Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa...

IP: *.hsd1.wa.comcast.net 03.09.10, 06:39
    Widziałem tylko połowę 2. seta (tego najgorszego, więc mogę być
    nieobiektywny), ale nie wyglądało to dobrze. Niestety Agnieszka wydaje się
    przyjmować taką taktykę, że ona będzie przebijać a przeciwniczka sama coś
    sknoci. Ale jak ta złośliwie wcale nie psuje, to nie bardzo ma pomysł, co
    zrobić. Moim zdaniem jeśli kiedyś ma zrobić postęp w stosunku do przełomu 1. i
    2. dziesiątki, to musi wiele zmienić - i chyba najlepiej zacząć od trenera.

Oczywiście to takie gadanie kibica z pilotem, ale chciałoby się więcej niż 9.
    miejsce...
    Obserwuj wątek
      • Gość: antypojeb cieniarstwo przepier...a potem obraża przeciwnika IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 03.09.10, 06:43
        cieniarstwo przepier...a potem obraża przeciwnika
        • Gość: oya Re: cieniarstwo przepier...a potem obraża przeciw IP: *.escom.net.pl 03.09.10, 10:21
          >> Nie mam jednak samej sobie wiele do zarzucenia.

I o to chodzi. Dobre samopoczucie gwarancją succesu. Od lat nie mam sobie wiele
          do zarzucenia. I git. Swój szczebel kompetencji Pani osiągnęła, tylko
          niepotrzebnie dziennikarze podniecają się "szansami" w kolejnym turnieju.
          Mistrzyni pierwszej rundy.
          Malkontentom odpowiadam z góry - oczywiście, że to sukces, ja bym nawet w
          pierwszej rundzie eliminacji nie wygrał. Also - dziewczyna zarabia nieźle i
          świat z całą rodziną zwiedzają... Tylko ci dziennikarze...
          • robertw18 Dość rzeczowe sprawozdanie... 03.09.10, 15:43
            "Próbowała grać bliżej linii, ale kończyło się to błędami ... Dropszoty lądowały w siatce, serwis nie
            pomagał. ... Jeśli zabrakło też ryzyka i zaczepnych akcji ofensywnych, wojna na wyniszczenie musiała się
            skończyć chińskim triumfem.
            Agnieszka w trzecim secie przegrała walkę, ale zawaliła początek drugiego seta. Zdekoncentrowała się i
            zamiast pójść za ciosem zrobiło się od razu 0:3. ... Czego zabrakło? Tego, co zwykle, większe agresji przy
            ważnych punktach, gdy gra była na stykach, choć nie wiem, czy to by wystarczyło..."
            To chyba dość wyraźnie powiedziane. Nie tylko o siłę chodzi, ale i to, że z dokładnością nie jest najlepiej.
            Samym przebijaniem na środek nie zawsze się wygrywa. W pojedynkach z p. Kuzniecową było widać, jak
            Rosjanka jest "odrobinę" lepsza: zagrywa bliżej krechy, gra trudniejsze rzeczy w ogóle. To nie tylko
            sprawa tego, że była "silniejsza" w mięśniach.
            Można odnieść wrażenie, że ostatnio p. Agnieszka poprawiła siłę w pierwszym podaniu. Oby jeszcze
            rozwijała to, z czym się często kojarzy tzn. urozmaiconą, umiejętną (i skuteczną w końcu) grę...
            Najlepsze życzenia!
            Pozdr.
        • Gość: LIDKA Re: cieniarstwo przepier...a potem obraża przeciw IP: 70.76.46.* 03.09.10, 18:17
          CZY TY MIALES RAKIETE W REKU , ZAKULACZONY MALY POLACZKU .WIEKSZOSC WASZYCH
          WPISOW TO MATERIAL DLA ...
      • Gość: ja US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.09.10, 07:06
        Dziękuję Ci Agnieszko za zarwana noc. Wlasnie wybieram sie do pracy, gdybys wygrala, mialabym motywacje do pracy, a tak nie wiem jak przetrwam ten dzien. Pozdrawiam zarywajacych noce.
        • Gość: ty Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg IP: 194.169.228.* 03.09.10, 07:16
          powtórkę oglądałeś że zarwałeś noc?
        • Gość: kosz-alina Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 15:29
          Fan tenisa pozdrawia fana tenisa z Koszalina :)
      • Gość: kibuc Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg IP: *.chello.pl 03.09.10, 07:06
        No cóż, dzień jak codzień
      • Gość: badziewiak66 Miała przecież wygrać US pisaliście wczoraj !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 07:15
        Isia bidulka z Chinką przegrała , chlip, chlip. Może wygra jakiś turniej
        wielkoszlemowy jak się ....... ze..a.
        • Gość: Jotenef Re: Miała przecież wygrać US pisaliście wczoraj ! IP: *.lns5.lon.bigpond.net.au 03.09.10, 07:38
          Radwańska wlazła do dziesiątki - i to właśnie był jej "dzień" konia. Teraz już będzie wyłącznie z górki.
          Syndrom Safiny...
      • cep_0 To nie był Chiński dzień konia. Radwańska .. 03.09.10, 07:24
        jak zwykle przegrała z zawodniczką chcącą grać.
        Bez cienia ambicji i woli walki, ot czekała aby Chinka przed nią klęknęła, a
        ta grała ambnitnie i to uczyniło przepaść.
        Odnoszę wrażenie iż PANNA ISIA chce wypaść z 10-tki by móc grać w challengach
        i TAM ODNOSIĆ WSPANIAŁE ZWYCIĘSTWA.
        • Gość: knoppers71 Re: To nie był Chiński dzień konia. Radwańska .. IP: *.150.140.37.internetia.net.pl 03.09.10, 08:43
          wiele jest racji w tym co piszesz
          uważam, że "klan" Radwańskich powinien wreszcie zrezygnować z monopolu na wiedzę i skorzystać z
          doświadczenia trenera z zewnątrz, fizjoterapeuty, a może i psychologa, bo psychika to pannie
          Radwańskiej siada zbyt szybko...
          • Gość: Sp Agnieszka Radwańska - tenisowy Gołota IP: 194.114.62.* 03.09.10, 09:29
            jak w temacie
      • Gość: daro77daro US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.serv-net.pl 03.09.10, 07:29
        dlaczego mnie to nie zaskakuje ... przyzwyczaiła mnie dziewczyna do porażek ... ale taki jest sport -
        lepszy wygrywa-a słabszy jedzie do domu ...
      • Gość: analityk Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 07:46
        co Wybiórcza napisze ze Radwanska idzie na majstra, to nastepnego dnia Agnieszka
        dostaje lanie. To mozana sprawdzic.
        • Gość: badziewiak66 Dzięki temu Polacy stawiają na Isię a Isia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 08:14
          robi wszystko żeby nie wygrali. To tzw. sponsorowane artykuły przez bukmacherów
          naganiające do kolektur.
          • kingaps Re: Dzięki temu Polacy stawiają na Isię a Isia 03.09.10, 09:21
            Niech naganiają dalej . Dzięki temu są wyższe stawki na porażkę. Pozdrawiam tych co dzięki niej wygrali u booka :).
            Na początku turniejów w USA pisałem, że to zawodniczka bez motywacji. Jakąś tam kasę zarabia. Ale nr 1 WTA nie będzie.

--------------------------
            SOROBAN

Gość portalu: badziewiak66 napisał(a):

> robi wszystko żeby nie wygrali. To tzw. sponsorowane artykuły przez bukmacherów
            > naganiające do kolektur.
      • Gość: kuba US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.echostar.pl 03.09.10, 07:46
        widze ze zeby wygrać z Isia trzeba mieć dzień konia ah jaka cudowna jest ta nasza tenisistka :}
        ale jakim cudem Peng miała czelność walczyć trzy sety? i jeszcze nic nie wyrzucać? bezczelna !
        a tak na powaznie to trzeba być mocno oderwanym od rzeczywistości {mam na mysli pismaków}
        by twierdzić że moze wygrać us open czy jakikolwiek inny z wielkich szlemów nie ma ku temu
        warunków nie potrafi narzucić swojego stylu gry no i nie ma kończacego uderzenia dzis samym
        takim przebijaniem wielkich turniejów sie nie wygra bo nawet jesli trzy kolejne zawodniczki
        wyrzucaja co trzecia piłke w płot to nastepna rywalka bedzie regularniejsza to na Radwańska
        wystarczy inna sprawa to mowa ciała te wszystkie fochy krzywe miny komentarze to nie pomaga
        a tylko przeszkadza wybija sie tak koncentracje szkoda dziewczyny ale jej potencjał jest
        ograniczony w pewnym miejscu i obawiam sie ze juz doszła do swojego optimum i sadze ze nie ma
        sensu robić z niej Hingis czy Navratilovej Radwańska ma swój tenis i tyle a takie gadanie jaka ona
        jest cudowna i czego nie ugra jest kompletnie bezsensowne
      • Gość: Miszogun US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.10, 08:07
        Radwańska wygra z każdą ... która ma zapalenie korzonków i bolesny okres .
      • Gość: Poznaniak US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 08:11
        kiedy wszyscy trąbili, że wygra US Open, to śmiać mi się chciało. Optymizm Polaków jest naprawdę
        niepoprawny. Każda średniaczka ma swoje wzloty i upadki. Myślę, że Radwańska wygra kiedyś jakieś
        turnieje, ale mistrzynią tenisa nigdy nie będzie.
      • Gość: miko US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.ir.intel.com 03.09.10, 08:12
        No i super. Jeszcze tylko zakupy i można wracać do domu.
        • Gość: ontos2 Profesjonalizm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 08:20
          Jeszcze players party. A swoją drogą dziś słuchając programu 1 PR,scislej
          wiadomosci sportowych, odniosłem wrazenie,ze kazda informacja jest cenniejsza
          niz brazowy medal Pauliny Goryckiej.
          • Gość: misio ha ha ha IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 03.09.10, 08:34
            krakowskie smrody won do domy ... dno !!!
            wstyd dla calej Polski
            • Gość: WG Re: ha ha ha IP: *.ghnet.pl 03.09.10, 10:14
              wracaj do obory
      • szymek_50 US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... 03.09.10, 08:33
        Normalnie liczyłem na normalny wynik i normalnie się znowu zawiodłem. Co z Tobą Isiu? Pewnie było
        za bardzo upalnie.
      • maz-47 US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... 03.09.10, 08:42
        2 dni temu napisałem na tym forum, że Radwańska prędzej zesra się na rzadko,
        niż coś ugra w US Open. I tak się stało, niestety...
      • scan33 US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... 03.09.10, 08:42
        Nie dawno napisałem, dziewiąta czy setna nie gra roli, niech coś znacznego
        wygra.Oj, dostało mi się od znawców tenisa. Czkam na bieżący komentarz, loginy
        pamiętam.
      • kloceklego US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... 03.09.10, 08:47
        brawo radwańska i brawo tatuś radwański (najlepszy trener na świecie i w całym
        kosmosie). wyszło jak zwykle.
        • Gość: kibic tenisa Warsaw Open. Pamiętamy. IP: *.chello.pl 03.09.10, 09:18
          No, skoro się nie udało sie w cyngla, to może w deblu ugra finał - do tej pory demoluje i gromi
          przeciwniczki deblowe, wiec pewnie łatwo wygra tytuł na US Open.
          Po wczorajszym festiwalu min, dąsów i fochów już chyba nikt sie nie dziwi, ze Agnisia gra na
          fafnastym a nie na centralnym korcie. Jakby było tego mało, brak kontraktu ze znana firmą
          odziezową dyskwalifikuję ją jako kandydatkę do gry w prime time.
      • seeba-5 Nic straconego. 03.09.10, 08:54
        Będzie miała więcej czasu na zakupy w ekskluzywnych butikach. Tylko, że sama bo koleżanka
        Karolina gra dalej i pewnie szybko nie odpadnie :-)
      • Gość: Sraka US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 03.09.10, 09:10
        scan33 dokladnie!Tez mam takie zdanie.Moze byc 10 czy 1500 w rankingu,ale niech raz wygra!Oczywiscie tez mnie wysmiewano.
        • Gość: gość 11 Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 03.09.10, 09:24
          Już wygrała kilka turniejów!!
      • Gość: gość Krytyka!!!!tylko to!!!!!! IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 03.09.10, 09:17
        Smutne że przegrała.Ale tu jak zwykle-KRYTYKA<KRYTYKA<KRYTYKA!!!!!
        Wystarczy tylko spojrzeć ilu jest na forum.przy Przysiężnym i Kubocie i Uli tylu nie było i to zanaczy że i
        tak wszyscy wierząw Agnieszkię taka jest PRAWDA.
      • Gość: herman Pora zmienić trenera(tatusia) IP: *.static.kompus.3s.pl 03.09.10, 09:24
        nic już! nie nauczy !
      • condor Koniec Radwańskiej 03.09.10, 09:26
        Przegrała bo nie ma wystarczających umiejętności i tego co najważniejsze -
        mentalności zwycięzcy. Karolina Woźniacka też grała z Chinką i wygrała bez
        straty gema a komentatorzy pieją z zachwytu nad jej grą. Dlaczego ? Bo
        Woźniackiej się chce, jest coraz lepsza technicznie i ma tą iskrę bożą która
        powoduje że nawet w trudnych sytuacjach potrafi wyzwolić w sobie dodatkową
        pozytywną energię i sportową agresję. Aż miło na tę dziewczynę popatrzeć bo
        nawet jak przegrywa to walczy do końca. O wiecznie skwaszonej i skrzywdzonej
        przez zły los Radwańskiej powiedzieć tego się nie da. Bez ambicji, bez polotu,
        bez techniki dają takie wyniki. Szkoda prądu na oglądanie tej zmanierowanej
        panienki.
      • Gość: raven US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poległa... IP: 82.177.169.* 03.09.10, 09:27
        Przestańcie w końcu pisać o tej rozkapryszonej sierocie, bo ile można czytać o tym jej paśmie nieszczęść.
      • balbec Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg 03.09.10, 09:33
        Regres, regres, ciągły regres. Od 2 lat Agnieszka tylko się cofa w rozwoju.

Właściwie wszyscy to widzą i piszą, ale nic się nie zmienia. Przepraszam -
        wszyscy oprócz paru klakierów, którzy zawsze przy negatywnych komentarzach się
        pojawią i zaczną wyzywać krytyków od "zawistnych polaczków, którzy nic nie
        osiągnęli".

A tak naprawdę chodzi o to, że wszyscy jesteśmy nie zawistni, ale zawiedzeni, bo
        Polka mająca duży teoretycznie potencjał, całkowicie go marnuje, nie rozwijając
        się i zadowalając dochodzeniem do 3-4 rund w średniej klasy turniejach.

Co ciekawe, grono bezrefleksyjnych klakierów istnieje też w prasie - jeszcze 3
        dni temu GW przy pierwszej rundzie pisała, że Agnieszka jest w super formie, a
        "takiego serwisu nie widzieliśmy od dawna". A jak teraz przegrała, to niby
        dlatego, że przeciwniczka miała "mecz życia". Tylko dlaczego w prawie każdym
        turnieju - tak zupełnie przypadkowo - w 2 lub 3 rundzie znajduje się jakaś
        zawodniczka, która akurat grając z Radwańską ma mecz życia?

Wszyscy piszą już o tym od ponad 2 lat - dopóki Radwańska nie zmieni trenera i
        nie weźmie się do roboty, nic więcej nie zwojuje poza 8-10 miejscem WTA, które
        ma i tak tylko dzięki temu, że ogólny poziom żeńskiego tenisa jest obecnie dość
        słaby. A jeśli nie chce jej się pracować i rozwijać, to mogłaby to wprost
        powiedzieć, oszczędziłaby nam nerwów. Bo jak na razie mówi to nie-wprost, tzn. w
        wywiadach stwierdza, że wszystko jest dobrze, że nie potrzebuje nowego trenera
        ani psychologa. Czyli skoro wszystko jest dobrze, to widocznie takie średniactwo
        ją zadowala i wystarcza jej. Tylko w takim raizie przestańcie o niej pisać na
        nagłówkach newsów, bo ona na to nie zasługuje.
        • Gość: gość 11 Re: US Open. Chiński dzień konia. Radwańska poleg IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 03.09.10, 09:53
          Prawien ze wszystkim się zgadzam.W kąńcu bardzo fajny komentarz .Chcę tylko
          dodać ,że masz rację i niech dzienikarze piszą zresztą nigdy nie przestaną tylko
          niech nie rozdmuchują tak czyli tak jak wyżej napisałeś ALE MA FORMĘ<MOŻE WYGRA
          ITD>To jest najgorsze w tym wszystkim(ta i tamta miała mecz życia to jest
          najlepsze w tym wszystkim)POZDRAWIAM
        • Gość: realista swiete slowa, balbec, swiete; bawi mnie tez .... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.09.10, 20:49
          .... kompletne ignoranctwo Radwanskich 'w temacie' PR. To chyba jednak kompletni kretyni -
          nie rozumieja, iz dobre PR to 100% wzrostu ..... dochodow (stad bawi mnie ta sytuacja - przeciez
          krakusi, nawet srednio inteligentni, zrobia wszystko by 'zarobic'). Stad A.R pozwala sobie na rozne
          fochy/miny - jest zdecydowanie (moja opinia) najmniej sympatycznya tenisistka z pierwszej 20-ki!

Nie dziwie sie, iz maja klopoty ze sponsorami! Warto zaplacic 1 centa profesjonalnemu trenerowi
          czy ekspertowi od PR by zarobic na tym 1 dolara. Radwanskim nie przychodzi to do lba!

Aha - Radwanskiej miejsce w obecnym zenskim tenisie jest w okolicach konca 2-giej dziesiatki; to
          moja opinia jako kibica...
      • Gość: zmartwiony I ta cipencja marzyła o finale - ha ha ha IP: *.bph.pl 03.09.10, 09:38
        Kiedy wreszcze Papa Radwański zrozumie, że trzeba wyłożyć trochę kasy na dobrego trenera?
        Pycha klanu Radwańskich dorównuje pysze Jarosława K.
        • Gość: KOLO Re: I ta cipencja marzyła o finale - ha ha ha IP: *.lublin.mm.pl 03.09.10, 10:43
          JEŚLI CHODZI O PYCHĘ I ZAWIŚĆ POLACZKOWATĄ TY POPAPRAŃCU TO NIKT NIE PRZEBIJE
          ZGRAJI Z PO TUSKA NIESIŁOWSKIEGO KOMOROWSKIEGO I PALIKOTA TYCH FAŁSZYWYCH I
          OBŁUDNYCH LUDZI...
      • Gość: TW Lolek Nic z tego nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 09:48
        Dopóki Agnieszka nie wyzwoli się spod kurateli toksycznego ojca, dopóty nie przestanie się cofać. Może
        być tylko gorzej.
        • Gość: WG Re: Nic z tego nie będzie IP: *.ghnet.pl 03.09.10, 10:21
          toksyczna to jest w tej chwili ona. ojciec co najwyżej bezradny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka