Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni...

IP: *.2.143.99.tvksmp.pl 27.05.10, 07:44
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • pandzik Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 27.05.10, 07:45
        nie jest dobrze, ale wiadomo, nikomu jeszcze sie nie udało wygrac
        rywalizacje ze stanu 0-3. mam nadzieje ze tymrazem tez sie nie uda.
        • tk_s Jest dobrze 27.05.10, 10:19
          Mam nadzieję, że Magic uda się przejść do historii i wygrać 4-3. A starców z
          Bostonu odesłać na zasłużoną emeryturę :))
          --------------------------------------------------------
          Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter)
          --------------------------------------------------------
      • leoleo moze im sie uda napisać linijkę 27.05.10, 07:56
        w historii nba, byloby miło i niezwyczajnie
      • Gość: Bad Boys Fan Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:27
        Z tego co wiem to chyba już były takie przypadki wygrania serii z 0-3
        tylko nie w finale konferencji... a w 1 rundzie play-off... więc czemu
        nie tu i teraz! Zobaczymy czy mistrzowie (trzeba o tym pamiętać że
        zdobyli już wcześniej tytuł!!) z Bostonu jeszcze znajdą siły...
        • Gość: McCuskey Re: Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:36
          Obawiam się powtórki Bruins. Jakieś k... fatum czy co? Trzeba wierzyć i
          zakończyć to jak najszybciej - jak nie uda się w piątek w Bostonie, to chyba
          będzie ten pierwszy raz.
      • Gość: opetaniec Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:08
        Bostończycy są już zmęczeni, należy pamiętać, że to już weterani. Allen
        wsady rozdawał jakby wczoraj z draftu przyszedł - to musiało się w
        końcu odbić na formie. Druga sprawa po tej porażce zaczynają się nerwy
        i nawet stare wyjadacze to na pewno czują. Następny mecz dla Orlando
        będzie bardzo ciężki. Boston postawią wszystko na jedną kartę. Jak nie
        wygrają następnego meczu, to stawiam na Orlando w finale.
      • Gość: loko YES! YES! YES! :) IP: 188.33.52.* 27.05.10, 09:12
        Mam nadzieję ,że stalowe łokcie Howard'a rozpie...lą tą Bostońską ferajne!! GO MAGIC GO!!!
      • Gość: znafffca boston pride IP: 93.159.142.* 27.05.10, 10:00
        No i zaczęła się nerwówka Ci którzy po 2 zwycięstwach Bostonu i L.A narzekali na nudne finały i przewidywali rychły koniec obu serii siedzą teraz cicho Mimo prowadzenia w serii Boston jest w gorszej sytuacji Co prawda następny mecz mają u siebie no ale wątpliwy jest występ Davisa Danielsa i Perkinsa - któremu mam nadzieję cofną technicznego który eliminuje go z game no. 6 Boston będzie miał ciężką przeprawę choćby z tego względu że rozegrało się Orlando no i nabrali pewności Boston będzie musiał postawić na siłową koszykówkę i defense No ale jak rozsypie im się skład przez kontuzje i zawieszenie to będą mieć małe szanse W tamtym roku Boston w finale też prowadził z Orlando 3-2 i udało im się wyjść zwycięsko z serii kończąc ją w Bostonie Teraz 7 mecz mają u siebie więc trzeba mieć nadzieję że wszystko skończy się w piątek
        • Gość: loko Re: boston pride IP: 94.254.179.* 27.05.10, 14:26
          W tamtym roku Boston w finale też prowadził z Orlando 3-2 i udało im się wyjść zwyc ięsko z serii kończąc ją w Bostonie :) A to ciekawe! Pomyśl znafffco! Jakim cudem Orlando znalazłoby się w finale NBA grając przeciwko L.A. , jeśli by przegrało finał w swojej konferencji!!!Orlando nie przegrało!! Tylko wygrało finał konferencji w tamtym roku i nie z Bostonem tylko z Cavs!!
          • Gość: Yanusch Re: boston pride IP: *.chello.pl 27.05.10, 17:40
            Wiesz, on miał na myśli Orlando pisząc o zwycięzcach, tylko nie zaznaczył wyraźniej. Może szybko pisał... Wystarczyło popatrzeć na końcówkę "Ostatni mecz mają u siebie". I na ogólny kontekst. Ale nieważne, rozjaśniłeś mi dzień tym apelem do niego, żeby pomyślał :DD
      • nikalaj Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 27.05.10, 10:13
        Po prostu będzie 4:2
        • Gość: Yanusch Re: Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stro IP: *.chello.pl 27.05.10, 12:52
          ... bój się dalej. Bójcie się dalej.
      • yotyot123 Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 27.05.10, 10:38
        moim skromnym zdaniem boston moze odpasc , bo trener zajechał rajona
        rondo , chłopak grał non stop przktycznie i wygląda na to ze
        spuchł , ale mecz nr 6 to moze być całkiem niezła wojenka , niech
        wygra lepszy.
      • Gość: fruzia Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: 194.181.22.* 27.05.10, 10:43
        A ja i tak najbardziej lubię truskawki
      • Gość: Celt Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.astral.lodz.pl 27.05.10, 11:05
        Jak najbardziej zasłużone zwycięstwo Magic. Dla Celtics to może być
        koniec. Z braku pomysłów na obronę bezmyślność gości wymuszała faule
        na Howardzie. Boston sam sobie szykuje gwóźdź do trumny.
      • Gość: ja Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.icpnet.pl 27.05.10, 11:06
        od kiedy to big baby jest środkowym?
      • Gość: HMHM Transmisja - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:09
        będzie w piątek w nocy na Canal Plusie ???
        • Gość: gizmo Re: Transmisja - pytanie IP: *.chello.pl 27.05.10, 13:03
          z piątku na sobote w canal+ sport
      • Gość: Kuppi Odwalić LA i Boston .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 12:44
        Odwalic LA i Boston i final bedzie jak z bajki... Nelson-nash, Howard-
        amare, JRich-carter, Hill Barnesa tez bedzie chcial pocisnac... walka
        rezerw... z jednej i z drugiej strony ciekawy pomysl na basket... ja za
        taki final trzymam kciuki, ale wiem ze Sternowi z finansowego punktu
        widzenia byloby to nie na reke i swoje 5 gr dolozy, by nie doszlo do
        skutku.
      • Gość: wildcatApollo A Wallace? IP: *.pool.mediaWays.net 27.05.10, 12:46
        @Perkins musi opuscic mecz za siodmy "dach" (jak ktos z przedmowcow wspomnial, nie wiem czy mozna cofac techniczne przy zielonym stoliku),

@Daniels rowniez wstrzasnienie, a nie zamroczenie,

@Wallace- kontuzja plecow (nie dokonczyl meczu).

Przynajmniej zagra Jasper Carrot, wiceszef zwiazkow zawodowych koszykarzy NBA, Brian Scalabrine :)
      • Gość: wince Mniej Cartera na boisku i bedzie dobrze. IP: 87.205.149.* 27.05.10, 13:26
        Jezu...jak On mi działa na nerwy. Zero motoryki, ciagle przetrzymuje pilke i co
        najgorsze...wali ceglami non stop. Za kazdym razem gdy wychodzi na boisko modle
        sie zeby wylapal faule i SVG wpuscil Reddicka bo wtedy gra nabiera tempa. Ten
        typ w ogole nie ma serca do gry i mam nadzieje ze Magic pozbeda sie go jak
        najszybciej.
      • Gość: ppp Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: *.chello.pl 27.05.10, 14:21
        to ladnie za jednym razem wywalic na nastepny mecz tylu grczy
        przeciwnika. to trzeba umiec
      • Gość: wojtasu nokaut danielsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 16:32
        Daniels w sytuacji gdy uderzył w Gortata był podwojony przez Gortata
        i Lewisa, a nie Gortata i Howarda jak napisano w artykule.
        Pozdrawiam.
      • Gość: docencik Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... IP: 81.15.152.* 28.05.10, 09:54
        historia lubi się powtarzać? w lidze NHL w tym sezonie zespół Bostonu prowadził 3 - 0 i przegrał z Philadelphią 3 - 4.To byłby rekord nie do pobicia,jeśli drużyny z tego samego miasta zakończą sezon w ten sam sposób.
      • romad2447 Play-off NBA. Bitwa dla Magic, ofiary po stroni... 29.05.10, 22:21
        Ci ktorzy liczyli na zwyciestwo Magic sa mile rozczarowani,w
        playoffs dobra obrona zawsze pokona dobry atak.Dlatego znawcy
        koszykowki nadal uwazaja Bill Russell jako najlepszego koszykarza
        wszechczsow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka