damiank99 31.08.10, 19:29 Junior Diaz odszedł z Wisły do Club Brugge a mam go w teamie, to będzie jakiś zwrot mln za to lub jakieś darmowe przeprowadzenie zmian ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damiank99 Re: Junior Diaz 01.09.10, 10:19 zawsze warto spytać :D lecz wiem ze mało realne :D Odpowiedz Link Zgłoś
luki303 Re: Junior Diaz 02.09.10, 16:39 1.Zwrot mln będziesz miał jak go sprzedaż,tyle co kosztuje tyle dodane Ci zostanie do budżetu. 2.No niestety musisz zrobić zmianę co będzie kosztować minus jeden punkt plus 1,22zł-no chyba że Organizator zdecyduję inaczej;) Sam mam podobną sytuacje.Wstawiłem go do teamu bo w słabej Wiśle był wyróżniającym się zawodnikiem i już po jednej kolejce muszę z niego zrezygnować.Ale i tak miałem robić jeszcze kilka innych zmian przed tą kolejką więc kodzik z pakietu i tak by ubył. Szkoda tylko tego jednego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Junior Diaz 09.09.10, 16:21 Skoro Pan Cupiał zarobił na nim poltorej mln euro to w przeliczeniu na mln euroligowe jesli sprzedaz Diaza dostajesz + 10 mln !! Odpowiedz Link Zgłoś