Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze...

22.08.10, 06:33
    Gratulacje za zwyciestwo,chociaz wg.mnie nie bylo tak przekonywujace
    jak to widzieli sedziowie,ale na braci Kliczko to jest za slaby.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Andrzej Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.lukman.pl 22.08.10, 06:48
        Sport dla debili walenie po mordzie i nic więcej
        • Gość: qaz aa a kiedy ma walczyc z kliczkami w wieku 100 lat? IP: *.chello.pl 22.08.10, 07:18
          tomek silniejszy i zwinniejszy nie bedzie. moze wygrac tylka jedna z tych cech.
          obu naraz nie ma szans osiagnac. jak bedzie silniejszy to bedzie automatycznie
          wolniejszy - i odwrotnie. charakter ma ale pewnych rzeczy nie przeskoczy.
          jedyny sposob w ktory moze pokonac kliczke to co zrobil haye z walujewem. moze
          go obtancowac i glaskac przez 12 rudn. jak sedziowe beda odpowiednio
          ukierunkowani to dadza wtey wygrana tomkowi. knock out - no way.
          • Gość: jeremix Re: aa a kiedy ma walczyc z kliczkami w wieku 100 IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.10, 08:41
            no ostatecznie pozostaje chwyt parciany ..... :]
            • Gość: gargulec "Posoka zasłaniała Adamkowi świat" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 11:00
              Według mnie to nie była posoka, tylko jucha. Znajomy rzeźnik też tak
              uważa.
        • Gość: saghir Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 07:22
          Sport dla debili to piłka nożna
        • Gość: luckBks Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.chello.pl 22.08.10, 10:47
          Adamek jestes cienki :)
        • Gość: menda Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 12:01
          Gość: Andrzej 22.08.10, 06:48
          > Sport dla debili walenie po mordzie i nic więcej

hehe tak mowi kazda zakompleksiona ciota chylkiem przemieszczajaca sie ulicami ze spuszczonym wystraszonym wzrokiem :-DDD
      • Gość: Joe Jezeli z Grantem mial Adamek takie problemy to cz IP: *.try.wideopenwest.com 22.08.10, 06:51
        czego szuka w boksie wagi ciezkiej????Zycze Tomkowi jak najlepiej ale sam wie
        jaka jest prawda...wiem ze bedzie walczyl ale to tylko chodzi o kase...nawet jak
        przegra bedzie zadowolony i rodzina szczesliwa z kasy...takie zycie.
      • Gość: lol Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 06:54
        i pisze to koleś o nicku andrzej ;)
      • Gość: Bruno Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: 194.181.131.* 22.08.10, 06:55
        Zeby Adamek był chociaż tak wielki jak Gołota bo serce do walki ma. Ale lepiej
        by było gdyby walczył z Haye bo z kliczko nie wygra.
      • Gość: bolek Ciekawe... IP: *.trzebinia.mm.pl 22.08.10, 06:58
        Kto by pomyślał, że Adamek, atrakcyjny, wspinający się powoli na szczyt bokser
        wygra na punkty ze schodzącym ze sceny emerytem... Boks to jedno wielkie
        oszustwo.
      • Gość: Geres Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 22.08.10, 07:01
        Juz sie balem ze znow bedzie wstyd jak po Golocie albo Pudzianie ale
        Goral ponad wszystko!
      • Gość: jkk Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 07:02
        > Gratulacje za zwyciestwo,chociaz wg.mnie nie bylo tak przekonywujace
        > jak to widzieli sedziowie,ale na braci Kliczko to jest za slaby.

co można powiedzieć o gościu który jedynego jakiego znokautował od bodaj 5 walk
        to emeryta gołotę. Na Kliczków czas? Pan redaktor chyba dostał po głowie mocniej
        niż dziś adamek. Przykro to mówić - Kliczki to marne boksery ale Adamek jeszcze
        słabszy. To wstyd że dziś tacy bokserzy stają do walki o tytuły. Tyson w pełni
        formy obu kliczków połałby na dechy w 1 rundzie
        A zwycięstwo adamka dziś kompletnie niezasłużone. Dałbym remis. Widać ze Adamek
        będzie miał problemy z dużymi klocami ciut żwawszymi niż galaretowaty Gołota,
        arreola czy estrada.
        • Gość: ? Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.chello.pl 22.08.10, 07:21
          niezasłużone zwycięstwo, a wiesz jak się punktuje w boxie ? bo chyba nie. Oprócz
          dwóch akcji, grant nie pokazał nic. Adamek punktował go przez 12 rund. Inna
          sprawa że jego siła ciosu w tej kategorii wagowej jest mizerna. Wygrał
          zasłużenie, ale jakoś mnie nie przekonał, z kliczkami nie ma szans.
        • Gość: doogee Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.chello.pl 22.08.10, 07:28
          Taa... A ja powiem, że Tysona zjedliby bez popijania Joe Louis, Mohammad Ali
          albo Joe Frazier. Tylko jak to sprawdzić? Kliczkowie są najlepszymi bokserami
          swoich czasów tak jak byli nimi wyżej wymienieni i nie ma co deprecjonować ich
          klasy tylko dlatego, że nie mają godnych przeciwników. Bo właśnie świetny
          przeciwnik daje szanse, na walkę którą świat zapamięta na długo. Kiedyś
          świetnych bokserów było po prostu więcej. Ale to nie wina Kliczków. A co do
          Adamka to pomimo całej sympatii nie jestem optymistą. Ma wspaniałe serce do
          boksu lecz niestety nie ma warunków fizycznych by zagrozić Ukraińcom.
      • Gość: waldi Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.jmdi.pl 22.08.10, 07:20
        Moim zdaniem Adamek powinien powalczyć jeszcze z jakimś wysokim
        zawodnikien bo kliczko wzrostem nie ustempuje grantowi i walka może
        wyglądać podobnie a nawet gorzej ,to co dziś widziałem to raczej był
        remis lub niewielką ilością punktów wygrana adamka ale nie 118-111 i
        tak punktowali wszyscy sędziowie niezła kasa poszła !!!!
      • Gość: gosc REMIS TAK IP: 76.226.179.* 22.08.10, 07:22
        To jest dyskusyjne czy wygral ale nie mozna powiedziec, ze przegral.
        Jesli przegral to w zupelnie szerszym wymiarze niz ta konkretna
        walka. Otoz Grant faktycznie jest bokserem epoki tych piesciarzy,
        ktorzy juz sa albo wybieraja sie na emeryture. Adamek musial z
        prawie emerytem walczyc 12 rund i dodatkowo chwiejac sie raz na
        nogach. Wygral ale nie dlatego, ze wygral decydujaco ale dlatego, ze
        to on byl faworytem i aby wygrac z "ulubiencem" to trzeba go
        znokautowac czego Grant nie zrobil.
        Podsumowujac Adamek nie pokazal werwy piesciarza, ktory moze byc
        numer jeden w Swiecie ale i ktory nawet nie moze walczyc na rowni z
        najlepszymi (Kliczkami) w Swiecie. Niestety pytanie troche retoryczne
        czy w ogole bedzie kiedykolwiek gotowy na powazne zwyciestwo. Jak do
        tej pory wysyla na emeryture starych piesciarzy i to dyskusyjnie co
        najmniej w temacie Granta.
        Adamek jest upartym chlopakiem ze wsi, ktory bedzie walczyc zawsze
        do upadlego. Szkoda, ze wygral te walke ale nie w sensie tylko tej
        istotnie walki ale w sensie takim, ze moze bylby to dla niego sygnal
        aby pomyslec o powrocie do wagi lzejszej albo bardzo mocno postawic
        na walke w ciezkiej ale z innym impetem, ktorego teraz Adamek nie ma
        bo nie nokautuje tylko tanczy na ringu i w istocie wygrywa
        dyskusyjnie.
        • Gość: lucas Re: REMIS TAK IP: *.chello.pl 22.08.10, 08:09
          To właśnie nie są wygrane dyskusyjne tylko inteligentne, tym właśnie Adamek
          wyróżnia się, myśli w ringu, nie tylko siła fizyczna jest najważniejsza ale
          również używanie mózgu jest ważne. To jest właśnie prawdziwy boks, a nie ten
          który prezentują bezgardowi pięściarze (bracia kliczko to mają jedną rękę na
          wysokości brzucha a drugą na wysokości kolana), którzy myślą, że siłą (jednym
          cepem czy tam dwoma) powalą rywala i koniec zabawy (akurat kliczko są dobrze
          wytrenowani technicznie ale ich garda mnie rozmiesza, robią sobie chyba jakieś
          jaja z tego).

• Gość: taz goral Re: REMIS TAK IP: 76.226.179.* 22.08.10, 08:37
            Tak zgadzam sie, ze inteligencja odgrywa duza role w sportach
            walki, w szczegolnosci w boksie. Tyle tylko, ze inteligencja Adamka
            jest dosc sprecyzowana i przewidywalna. Otoz prawie emeryt Grant
            wiedzial, ze waqlka to bedzie doskok, skrocenie dystansu, lewy
            prosty, poprawka i sierp i dlugo odskok. To bardzo ambitne ale wobec
            ruchliwego emeryta Granta ta technika sprawdzila sie ledwo wygrana na
            punkty. Teraz pomysly, ze Grant jest 10 lat mlodszy, dokladnie z
            czasow walki z Golota. Jego sprawnosc jest wtedy mniej wiecej 10 do
            15 % wieksza a to oznacza, ze Adamek nie tylko w jednej rundzie sie
            chwieje tylko w 3 rundach i na pewno przegrywa na punkty jesli nie
            ... to jest znokautowany. Bracia Kliczko prezentuja poziom, ktory
            oddziela Adamka bardzo mocno tak mocno jak Tatry sa mniejsze od
            Himalajow.
            Lubie Adamka ... to chrakterny facet ze wsi i zawsze walczy do
            upadlego tyle tylko, ze moze walczyc z najlepszymi w wadze ciezkiej
            do upadlego jego samego.
            Zycze mu powodzenia.
          • Gość: tb Re: REMIS TAK IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 12:20
            > (akurat kliczko są dobrze
            > wytrenowani technicznie ale ich garda mnie rozmiesza, robią sobie chyba jakieś
            > jaja z tego).

Boks to nie balet. Nie jest napisane jak mają rękami machać i jak trzymać. Jeśli
            nie potrzebują gardy to ich sprawa, dzięki opuszczonym rękom mają przynajmniej
            lepszy widok. Jak znajdzie się taki który z powodu niskiej gardy poklepie im
            porządnie buzię, to z pewnością będą podnosić nieco wyżej ręce. Sosnowski jakoś
            nie był w stanie wykorzystać tego, że przeciwnik miał ręce opuszczone.
      • Gość: Obserwator Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.08.10, 07:52
        Kibicow mozna oszukac tylko raz (wynik z Estrada) a drugim razem
        (Grant) to tylko idioci dadza sie oszukac
        • Gość: g ny Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.nyc.res.rr.com 22.08.10, 08:41
          nie wiem co ty ogladales... jestes pewien ze walke Adamka z Gantem???
          obiektywnie: z 12 wygrane 8-9 rund, szybkoscia i technika, wiecej
          zadanych, wiecej celnych ciosow i na korpus, i na glowe... sily w
          tych ciosach jednak jest wciaz za malo na wage ciezka... niestety....
          na Braci K jeszcze powinien Tomasz poczekac... niech sie troche
          zestarzeja... ta walka jednak, bez zadnych watpliwoci , wygrana
          przez Adamka... Wolny, wytrzymaly na ciosy Grant czekal na jeden
          prawy sierp, albo podbrodkowy... i sie nie doczekal...

• kzet69 Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr 22.08.10, 21:42
            > na Braci K jeszcze powinien Tomasz poczekac... niech sie troche
            > zestarzeja...

Problem w tym że Tomek też się zestarzeje, za 2-3 lata zacznie tracić szybkość a bez niej w ciężkiej nic nie zdziała, bo siłą ciosu tym
            wielkoludom nigdy nie dorówna, nie wiem czy jest w stanie pokonać
            Kliczkę i sięgnąć po pas, ale wiem że jeśli nie teraz (w ciągu roku,
            dwóch) to już nigdy.
            pzdr
      • Gość: jerzy artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 08:01
        nie bardzo wiem kto zatwierdza te artykuły przed umieszczeniem na
        stronie...to jest stek bzdur językowych - tak to określę. Już nie chcę
        cytować bo szkoda czasu ale ta "posoka" zalewająca oczy to mnie wręcz
        powaliła :-)...nawet sobie pomyślałem że w następnym akapicie autor
        wykaże się jeszcze większą erudycją i użyje słowa "jucha". Chociaż z
        drugiej strony czepiam się nadziei że pisał to wielki przeciwnik boksu
        który starannie dobrał słowa korzystając ze słownika gwary myśliwskiej
        :-)
        • Gość: dofilozofa Re: artykuł IP: 89.230.85.* 22.08.10, 08:52
          Panie filozofie jak zgrywasz takiego inteligencika to nie wiesz jednej rzeczy:
          zapytaj poloniste - język używany na forach internetowych jest językiem mówionym
          który się pisze a nie językiem pisanym z tego względu dopuszczalne jest używanie
          dziwnych skrótów robienie błędów właściwie chodzi tylko aby być zrozumianym o
          nic innego to nie jest dyktando w podstawówce i to jak się pisze i czy robi się
          np. błędy ortograficzne nie ma żadnego znaczenia pzdr:)
          • Gość: jerzy Re: artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 09:42
            ja nie zgrywam inteligencika...ukończyłem studia wyższe, przeczytałem
            kilka książek, zobaczyłem kilka dobrych filmów i przedstawień
            teatralnych...to wszystko. Ale PRAWIE się zgadzam...:-))prawie, bo
            jednak każdy ma prawo wyboru; napiszę coś albo nie napiszę....ale
            skoro już zaczynam pisać to wypada poprawnie. Jeżeli autor artykułu
            używa słowa "posoka" w odniesieniu do krwi człowieka to jest po
            prostu brak wiedzy i chęć błyśnięcia rzadko używanym słowem...jemu za
            to płacą!!!! Czy lekarza który pomyli śledzionę z trzustką też tak
            Pan(i) rozgrzeszy?
            • Gość: hihi to są jeszcze studnia niższe? :D IP: 190.129.10.* 22.08.10, 11:17
              nie rób se jaj:)
              • kzet69 Re: to są jeszcze studnia niższe? :D 22.08.10, 21:44
                tak licencjat, to są studia niższe, nie rób se jaj...
      • Gość: dziadek Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.xdsl.centertel.pl 22.08.10, 08:07
        To tylko mafia wygrywa, a nie Adamek.
      • Gość: px. Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 08:11
        "zasarżował" hahahaha no co za pały w tej "redakcji"
        • cirano Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr 22.08.10, 08:18
          Adamek był zwinniejszy i szybszy, a to cała jego zasługa. Sam Boks był cienki, a
          Adamek na tym koniu długo nie pojedzie
        • Gość: Olo Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.10, 08:20
          Fakt, relacja TOTALNIE Z DUPY!

Gazeto - co się z Tobą dzieje? Artykuł jakby pisany przez stazystę..

"Posoka zasłaniała Adamkowi świat. Kolejne odsłony walki przypomminały
          polowanie." i tym podobne podwórkowe zwroty.. Boszsz...
        • Gość: greg Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 09:42
          a może jeszcze potem "zasłał łóżko"? ;)
      • Gość: gomez Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: 80.51.132.* 22.08.10, 08:12
        Z ciekawości zajrzałem do prasy angielskiej. W dziale boks w najnowszych
        wiadomościach pada jakieś 30 nazwisk /Khan, Haye, Harrison, Macklin, Froch,
        Holyfield, Williamson itd/ ale ani słowa o Adamku. Może gdyby przegrał toby
        napisali.
        • Gość: stefan Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.08.10, 15:34
          To zajrzyj do amerykańskiej, oni są mniej uprzedzeni do Polaków. Adamek
          jest tam na pierwszych stronach sportu (np. sportsillustrated)
      • Gość: znajomy OJ LUDZIE! IP: *.chello.pl 22.08.10, 08:14
        Czy nie rozumiecie ze Adamek przeszedl do tej kategorii nie dlatego ze uwaza
        sie za Bog wie kogo ale dlatego zeby kase zarobic! On za jedna walke tutaj
        dostaje tyle ile za 7 walk w juniorciezkej. A ze gada o mistrzu swiata to musi
        cos gadac :) Tomek mlody nie jest- zobaczcie w jakim tempie boksuje- 4 walki
        na rok! W swojej szczytowej formie bedzie jeszcze przez rok, moze dwa a potem
        bedzie juz powolutku sie "starzec" wiec zalezy mu zeby jak najszybciej wziac z
        tego tortu jak najwiecej i np. na koniec zaboksowac z kliczka czy innym hejem.

• Gość: Elżbieta Re: OJ LUDZIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 08:29
          Nie jestem kibicem, ale gdy wczoraj zobaczyłam zdjęcie na którym są
          obydwaj panowie, to się szczerze PRZESTRASZYŁAM.
          Dzisiaj z radością czytam, że zwyciężył Pan ADAMEK; gratuluje,
          gratuluję, gratuluję!
      • Gość: akun Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: *.vc.shawcable.net 22.08.10, 08:25
        Druga wygrana na kredyt,gratuluje...to nie waga dl niego,wyzej juz nie wejdzie
        to i tak sukces
      • Gość: rr Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.pai.net.pl 22.08.10, 08:26
        Fakt jest taki ,ze Adamka przed nokautem uratowal gong . Mial fure szczescia , a
        z taka sila ciosu jaka prezentuje , nie bardzo wiem jaka krzywde mialby
        wyrzadzic braciom Kliczko .
        • Gość: Jacek Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.vc.shawcable.net 22.08.10, 08:47
          Fakt, dziwne ze nikt o tym nie wspomina. Moze nie do konca gong go uratowal, a
          to ze Grant nie mial sily go wyknczyc, szczescie nie mniej mial ogromne, mimo iz
          w tym momencie walke zdecydowanie wygrywal na punkty.
        • Gość: Jojo Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.10, 08:54
          ci bracia maja "szklane szczeki"....ale tego "szkla" Adamek nie rozbije
          • Gość: maryjan Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.10, 17:20
            szklane szczeki? wladymir owszem, ale vitali w calej zawodowej karierze ani razu
            nie przegral przez nokaut, z tego co wiem nie byl nawet liczony - on to akurat
            ma granit w szczece.
      • Gość: witek Dramatyczni komentatorzy walki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 08:29
        Komentator Polsatu fatalny! Rundy wygrane przez Adamka przypisywał
        Grantowi. Olbrzymi Murzyn jedynie kilka razy potrafił zagrozić
        Tomaszowi. Szkoda, że Kulej nie potrafił przełamać słowotoku swego
        współkomentatora. Werdykt sprawiedliwy, Grant wygrał najwyżej trzy
        rundy. Pozostałe dla Adamka.
      • Gość: rr Re: Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał pr IP: *.pai.net.pl 22.08.10, 08:32
        Zapewne w koncu spotka sie z ktoryms z braci i niestety nie wroze mu dotrwania
        do konca walki . Nie ta klasa .
      • Gość: ol Gowno gownem, fakt, ale taki mają fach, debilu IP: 193.238.180.* 22.08.10, 08:49
      • dyndalski_bis Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... 22.08.10, 08:52
        Zasady walk o mistrzostwo świata w zawodowstwie są co najmniej
        dziwne - ten z tym chce walczyć, ten z drugim nie...

A prawda jest taka, że jest to WIELKI BIZNES... na którym zarabia
        się krocie - a to kto zdobywa ten pas to sprawa drugorzędna...
        Doceniam ambicję i umiejętności Adamka, ale tylko z wyjątkiem walki
        z Gołota (nokaut), walki te mogły zakończyć się w różny sposób.

Kiedy wynik zależy od sędziów, ci mogą różne ciosy widzieć... ;-)

Dziś Adamek jest jak nowa zabawka w tym biznesie, z której można
        wyciągnąć niezłą kasę... ma dużą widownie w USA, a więc warto,
        aby "wygrywał" i żeby kibice zapełniali hale sportowe.
        Bo kto przyjdzie na obejrzanego już wielokrotnie Granta czy inną
        przebrzmiałą gwiazdę?

Kiedyś oglądałem walkę Wałujewa z takim murzynem (pastor - nie
        pamiętam nazwiska...) i ten okładał Wałujewa niemiłosiernie...
        Gdybym był sędzią, w życiu nie dałbym zwycięstwa Wałujewowi...
        A jednak to on wygrał na punkty.
        Dlaczego? Bo Wałujew jest medialny - wielkie olbrzymie cielsko
        niczym King-Kong robi wrażenie, mimo, że porusza się jak słoń.
        To jego walkę telewiazja komercyjna kupi, a nie jakiegoś innego
        boksera, który niczym się nie wyróżnia...
        No chyba, że powaliłby Wałujewa na deski... wtedy nie byłoby
        wyjścia! ;-)

Adamek jest dobry, ale na bokserów pokroju Granta - Kliczkę powinien
        sobie na razie odpuścić... bo będzie musiał wszystko zaczynać od
        zera... po ciężkim nokaucie - żadna stacja nie bedzie zainteresowana
        transmisją jego walki.
        Co więcej - jeśli dalej będzie tylko wygrywał na punkty, też
        przestanie być atrakcyjny!
        To "rozrywka" (nie sport) dla żądnych krwi, nokautów - sądzę, że
        gdyby publiczność miała taką moc, bardzo cżesto widzielibyśmy jak
        pokazuje kciuka w dół, jak na walkach gladiatorów!

-
      • Gość: Des'ree Boks. Tomasz Adamek pokonał Granta! Dostał prze... IP: *.net.stream.pl 22.08.10, 09:02
        Ja w niego uwierze dopiero jak kogos zostawi na deskach .
      • Gość: denis zlikwidować punktację IP: *.zetosa.com.pl 22.08.10, 09:20
        walki nie zakończone przez nokdaun lub poddanie nie powinny być
        uznawane za rozstrzygnięcie. albo gość pada i już ne wstaje albo
        walczymy przez naście rund i nic z tego nie wynika / poza kasą dla
        zainteresowanych /.
        • kzet69 Re: zlikwidować punktację 22.08.10, 21:47
          denis to jest boks a nie mordobicie w barze, weź to pod uwagę...
      • Gość: jarząbek trener podpuszczają, robią kasę,szkoda mi Adamka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 09:36
        Szkoda że Adamek nie widzi jak jest wpuszczany w kanał. Podpuszczają go
        "przyjaciele" wmawiają trenerzy i "promotorzy" że jest najlepszy...a życie
        pokazuje że owszem jest b.dobry ale nie w tej wadze!! Wspomnicie mój post jak
        Adamek wyląduje na deskach (kliczko) i oby tylko nie skończył na wózku lub z
        poważnym uszkodzeniem procka.

Największa kasę i tak trzepią organizatorzy a czym bębenek mocniej podbijany
        tym większy szmal. Mam nadzieję że pycha i duma nie przesłoni Adamkowi
        zdrowego rozsądku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka