Gość: Porter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:20 10. Dla niezorientowanej mądrejratorki - to odliczanie przed rozpoczęciem sezonu ligowego w Polskiej lidze. W piatek zagra Legia z Odra i zobaczymy, na co stac obie druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: 10 IP: *.cs.ucr.edu 03.03.04, 22:32 Zaraz w sobote Wisla. Oby wygrala. Zycie jest tak nudne bez ligii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:33 Ale blisko, coraz blizej. Rodzinie powiedzialem, ze jak cos do mnie maja, to teraz, albo w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 10 IP: *.cs.ucr.edu 03.03.04, 22:37 A wziales wolne? Kibice to maja ciezko, tylko kilka miesiecy mozna pracowac i musi starczyc na caly rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:53 Dla mnie symulowac prace w czasie sezonu, to pestka. Kwestia wieloletniej wprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 10 IP: *.cs.ucr.edu 03.03.04, 23:03 Gorzej jesli nie pracujesz u kogos tylko u siebie. Wtedy trzeba tez symulowac kase. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: 10 03.03.04, 23:29 Gość portalu: mmm napisał(a): > Gorzej jesli nie pracujesz u kogos tylko u siebie. Wtedy trzeba tez symulowac k > ase. Zacznij od symulowania wynagrodzen pracowniczych. Duzo mozna sie nauczyc z "Dilberta". Np: "jesli przekonam ich, ze nie istnieja, nie bede musial im placic" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: 10 IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.04, 23:12 Gość portalu: Porter napisał(a): > Dla mnie symulowac prace w czasie sezonu, to pestka. Kwestia wieloletniej > wprawy. To symulowanie najlepiej wychodzi polskim futbolistom / wieloletnia wprawa / i dlatego mamy taka pilke a nie inna.Zreszta w innych dziedzinach jest podobnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 02:32 Ale ja mam calkiem niezle osiagniecia z tego symulowania pracy. Bardzo udany kontrakt udalo mi sie wynegocjowac, kiedy spieszylem sie na mecz Legia - Wisla (4-1). Wprawdzie potem zwracano mi uwage, ze uwagi: "nad czym tu myslec?" oraz "no to jak bedzie?" stosuje sie w takich rozmowach nieczesto, ale skutek byl znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: 10 03.03.04, 23:14 Stosując Twoją hierarchię możliwości drużyn należy prorokować, że spore problemy czekają Warszawiaków z sioła, zarówno w tym jak i w następnych spotkaniach. Jednym słowem baty. Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: 10 03.03.04, 23:38 Gość portalu: Porter napisał(a): > 10. > Dla niezorientowanej mądrejratorki - to odliczanie przed rozpoczęciem sezonu > ligowego w Polskiej lidze. Dziekuje :-) Trzeba bylo tak odrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:54 9. Tylko nie na pewno, bo cos zaczynaja przebakiwac o przelozeniu pierwszej kolejki ligi do wiosny. Oznacza to, ze bijemy kolejny rekord dlugosci przerwy w rozgrywkach. Pezetpeen, pezetpeen, heja, heja, pezetpeen! Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: 9 04.03.04, 19:05 Jak boisko na Łazienkowskiej? Da się grać? Namioty grzewcze zamówcie jak "pszyszły" Nadprezes beknie parę złotych to się wk... i murawkę podgrzewaną fundnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: 9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:01 o czym ty w ogole mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 21:02 sardo napisał: > Jak boisko na Łazienkowskiej? Tak jak kryta trybuna na Reymonta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 9 IP: *.ikc.pl / 217.153.99.* 04.03.04, 23:08 Po pierwsze, nie czepiajcie sie sardo. Jego dzisiaj glowa boli, a Wy tak obcesowo... Po drugie - ktos pokryl wreszcie trybune przy Reymonta? Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: 9 04.03.04, 23:21 Gość portalu: Porter napisał(a): > Po pierwsze, nie czepiajcie sie sardo. Jego dzisiaj glowa boli, a Wy tak > obcesowo... Po drugie - ktos pokryl wreszcie trybune przy Reymonta? Snieg pokryl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 23:53 mihal_04 napisał: > Gość portalu: Porter napisał(a): > > > Po pierwsze, nie czepiajcie sie sardo. Jego dzisiaj glowa boli, a Wy tak > > obcesowo... Po drugie - ktos pokryl wreszcie trybune przy Reymonta? > > Snieg pokryl. > No wlasnie, wiec kto tu sie czepia? ;) Na legijnej trawie analogicznie bialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 23:55 A propos krytej - z duma oswiadczam ze jutro lub w sobote stane sie szczesliwym posiadaczem karnetu. Zegnaj "Zyleto" (przynajmniej na wiosne)! Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: 9 05.03.04, 00:10 Nie przesadzaj o tej porze już jestem dawno wyleczony :) Na Reymonta trzeba budować od podstaw a nie stawiać jakieś daszki. Za to grać można od zaraz. Ale skrzyknijcie się kibice szufle w dłoń raz dwa się uwiniecie tylko trochę śniegu zostawcie żeby miękko w pupy było. Na takiej ślizgawie całkiem możliwe, że postaracie się o niespodziankę i wywalczycie jakiś remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 9 IP: *.ikc.pl / 217.153.99.* 05.03.04, 01:41 Fakt. W meczu Legia - Odra remis bylby niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molek Re: 10 IP: *.visp.energis.pl 05.03.04, 02:11 To Legia jest w pierwszej lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: 10 IP: *.pke.pl 05.03.04, 06:24 zaczyna się ;-) Kraków (Wisła) vs Warszawa (Legia), a ja tu z nielicznych rodzynków z boczku ;-) Pozdro z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:33 Gość portalu: molek napisał(a): > To Legia jest w pierwszej lidze? Owszem. I nigdy z niej nie spadla, czego nie da sie powiedziec o Wisle :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: 10 IP: 157.25.125.* 05.03.04, 09:35 Niestety spadła - w 1936 r. :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:24 No wiem ale to przed wojna wiec sie nie liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: 10 05.03.04, 09:44 Wisla byla w II lidze i bardzo dobrze - przynajmniej widac, ze jest to normalny klub a nie trzymany na sile "zeby tylko nie spadl" (vide Juventus) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: 10 IP: 157.25.125.* 05.03.04, 09:49 Ciekawostka: Legia spadła z I ligi, ale w II lidze nigdy nie grała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: 10 IP: *.chello.pl 05.03.04, 14:49 nie wiedziałem, że o klasie zespołu decyduje to ile razy został zdegradowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:28 Nie mowie ze decyduje. Odpowiadam tylko na pytanie molka (matolka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: 10 IP: *.chello.pl 05.03.04, 22:58 toć ja nie do ciebie, tylko do matołka właśnie mówiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 8. Stanowisko wobec ew. opóźnienia rozgrywek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 02:51 Prezesowi Kozminskiemu i wszystkim innym prezesom, który chcą opoznic rozpoczęcie rozgrywek: Że tam komu śnieg niedobry, I, że pola nie doczyści, Czemu z pokonaniem Odry, Mają czekać Legioniści? Polski klimat Ci nie służy, Zly Ci śnieg, co tutaj wali... To się spakuj w kufer duży i sp...dalaj do Italii! Tam się mrozy nie zdarzają Gra się łatwo i przyjemnie, By grac w Polsce, trza mieć jajo; chociaż jedno, ale nie mniej. Tu eunuchy wymiękają Jak ci Włosi z Lazio biedni, Płacząc, że może zagrają. Ale w maju, albo w Wiedniu. I dlatego, wraży smrodzie, jeśli płyty nie podgrzewasz To każ chłopcom grać na lodzie Bo naprawde mnie rozgniewasz. Starcza Ci na Mercedesy, Mieszkasz w willi za miliony, A uważasz za ekscesy, grzanie, wuju pier..lony? Trzeba było inwestować Stadion robić i boisko Zamiast do skarpety chować Lecz grać - trzeba I to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 20:52 W powietrzu czuc wiosne, sloneczko slicznie swieci, temperatura z wolna zbliza sie do zera, przylecialy bociany i tylko u Wdowczyka bylo wczoraj 20 stopni mrozu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 7 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 07.03.04, 21:11 nawet nie wiesz jak bardzo masz racje. u mnie ponad 20 stopni C. zielona trawka i dzieciaki na rowarach za oknem wydzieraja sie jakby je ktos skalpowal. wiosna jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 23:46 U mnie, jak w piatek wieczorem wysiadl piec CO, to musialem w srodku nocy serwis wzywac, bo zimno bylo strasznie. Ale dzisiaj juz jest cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 7 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 08.03.04, 00:53 Jak co piatek? Znaczy ze naprawiaja tylko na 6 dni? :) Ale ja dobrze znam te historie. W moim mieszkaniu w Krakowie tez siadl piec i ZADEN "specjalista" nie byl wstanie zlokalizowac problemu, nie mowiac juz o naprawie. Cala histria trwala 2 lata, przez ktore piec grzal jak mu sie podobalo. Tu nocami tez bardzo zimno, jesli to jakies pocieszenie. Roznica miedzy dniem i noca moze byc nawet 15-20 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 01:14 Facet, ktory naprawial (znalazl usterke szybko, naprawial pol dnia, bo regulacje szlag trafil) twierdzil, ze wszystko bedzie w porzadku i sugerowal, by wezwac go za rok celem dokonania przegladu. Wiec mam nadzieje, ze popchodzi dluzej, niz tydzien. BTW, czyzbym napisal "jak co piatek"? nie chce mi sie ani sprawdzac, ani wierzyc. Gdzie mieszkasz? Ja mam duza wprawe w mieszkaniu w roznych klimatach, ale najfajniejszy jest w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 7 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 08.03.04, 01:47 Ach, sorry. Napisales 'jak w piatek'; przeczytalem 'jak to w piatek...' Teraz mieszkam w poludniowej Kalifornii. Jak uslyszysz kiedys w wiadomosciach o jakims kataklizmie w Stanach (pozar, wichura, trzesienie ziemi) to wspomnij mnie biednego.. To nam wszystko na glowy leci. No chyba ze sie stad predzej wyniesiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm 3 (a tak na prawde 4) IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.03.04, 07:32 Liga sie nie zacznie dopoki Mistrz nie zagra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter 2 IP: *.w3cache.pl / *.pl 10.03.04, 09:53 > Liga sie nie zacznie dopoki Mistrz nie zagra :) No to dwa. Legia gra pojutrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 2 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.03.04, 16:48 Ale ja pisalem o Mistrzu Polski a nie Mistrzu Mazowsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: 2 IP: 157.25.125.* 10.03.04, 16:56 Napisałeś "dopóki Mistrz nie zagra" więc odpowiedź Portera jest oczywista. "Mistrz" jest tylko jeden. Wisla może czasem byc co najwyzej mistrzem ligi etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 2 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.03.04, 17:36 Wasze aliasy rzeczywistosci nie zmienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 10 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.03.04, 17:37 Wasze aliasy rzeczywistosci nie zmienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: 10 IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.03.04, 17:39 Sorry. Jeszcze mi sie nie zdazylo wyslac post w tym tygodniu zebym nie dostal bledu: Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 23:15 Bo admini zawodowi znalezli chetnych do zajecia sie spolecznie cenzurowaniem forum, ale nie znalezli nikogo, kto wykonalby za nich spolecznie reszte roboty. A sami to oni sa takie bezradne zabki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm 7 IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 23.07.04, 08:02 Seven days will quickly go The fact remains, I love her so Seven days, so many ways But I can't run away Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Sezon 2004/2005 czas rozpoczac! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 04:52 Ale najpierw jeszcze losowanie III rundy... Odpowiedz Link Zgłoś