Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siatkówka- Warszawa sztywna

IP: 195.94.205.* 14.05.01, 09:36
    Co sądzicie o atmosferze panującej na Torwarze podczas meczów z Grecją? Uważam,
    że w porównaniu z Katowicami, czy Łodzią, stolica wypadła baaardzo słabo. Nie
    wiem, czy to wina organizatorów (wolne miejsca, ba, sektory! wstyd!!!), czy też
    samych kibiców. Jedno wiem, było sztywno.
    A ceny biletów i zachowanie panów w żółtych kamizelkach to skandal!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pistol Re: Siatkówka- Warszawa sztywna IP: 217.98.12.* 14.05.01, 09:44
        Dno, organizatorzy dali dupy na maksa. Do tej pory jeździłem na wszystkie mecze
        ligi światowej i w Warszawie nie było nawet połowy atmosfery jaka jest w
        Katowicach czy Łodzi. Myślę, że ktoś wyciągnie z tego wnioski i nie pozwoli
        więcej zrobić meczu w Stolicy.
        • Gość: Miki Re: Siatkówka- Warszawa sztywna IP: 158.75.5.* 14.05.01, 10:54
          Pytanie tylko, czy zawodnicy dopasowali sie do widowni, czy tez na odwrot?
          Faktem jest, ze takiej stypy na trybunach na swiatowce jeszcze w Polsce nie
          bylo.
      • Gość: Kobra Re: Siatkówka- Warszawa sztywna IP: *.men.waw.pl 15.05.01, 16:00
        Ja nie wiem czego wy chcecie? Na meczu(tylko jednym -patrz bilety) dałam z
        siebie wszystko( pomalowana twarz, koszulka, plakaty(!) i rezultat: chore
        gardło-a czeka mnie matura ustna).A czy w innych miastach jest inna atmosfera?
        Przekonam się może za dwa tygodnie w Łodzi (kiedy rzucę zeszyty z geografii w
        kąt).
        • Gość: Yarek Re: Siatkówka- Warszawa sztywna IP: 203.134.57.* 21.05.01, 13:18
          Czy w Katowicach pierwszy mecz Ligi Swiatowej (lub pierwszy wazniejszy mecz
          siatkowki) odbywal sie w takiej samej atmosferze jak teraz? Osobiscie watpie w
          to.
          Przeciez organizatorzy tez sie ucza na bledach a kibice potrzebuje wiecej
          takich meczow aby po prostu nauczyc sie kibicowac.
          Nie rozumiem tej Waszej "spodkowej" pychy, lub glupiej zarozumialosci. Przeciez
          wszyscy mieszkacie w tym samym kraju. Poscy kibicy maja juz wyrobiona dobra
          opinie na calym swiecie. Dbajmy wiec o to aby inni dolaczyli do tej
          wspanialej "polskiej kibicowej rodziny". Tu w Australii ostatni mecz siatkowki
          na swiatowym poziomie na zywo ogladalem 2 lata temu (na Olimpiade niestety nie
          bylo mnie stac). Ps. Za bilet Ligi Swiatowej placilem 16 dolarow.Pozdrawiam.
          • Gość: as Re: Siatkówka- Warszawa sztywna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 18:30
            we wroclawiu nie bylo lepiej...
      • Gość: marta Re: Siatkówka- Warszawa sztywna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 16:33
        Myślę,że przesadzacie z Krytyką W-wy, przecież na wszystkie mecze jeżdzą ludzie
        z całej Polski, wiec to nie jest chyba kwestia warszawiakow...; wolne trybuny-
        a we Wrocławiu moze nie było wolnych sektorów...; aczkolwiek ceny biletow w
        porownaniu np. z Łodzią były krótko mówiac skandaliczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka