Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Darek fijałkowski

IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 19.03.04, 12:21
    Witam jako że jestem z Krakowa interesuje mnie jak spisuje się Darek
    Fijałkowski na torze.
    Dzięki. Pozdrowienia z dealekiego Krakowa Magda.
    Obserwuj wątek
      • Gość: igrek Re: Darek fijałkowski IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.03.04, 12:39
        Cześć Magdo. Na razie nijak, bo chłopak nie ma na czym jeździć. Jest bez
        sprzętu. Dostał z klubu jakiś złom, który rozsypał się po pierwszej jeździe. Jak
        tak dalej będzie to sobie pojeżdzi ale na rowerze wokół stadionu. Stało się
        podobno tak, bo puścił go kantem jakiś sponsor.Pozdrowienia
        • Gość: kibic Re: Darek fijałkowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 13:01
          nie ma co się martwić :) Tomek G. obiecał, że będzie nam pomagać i pewnie
          Darkowi wyszykuje z 2 niezłe "rumaki" :)))
          buchachacha...
      • ivica Re: Darek fijałkowski 19.03.04, 13:00
        News z dnia: 18.03.2004r.

"Fiałek" czeka na pomoc!!!

Dariusz Fijałkowski, nowy żużlowiec BTŻ Polonia poszukuje sponsorów. Wszyscy potencjalni darczyńcy mogą kontaktować się z klubem telefonicznie (052) 5830030, osobiście lub za pomocą strony internetowej redakcja@btzpolonia.pl.

Żużlowiec nie dysponuje na razie sprzętem (ten, który miał "rozpadł się" na pierwszych treningach). Nie może tym samym trenować i przygotowywać się do sezonu. Sponsorzy, którzy obiecali Dariuszowi Fijałkowskiemu zakup motocykli (te czekają do odbioru w jednej z firm) niestety zawiedli. W zawiązku z tym apelujemy do wszystkich tych, którzy wierzą we "Fiałka", a jednocześnie myślą o promocji za pomocą reklam na kevlarze, busie i akcesoriach zawodnika.
        Warto dać szansę "Fiałkowi"!

www.btzpolonia.pl/
        pzdr.
      • Gość: kowal Re: Darek fijałkowski IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 22:45
        Do "igreka":
        "Jakiś sponsor" dla takiego nazwiska jak Fijałkowski to nic nie
        musi.Fijałkowski chce zarabiać uprawiając sport i powinien taką umowę zawrzeć
        ze swoim pracodawcą (d.Polonia Bydgoszcz), żeby było go stać na motocykl .
        Rozbawił mnie internetowy apel o wpłaty na sprzęt dla tego zawodnika, w Polsce
        są ludzie bardziej potrzebujący .
        • Gość: peh Re: Darek fijałkowski IP: *.tvgawex.pl 20.03.04, 14:08
          jak byś kowal nie wiedzial to klub mu kupił sprzęt. tylko wątpie czy na tym
          sprzęcie daleko zajedzie. a sponsor jesli obiecuje dać kase to powinien ja dać,
          obojetnie komu.
      • Gość: kibic Re: Darek fijałkowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 18:33
        ale mi się dzisiaj Darek podobał :)))))))

szczególnie w tym wyścigu który wygrał!
        ma chłopak serce do walki i pewnie po dzisiejszym występie znajdzie sponsora.......
        tak trzymaj Darek :) kibice wolą zawodników którzy walczą i którym zależy na
        wyniku, niż takich któzy myślą że są herosami i kładą lachę na wszystko!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka