Gość: Michael IP: *.2.143.99.tvksmp.pl 27.05.10, 07:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandzik Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 27.05.10, 07:45 nie jest dobrze, ale wiadomo, nikomu jeszcze sie nie udało wygrac rywalizacje ze stanu 0-3. mam nadzieje ze tymrazem tez sie nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Jest dobrze 27.05.10, 10:19 Mam nadzieję, że Magic uda się przejść do historii i wygrać 4-3. A starców z Bostonu odesłać na zasłużoną emeryturę :)) -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
leoleo moze im sie uda napisać linijkę 27.05.10, 07:56 w historii nba, byloby miło i niezwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Boys Fan Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:27 Z tego co wiem to chyba już były takie przypadki wygrania serii z 0-3 tylko nie w finale konferencji... a w 1 rundzie play-off... więc czemu nie tu i teraz! Zobaczymy czy mistrzowie (trzeba o tym pamiętać że zdobyli już wcześniej tytuł!!) z Bostonu jeszcze znajdą siły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:36 Obawiam się powtórki Bruins. Jakieś k... fatum czy co? Trzeba wierzyć i zakończyć to jak najszybciej - jak nie uda się w piątek w Bostonie, to chyba będzie ten pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opetaniec Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:08 Bostończycy są już zmęczeni, należy pamiętać, że to już weterani. Allen wsady rozdawał jakby wczoraj z draftu przyszedł - to musiało się w końcu odbić na formie. Druga sprawa po tej porażce zaczynają się nerwy i nawet stare wyjadacze to na pewno czują. Następny mecz dla Orlando będzie bardzo ciężki. Boston postawią wszystko na jedną kartę. Jak nie wygrają następnego meczu, to stawiam na Orlando w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko YES! YES! YES! :) IP: 188.33.52.* 27.05.10, 09:12 Mam nadzieję ,że stalowe łokcie Howard'a rozpie...lą tą Bostońską ferajne!! GO MAGIC GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafffca boston pride IP: 93.159.142.* 27.05.10, 10:00 No i zaczęła się nerwówka Ci którzy po 2 zwycięstwach Bostonu i L.A narzekali na nudne finały i przewidywali rychły koniec obu serii siedzą teraz cicho Mimo prowadzenia w serii Boston jest w gorszej sytuacji Co prawda następny mecz mają u siebie no ale wątpliwy jest występ Davisa Danielsa i Perkinsa - któremu mam nadzieję cofną technicznego który eliminuje go z game no. 6 Boston będzie miał ciężką przeprawę choćby z tego względu że rozegrało się Orlando no i nabrali pewności Boston będzie musiał postawić na siłową koszykówkę i defense No ale jak rozsypie im się skład przez kontuzje i zawieszenie to będą mieć małe szanse W tamtym roku Boston w finale też prowadził z Orlando 3-2 i udało im się wyjść zwycięsko z serii kończąc ją w Bostonie Teraz 7 mecz mają u siebie więc trzeba mieć nadzieję że wszystko skończy się w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: boston pride IP: 94.254.179.* 27.05.10, 14:26 W tamtym roku Boston w finale też prowadził z Orlando 3-2 i udało im się wyjść zwyc ięsko z serii kończąc ją w Bostonie :) A to ciekawe! Pomyśl znafffco! Jakim cudem Orlando znalazłoby się w finale NBA grając przeciwko L.A. , jeśli by przegrało finał w swojej konferencji!!!Orlando nie przegrało!! Tylko wygrało finał konferencji w tamtym roku i nie z Bostonem tylko z Cavs!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanusch Re: boston pride IP: *.chello.pl 27.05.10, 17:40 Wiesz, on miał na myśli Orlando pisząc o zwycięzcach, tylko nie zaznaczył wyraźniej. Może szybko pisał... Wystarczyło popatrzeć na końcówkę "Ostatni mecz mają u siebie". I na ogólny kontekst. Ale nieważne, rozjaśniłeś mi dzień tym apelem do niego, żeby pomyślał :DD Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 27.05.10, 10:13 Po prostu będzie 4:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanusch Re: Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stro IP: *.chello.pl 27.05.10, 12:52 ... bój się dalej. Bójcie się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
yotyot123 Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 27.05.10, 10:38 moim skromnym zdaniem boston moze odpasc , bo trener zajechał rajona rondo , chłopak grał non stop przktycznie i wygląda na to ze spuchł , ale mecz nr 6 to moze być całkiem niezła wojenka , niech wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruzia Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: 194.181.22.* 27.05.10, 10:43 A ja i tak najbardziej lubię truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celt Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.astral.lodz.pl 27.05.10, 11:05 Jak najbardziej zasłużone zwycięstwo Magic. Dla Celtics to może być koniec. Z braku pomysłów na obronę bezmyślność gości wymuszała faule na Howardzie. Boston sam sobie szykuje gwóźdź do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.icpnet.pl 27.05.10, 11:06 od kiedy to big baby jest środkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMHM Transmisja - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:09 będzie w piątek w nocy na Canal Plusie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Transmisja - pytanie IP: *.chello.pl 27.05.10, 13:03 z piątku na sobote w canal+ sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuppi Odwalić LA i Boston .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 12:44 Odwalic LA i Boston i final bedzie jak z bajki... Nelson-nash, Howard- amare, JRich-carter, Hill Barnesa tez bedzie chcial pocisnac... walka rezerw... z jednej i z drugiej strony ciekawy pomysl na basket... ja za taki final trzymam kciuki, ale wiem ze Sternowi z finansowego punktu widzenia byloby to nie na reke i swoje 5 gr dolozy, by nie doszlo do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo A Wallace? IP: *.pool.mediaWays.net 27.05.10, 12:46 @Perkins musi opuscic mecz za siodmy "dach" (jak ktos z przedmowcow wspomnial, nie wiem czy mozna cofac techniczne przy zielonym stoliku), @Daniels rowniez wstrzasnienie, a nie zamroczenie, @Wallace- kontuzja plecow (nie dokonczyl meczu). Przynajmniej zagra Jasper Carrot, wiceszef zwiazkow zawodowych koszykarzy NBA, Brian Scalabrine :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wince Mniej Cartera na boisku i bedzie dobrze. IP: 87.205.149.* 27.05.10, 13:26 Jezu...jak On mi działa na nerwy. Zero motoryki, ciagle przetrzymuje pilke i co najgorsze...wali ceglami non stop. Za kazdym razem gdy wychodzi na boisko modle sie zeby wylapal faule i SVG wpuscil Reddicka bo wtedy gra nabiera tempa. Ten typ w ogole nie ma serca do gry i mam nadzieje ze Magic pozbeda sie go jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.chello.pl 27.05.10, 14:21 to ladnie za jednym razem wywalic na nastepny mecz tylu grczy przeciwnika. to trzeba umiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtasu nokaut danielsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 16:32 Daniels w sytuacji gdy uderzył w Gortata był podwojony przez Gortata i Lewisa, a nie Gortata i Howarda jak napisano w artykule. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docencik Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: 81.15.152.* 28.05.10, 09:54 historia lubi się powtarzać? w lidze NHL w tym sezonie zespół Bostonu prowadził 3 - 0 i przegrał z Philadelphią 3 - 4.To byłby rekord nie do pobicia,jeśli drużyny z tego samego miasta zakończą sezon w ten sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
romad2447 Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 29.05.10, 22:21 Ci ktorzy liczyli na zwyciestwo Magic sa mile rozczarowani,w playoffs dobra obrona zawsze pokona dobry atak.Dlatego znawcy koszykowki nadal uwazaja Bill Russell jako najlepszego koszykarza wszechczsow. Odpowiedz Link Zgłoś