Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gmitrzuk -ASYSTA-- Ha Ha Ha

29.03.04, 18:26
    Zdając sobie sprawę, że przy asystach Redakcja ma zawsze rację, nie mogę się
    powstrzymać od skomentowania faktu zaliczenia asysty Gmitrzukowi.O ile
    dobrze sobie przypominam(ale mogę się mylić)od chwili wejścia na boisko do
    momentu strzelenia przez Szymanka samobója nie dotknął piłki, a zalicza się
    mu asystę. Ciekawe za co - że stał w tym momencie obok Szymanka? -dajcie
    jeszcze asystę Borucowi - on też stał , ale trochę dalej. No i jeszcze wzrost
    ceny Gmitrzuka - chyba za rewelacyjne krycie Gołaszewskiego przy golu na 7:2
    (tutaj rzeczywiście asystował strzelcowi drugiej bramki dla Polonii)
    PS.
    Początkowo wątek umieściłem na forum WL, ale sytuacja jest tak irytująca, że
    pstanowiłem podzielić się nią z "Piłkarzykowcami"(bo dotyczy oczywiście obu
    gier).Tak na marginesie w tej sytuacji ewidentną asystę zaliczył T.Sokołowski
    I.
    Obserwuj wątek
      • torag Re: Gmitrzuk -ASYSTA-- Ha Ha Ha 29.03.04, 18:47
        Drogi kolego. Z pewnością piłkarz Legii cos zaliczył :), Co prawda ,obrońca
        Polonii nie był z tego zadowolony- co było widac, ale za to radość z "asysty"
        legionisty była uderzająca. Piłkarz Legii musiał się naprawdę dobrze spisać
        skoro nawet obserwator Gazety przyznał mu 2 punkty - ale tej asysty na Canale
        juz nie pokazywali. A Tomka nie żałuj, stary juz :)))
        • duchdarek Re: Gmitrzuk -ASYSTA-- Ha Ha Ha 29.03.04, 19:08
          torag napisał:

> Drogi kolego. Z pewnością piłkarz Legii cos zaliczył :), Co prawda ,obrońca
          > Polonii nie był z tego zadowolony- co było widac, ale za to radość z "asysty"
          > legionisty była uderzająca. Piłkarz Legii musiał się naprawdę dobrze spisać
          > skoro nawet obserwator Gazety przyznał mu 2 punkty - ale tej asysty na Canale
          > juz nie pokazywali. A Tomka nie żałuj, stary juz :)))

Co z tego że stary. Zasady powinny być jednakowe dla wszystkich.Asystę miał
          Sokół I i koniec. Zaraz, zaraz "torag" może Ty jeteś Gmitrzuk, a jeżeli nie to
          na pewno ktoś z rodziny.
      • torag Oj duchu, duchu :) 29.03.04, 19:29
        Moc prawdy w Twoim tekście była, więc sadziłem że masz troszkę oleju żeby
        dostrzec że zgadzam się z Tobą w 100 %. Nie wiem w co kopnął legionista, ale w
        Tv wyglądało to na bardziej d polonisty niz na piłkę. W takim rozumieniu z
        pewnością taką asystę mozna zaliczyć- był to full contact :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka