Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH - LEGIA ------ przed meczem

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 12:15
    w najbliższy weekend mecza Lecha z Legią.

Chciałbym pójść z synem i obejrzeć ten ciekawy mecz.

Ale czy moge mieć pewność, że przed lub na stadionie nie trafi mnie
    jakaś cegła, siekiera albo kij baseballowy?
    Ciekaw jestem reakcji kibiców obydwu teamów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MaciejK Re: LECH - LEGIA ------ przed meczem IP: *.man.poznan.pl 29.03.04, 12:47
        Przespaleś parę latek, na Bulgarskiej takie rzeczy się od wielu lat nie
        zdarzają. Na TAKIM meczu "wersalu" bym się oczywiscie nie
        spodziewał/przyśpiewki/ ale walki spodziewaj się tylko na murawie, na trybunach
        będzie spektakl.
        PZDR
      • Gość: Zezik Re: LECH - LEGIA ------ przed meczem IP: *.chello.pl 29.03.04, 21:02
        Taaaa jeszcze uwazaj na kompanie warszawskich czolgow polczona z akcja
        desantowa;-) Nooo a serio tak jak przedmowca zauwazyl czasy zadym to minely
        zdecydowanie... co prawda na codzien chodze na mecze na Lazienkowska, ale z
        tego co wiem na Lechu jest podobna "kultura stadionowa" czyli nie masz sie
        czego obawiac.
        • Gość: Franek Pełna kultura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:29
          Panowie! To mi się bardzo podobna. Miłość do swojego klubu, a walka tylko na
          murawie. Bez zbędnych wyzwisk i ubliżania. Wygra lepszy i to nie jest slogan.
          Każdy z nas chce by była to jego drużyna.
          A co do burd na Bułgarskiej, soccerfan faktycznie jest hibernusem z 9 letnim
          starzem. Stary! Wal śmiało w sobotę na stadion Lecha, włos z głowy Tobie nie
          spadnie. I obys nie miał powodów do rwania sobie włosów, czego Tobie i sobie
          życzę. W górę serca niech zwycięża Lech, Kolejorz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: soccer fan Re: Pełna kultura IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 11:19
            dobra no to kupiłem za Waszą namową

miejmy nadzieję, że na murawie będzie taki sam spektakl jak na trybunach.

ps. resztki biletów zostały w "Pyrze" - do południa się pewnie skończą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka