze gorsze zdanie. A tu ludzie się przejmują jednym małolatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teaser Gun Re: USA vs Polska. IP: *.hsd1.ct.comcast.net 05.05.10, 21:55 W Polsce musieliby ich wszystkich ( kiboli ) powystrzelac, bo teaser gunow by zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OREO Re: USA vs Polska. IP: *.acceptus.pl 06.05.10, 11:58 mówisz to jako stały bywalec? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: USA vs Polska. 06.05.10, 16:26 Gość portalu: OREO napisał(a): > mówisz to jako stały bywalec? Jako obserwator sytuacji w mieście w dniu meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.devs.futuro.pl 05.05.10, 21:38 To są bezmózgowi debile którzy od dziecka patrzą na filmy o glinach i mordercach to co się dziwić ,przeciętny amerykanin nie zna tabliczki mnożenia a o pisaniu można się domyślić... pomarzyć ,wiem co piszę .Nie cierpie tych kontrolerów np.na lotniskach , i ochroniarzy Amerykanin to debil a dlaczego u nich jest wszystko najlepsze bo europejczycy zasypują ich pomysłami a oni mają kase kto by sie nie skusił tam pojechać.DEBILE I TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Sama prawda. IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 21:47 Amerykanie to debile a kasę na nasze pomysły mają dlatego że bez przerwy się zadłużają i ciągle znajdują frajerów np. na bliskim lub dalekim wschodzie. Większość tych niby policmajstrów, kontrolerów i urzędasów pierwszej potrzeby to murzyniątka - dzikusy - którzy dorwali się do mini władzy i myślą że kuntakinte za jaja złapali. Ale ich miejsce jest w afrykańskim buszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teaser Gun. Re: Sama prawda. IP: *.hsd1.ct.comcast.net 05.05.10, 22:01 Ostatnio amerykanskie media doniosly o odkryciu dziewiczych buszow w Polsce. Teraz wiemy skad pochodzi dzicz, o ktorej mowisz w swoim wpisie. Slyszalem jeszcze, ze Amerykanie swoja dzicz maja szczesliwie polaczyc z ich przodkami w kraju dziewiczego buszu. Uwazajcie, bo wam tam w Polsce dziczy przybedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hoboo Permanentny brak orgazmu 05.05.10, 21:54 Gość portalu: NINA napisał(a): > wiem co piszę< Oh, really? Ja sadze, ze ty piszesz co wiesz. Zajmij sie moze wspieraniem lecacej na leb zlotowki. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Permanentny brak orgazmu 05.05.10, 22:17 Ja też mam wrażenie, że NINA do czegoś tęskni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teaser Gun. Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.hsd1.ct.comcast.net 05.05.10, 21:58 Po przeczytaniu twojego wpisu nie dziwie sie dlaczego Amerykanie odmawiaja wiz Polakom. Na forum Gazety wiekszosc towarzystwa to zwykle bydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 22:42 Ameryka to bydło, od Polaków się odczep. Ty kolonko, kołonko, amełyka, łobama, sram na ich wizy, wycieram nimi dupe i daję do zjedzenia ło bamie Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Z dala od bydla. 05.05.10, 23:00 Wlasie jestes przykladem polskiego prostactwa, ktorego na szczescie jest malo w Ameryce. Dzieki temu da sie tu zyc normalnie, z dala od bydla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: Z dala od bydla. IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 23:11 Buahahahaha idź wylizać dupsko prezydentowi. Da sie żyć normalnie jak co 4 minuty popełniane jest przestępstwo. Przez amełykanina, nie przez polaka, więc wara chamro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś tam Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.tvgawex.pl 05.05.10, 22:01 pisał o autorytecie policji. Otóż policja powinna już dawno pogodzić się z tym że raczej nie cieszy się społecznym szacunkiem. I nie chce tu pisać o poziomie jaki prezentują sobą stróże prawa ani też o brutalności policji (ochrona prawna sprawia że robią oni takie rzeczy które normalnemu człowiekowi nawet nie przyjdą do głowy, luknijcie na to www.youtube.com/watch?v=PvF9Kpwuxh0 jeżeli link nie działa to wpiszcie na youtube angela garbarino i zobaczcie jak pan policjant się z nią odszedł). Chodzi mi o to że policja jest z góry na przegranej pozycji, i nie chce tu dowalać uczciwym i normalnym ludziom pracującym w policji. Uważam tylko ze cala ta zabawa w policjantów i złodziei jest poniżająca i niegodna dla obu stron. To samo myślę o sądach - nikt nie wymyślił niczego lepszego ale nie ma się czym chwalić i popadać w zachwyt. Zobaczcie co o tym myślał noblista Borys Pasternak: "Myślę, że gdyby drzemiącą w człowieku bestię można było powstrzymać groźbą - nieważne: więzienia czy kary pośmiertnej - wówczas najwyższym emblematem ludzkości byłby pogromca cyrkowy z biczem w ręku, a nie pełen poświęcenia głosiciel prawdy.". Piękna naiwna myśl, co? No ale policja w Polsce nie powinna być naiwna, powinni wiedzieć że ponad 70 procent społeczeństwa jej nie ufa, ma do niej negatywny stosunek. Ja też. I żeby nie było nieporozumień - byłem kilka razy spisywany i to wszystko. Nigdy nawet mandatu nie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... 05.05.10, 21:50 Podczas meczu baseballowej MLB policjant na oczach 45 tys. osób strzelił z pistoletu elektrycznego do 17-letniego fana, który nielegalnie wbiegł na boisko i przerwał grę. Nagrania incydentu poruszają tysiące internautów. Ameryka debatuje: to barbarzyństwo czy konieczność? Bo sport jest dla działaczy i reklamodawców, a nie jakiś idiotów... xD Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel tego leszcza? 05.05.10, 21:51 Ten spocony spaślak chciał się poczuć jak prawdziwy szeryf i wymierzył w plecy struchlałego leszczyka. Chciałbym takiego szeryfa wysłać do akcji na stadion widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co nie Re: tego leszcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:02 Najpierw obejrzyj w lustrze swój ryj zanim zaczniesz obrażać innych łódzki wsioczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: tego leszcza? IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 22:48 Ryj to ja mogę Twój wdeptać w gnój, twoją siore walić od tylca w dupe, matke ogolić na łyso a chate wysmarować końskim łajnem Jak Ci sie cos w łodzi nie podoba to spadaj na ryj do bychlewa bo stamtąd jest twoja rodzina. Ryju zasrany. I możesz jeszcze wylizac tyłek temu grubasowi co strzela ludziom w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hornet Re: tego leszcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:02 hehe szkoda ze nie wystrzelił do niego z rakiety patriot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teaser Gun. Re: tego leszcza? IP: *.hsd1.ct.comcast.net 05.05.10, 22:04 Na meczu Widzewa to on mialby bron ostra i wystrzelalby polska dzicz bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: tego leszcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:07 Dobrze by było jakby Was powystrzelali, szkoda że policjanci mają tak rygorystyczne zasady używania broni, jakby kilku kiboli dostało po kulce to świat byłby piękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: tego leszcza? IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 22:49 I nie byłoby takiego syfa jak Ty. Bo jestes synem kibica. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... 05.05.10, 21:59 A gdyby ten fan pchnal nozem zawodnika druzyny przeciwnejBO TAKA MOZE BY MIAL FANTAZJIE ,to co? on nie mial N I C!!!! do szukania na boisku,i policjiant zrobil co do niego nalezalo,,,,KONIEC I KROPKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam W tym przypadku nie widzę przeciwskazań IP: 83.1.60.* 05.05.10, 22:06 Idiota nie idiota na widok policjanta powinien sie poddać czyli zatrzymać lub zalec na glebie zależnie od poleceń. Biegał dalej to dostał z paralizatora a nie beretty w łeb. Wszystko się skończyło dobrze czyli działania policjanta były właściwe. Kto tam wie co taki czubek zrobi? może równie dobrze mieć w gaciach nóż którym pokroi zawodnika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yumi Re: W tym przypadku nie widzę przeciwskazań IP: *.autocom.pl 05.05.10, 22:22 Dobrze prawisz, Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolfh Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... IP: 213.192.65.* 05.05.10, 22:09 Ale Żydzicho z tego leszcza. Modelowy ŻYD. Nie trza mierzyć czaszki, widać gołym okiem - Żyd. R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Wielkie brawa dla policjanta! IP: 91.193.160.* 05.05.10, 22:20 A wszystkim którzy uważają inaczej, polecam: www.sport.pl/MS2010/1,97763,7268367,Dania__pol_miliona_zlotych_kary_za_atak_na_sedziego.html Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona 05.05.10, 22:40 Najpierw napisz po czyjej jestes stronie - kibica czy policjanta? A później możemy pogadać o dzwonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 22:53 Pogadać - w jakim to języku? Czy Twoja rodzina nie mieszka przypadkiem w chlewie? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona 05.05.10, 22:58 Gość portalu: Rypak napisał(a): > Czy Twoja rodzina nie mieszka przypadkiem w chlewie? Nie, nie jesteśmy sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rypak Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 05.05.10, 23:13 Ach bo Ty mieszkasz w kompostowniku... Spoko jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona po... 05.05.10, 22:50 Bravo amerykanska policja! Albo na amerykanskich stadionach bedzie porzadek, albo to, co dzieje sie w Polsce, gdzie strach wejsc, bo nie wiadomo, czy wyjdzie sie o wlasnych silach, czy tez wyniosa na noszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valor77 Re: Nastoletni fan na boisku. Ameryka podzielona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 18:15 To Gdzie ty Pajacu na mecze Chodzisz?ja od 6lat jestem na kazdym meczu lecha u siebie i jeszcze nigdy nie widzialem burd na stadionie... Odpowiedz Link Zgłoś