Dodaj do ulubionych

sponsoring jako fantazja

IP: 83.167.235.* 15.12.06, 20:20
CO sadzicie o sponsoringu tak dla zabawy dla fantazji.. np z kims nieznajomym
w dziwnym miejscu. Czy trudno jest znalesc kogos chetnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: sdfg Re: sponsoring jako fantazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:24
      jeleni to w lesie poszukaj.
    • Gość: ll Re: sponsoring jako fantazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:28
      chodzi ci o sponsoring czyli naciaganie kogos aby wydal pieniazki na alkohol dla
      ciebie czy jakies iine rzeczy cz tyz twoim zdaniem sponsoring to dawanie sie w
      dziwnym miejscu za pieniadze czyli8 ladnie mowiac prostytucja
    • Gość: haha Re: sponsoring jako fantazja IP: *.jed.isu.net.sa 16.12.06, 13:23
      Jesli to tylko fantazja to kwota nie gra roli? Np oddasz sie za 10zl?
    • Gość: penetrator Re: sponsoring jako fantazja IP: *.prio141.trustnet.pl 16.12.06, 16:53
      jak jestes sliczna blondynka to cie moge przelozyc za friko... ze szczytem na
      oko :) taka to fantazja!!!!
    • Gość: Di Re: sponsoring jako fantazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:54
      też bym tak chciała...
    • Gość: siostra Anastazja Re: sponsoring jako fantazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:56
      a mną ksiądz proboszcz "opiekuje się" ale tylko za obrazki...:(
      • Gość: Proponuje jaja Re: sponsoring jako fantazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:02
        za pieniądze tak powinien zabrzmieć ten temat /niech proponują ci co młodzi i
        zdrowi/dajcie spokoj,ludzie
        • machara Re: sponsoring jako fantazja 17.12.06, 23:04
          a mnie sponsoruje Żonaty facet i jest zabawnie bo ja wiem o jego żonie a ona o
          mnie nie. i w każdej chwili mogę sie ujawnić a wtedy będzie niemiła
          niespodzianka
          • Gość: też tak chcę Re: sponsoring jako fantazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:06
            • Gość: fantasy Re: sponsoring jako fantazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:39
              powaznie szukam kogos z fantazjami. milej dziewczyny kobiety... prosze o
              kontakt na maila x13x13x13@o2.pl nie tylko mowa o sexie :)
              • ciulaty.slaski.kret Re: sponsoring jako fantazja 18.12.06, 22:44
                Chop ze gruby tyz by moog byc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka