Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZY BABIARZ JEST GEJEM????

IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 18:18
    w kontekście jego dyskusji w studiu na temat urody hoeistów, kiedy był mocno
    podjarany (bardziej niż łyżwiarka, z którą gadał), i wypowiedzi na temat
    szwedzkich graczy typu "chłodni skandynawowie, kiedy trzeba gorący..." nasuwa
    się przypuszcenie, że przmek baaardzo lubi "chłodnych, szwedzkich chłopaków"
    btw. zwróćcie uwagę na jego sposób gestykulowania i ton głosiku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: TO2 a kogo to obchodzi??? IP: 199.212.114.* 20.02.02, 18:35
        a kogo to obchodzi co ludzie robia prywatnie???
        • Gość: Luxc Re: a kogo to obchodzi??? IP: 213.17.164.* 20.02.02, 19:38
          Ale nazywa sie Babiarz, to trochę nie pasuje. Może zmienił nazwisko z Chłopiarz?
          Do TO2- mnie nie interesuje, ale Babiarz mnie śmieszy więc lubię się trochę
          ponabijać.
          pozdr
      • Gość: Małgosia Re: CZY BABIARZ JEST GEJEM???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 19:40
        Rzeczywiście kogo to obchodzi?
        A jeśli już , to nie jest. Ma drugą żonę, z pierwszą po rozwodzie. Poza tym to
        przemiły facet i dużo bardziej go lubię niż od tego drugiego( Kurzajewski).
        • Gość: RR Re: CZY BABIARZ JEST GEJEM???? IP: 213.76.175.* 21.02.02, 14:20
          Gość portalu: Małgosia napisał(a):

> Rzeczywiście kogo to obchodzi?
          > Ma drugą żonę, z pierwszą po rozwodzie.

Druga żona ma na imię Andrzej
      • Gość: Krawiec Re: CZY BABIARZ JEST GEJEM???? IP: 195.94.207.* 21.02.02, 09:10
        Odczep się od p. Babiarza. Dzięki niemu nauczyłem się szyć. Uważam, że
        program "Stawka większa niż szycie" powinien powrócić na anteną w czasie
        największej oglądalności.

PS. Nie ma w tym nic złego, że dorosły prezenter i dorosły hokeista będą sobie
        okazywać uczucia. Choćby analnie.

pzdr
      • Gość: igorek Re: CZY BABIARZ JEST GEJEM???? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 19:57
        Babiarz na zapleczu wali w kakałko Szaranowicza-to sposób by troche rozluznic
        sie przed wystepem na antenie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka