Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport

IP: 81.219.84.* 30.09.10, 17:15
    Czytałam gdzieś, że Polsat postawił na te seriale, bo cieszą się dużą oglądalnością. I oczywiście dlatego, że nie chcą stracić telewidzów. Mnie osobiście już stracili. To jest skandal! Ja nie będę miała możliwości oglądania meczu, a Polsat do najgorsza polska stacja. Tyle.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fgfgfg Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 17:17
        Kurwa co za żal ten polsat już mnie dobija
        • hjalmar Żal? 30.09.10, 18:15
          O czym wy piszecie?

To jest wściekłość. Niestety bezsilna. Piszmy do polsatu i pzps@pzps.pl. Moze sie obudza!

Wlosi zrobili wszystko zeby spopularyzowac mistrzostwa. Polsacy robia na odwrot.

Hanba ci Morris rzekly krol Julian.
      • Gość: Dr_House i bardzo dobrze IP: *.152.140.124.dsl.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 17:19
        i tak przegrają. Ja wybieram TVP2 i House MD.
        • Gość: mazur1958 Re: i bardzo dobrze IP: *.ip.netia.com.pl 30.09.10, 19:43
          O czym ty piszesz fiźnięty frajerze. Chodzi o Polsat, a nie jakąś zapyziałą TVP2. Dupy nie zawracaj ludziom jakimś pop.....nym serialem trollu ubogi!
      • Gość: Mario Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.globalconnect.pl 30.09.10, 17:19
        Od dziś POLSZMAT dla mnie nie istnieje!!!
        • switowiecl Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport 30.09.10, 17:43
          szkoda, już miałem zaplanowany dzisiejszy wieczór...
      • Gość: Andrzejster Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.gdynia.mm.pl 30.09.10, 17:27
        Ci z polsatu zdają się nie myśleć czasem...
        Te seriale nie cieszą się w cale tak dużą popularnością, a mecz znając życie chce obejrzeć pewnie pół Polski w dodatku z tak silnym rywalem jakim w siatkówce jest Brazylia.
        • andy67a Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport 30.09.10, 17:35
          Gdzie w necie można obejrzeć wieczorny mecz???!!!!
          • Gość: Andrzejster Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.gdynia.mm.pl 30.09.10, 17:53
            Jedynie płatna transmisja przez IPLE
            • Gość: resq Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.centertel.pl 30.09.10, 18:53
              Nie jedynie, poszukaj sobie na google transmisji przy pomocy haseł: sopcast lub tvants lub veetele itp. Ja osobiście gdybym miał wystarczająco dobre połączenie internetowe to bym szukał na m.in. myp2p.eu.
        • Gość: jasio Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.xdsl.centertel.pl 30.09.10, 19:55
          Żenada jak dla mnie, beczycie że Polsat to tamto, kup dekoder i po bólu 37 zł miesięcznie te nie taki wydatek chyba żeby go trzeba było w budżecie domowym planować i odejmować sobie chleb od ust, więcej na pewno wydajecie na fajki i piwsko, ja nie piję i nie palę wiec Polsat mam a i tak będę oglądał Lecha a w przerwie kuknę sobie na wynik. A kto ma neta to na pewno mecz będzie na sopcascie i możecie sobie oglądnąć. Dość biadolenia.
      • Gość: ZAL_MI_POLSATU Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 17:36
        Żal mi polsatu. w ten sposób nie podbiją sobie oglądalności.
      • Gość: goscik Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: 213.192.75.* 30.09.10, 17:40
        I bardzo dobrze mam polsat cyfrowy dlatego własnie aby oglądać formulę 1
        i transmisje z meczów siatkówki i nie jestem zawiedziony, nikt wam nie broni
        wykupić pakietu polsatu. To jest konkurencja na rynku telewizyjnym i polsat
        wygrywa brawo!
        • Gość: Mysza Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 17:59
          Jeśli chodzi o F1, czy choćby spotkania ligowe siatkarzy - to zgodzę się z Tobą. Ale jeśli chodzi o Reprezentację Polski grającą w Mistrzostwach Świata to jest zwyczajne świństwo ze strony polsatu. Zresztą to generalnie marna stacja, ratują ją właściwie jedynie te transmisje sportowe, jak widać już co raz mniej liczne...
          • szerszen0 Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport 30.09.10, 18:13
            >to jest zwyczajne świństwo ze strony polsatu<
            a TVP WCALE nie transmituje meczy i nikt nie ma do niej pretensji:)
            • Gość: Mysza Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 19:14
              Jak to nikt nie ma pretensji? Ja mam! ;)

No, cóż Polsat pomachał kibicom przed nosem marchewką, a jak przyszło co do czego to przywalił kijem - a konkretnie to szpilką (na Giewoncie, czy coś)
            • Gość: krk Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 20:14
              Ale TVP transmituje np. Olimpiadę i nie robi tego tylko na kanałach płatnych. A przynajmniej by powiedzieli że będą mistrzostwa transmitowane na kanałach płatnych, a nie co któryś tam mecz.
        • Gość: bob Re: Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.09.10, 18:21
          nie pomyślałeś kolego, że nie każdy ma możliwość założenia talerza
      • Gość: krystian Mecz będzie na RAI SPORT 2 IP: *.multimo.pl 30.09.10, 17:41
        - darmowym kanale dostępnym z satelity Hotbird. Polsat ssie.
        • Gość: bdzibdzionka Re: Mecz będzie na RAI SPORT 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 19:56
          Też będę oglądać na raisport 2! Chociaż na Włochów można liczyć.

BTW to skandal, że mecz reprezentacji Polski w dziedzinie sportu, jaką jest siatkówka, w której wygrywamy medale, nie jest transmitowany przez ogólnodostępną stację!

• anka_z_lasu Re: Mecz będzie na RAI SPORT 2 30.09.10, 21:22
          wielkie dzięki za podpowiedź!!! :)
      • Gość: Tomunio Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 17:50
        Po tym zachowaniu Polsatu ,widać, że ta stacja jest beznadziejna .Takie mecze lecą co 4 lata ,a Polsat woli puścić jakieś seriale co lecą co tydzień.TVP potrafi się poświęcić,żeby puścić mecz polskiej reprezentacji w piłkę nożna ,która nie gra za dobrze ale i tak leci transmisja meczu w TV.Polska reprezentacja gra dobrze ,ma szanse na medal i co?Nie zasługują nawet aby puścić ich mecz w telewizji dostępnej prawie dla wszystkich.POrażka!!
      • Gość: ble to reklama cyfrowego polszmatu IP: *.globalconnect.pl 30.09.10, 17:58
        A moim zdaniem, ten news to nic innego jak reklama. Ile razy powtarza się Polsat Sport? Pytani kibice byli tak zaradni, że aż się rzygać chce. W rzeczywistości większość ludzi bardzo negatywnie ocenia brak ogólnodostępnych transmisji, szczególnie gdy ze sobą gra dwóch potentatów siatkówki i nie przebierają w słowach. W materiale jest natomiast pokazane tak, jakby nic się nie stało - "Nie będzie meczu? Ojej! Hi, hi. Pójdę do kolegi! Ha, ha ha"
      • Gość: badziewiak66 Jak nazwać solorza-żaka, wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 17:59
        Ja mam ten śmieszny polsat , ale żeby zabrać możliwość oglądania takiego meczu rodakom to trzeba być POLSKĄ ŚWINIĄ.
      • Gość: gis Bojkot Polsatu ! IP: *.xdsl.centertel.pl 30.09.10, 18:02
        Proponuję po prostu nie oglądac tej telewizji, która nie transmituje jednego z najatrakcyjniejszych wydarzeń sportowych. Wstyd Panowie z Polsatu !
      • Gość: marcin Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 18:10
        Kompromitacja Polsatu, mecz mistrza z wicemistrzem świata na mistrzostwach świata i nie pokazać !.
      • Gość: zdegustowany Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: 109.243.226.* 30.09.10, 18:10
        kij im w oko nawet na kijowym internecie z play pojdzie transmisja:

www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
      • Gość: ja Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.10, 18:12
        Można to skitować tylko jednym słowem ŻAL MEGA ŻAL, a to nie pierwszy raz kiedy tak robia, tak samo było jak LECH grał z JUVE, tam pracuja chyba naprawe chorzy ludzie, aż mi sie słabo robi........pracuja tam sami debile takim meczem pobili by pewnie 1000 krotnie ogladalność tych debilych seriali
      • Gość: adi_10 Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 18:16
        To jakieś nieporozumienie. Skandal po prostu!! Jak mogą być ważniejsze jakieś idiotyczne seriale od meczu reprezentacji Polski na Mistrzostwach Świata? I to w dodatku z Brazylia.. To niedorzeczne! Myśle że dużo większą oglądalnością cieszył by się mecz Polaków niż te dwa jakieś tam seriale. Polsat schodzi na psy!
      • Gość: Marta Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 18:18
        Na cyfrze podobno ma byc jak ktos już pisał chyba na jakimś włoskim kanale, gdzieś w komentarzach pod innym artykułem było że 240 kanał, u mnie w domu przewazają kibice Lecha więc poleci TV4, ale i tak w necie się obejrzy, najśmieszniejsze jest to, że jak ktos chce to zobaczyć może(internet, wspomniana cyfra+) a polsat w tym momencie pokazuje gdzie ma kibicow siatkowki
      • Gość: autolycus Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.chello.pl 30.09.10, 18:21
        Nie wiem co to za problem, jak ktoś chce oglądać mecz to będzie go oglądał.
        autolycus.blox.pl/2010/09/Szpilki-przebily-pilke-a-nawet-dwie.html
      • Gość: gosc1 Sprzeciwiamy się polityce Polsatu na Facebooku! IP: 178.73.48.* 30.09.10, 18:22
        www.facebook.com/ZadamySiatkarzyWOtwartymPolsacie
      • Gość: ja Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 18:25
        gdyby Polsat był taką stacją telewizyjną ,za jaką się uważa nie popełniał by takich błędów, wynika z tego jaki pan taki kram
      • Gość: Opar Absurdu Tak właśnie TVPubliczna dba o patriotyzm IP: *.aster.pl 30.09.10, 18:25
        czyli wypełnia swoją misję ogłupiając i tak głupich już ludzi.
      • Gość: STA Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 18:27
        Brak transmisji - to będzie największy skandal ostanich lat.
      • Gość: masakra Polska - Brazylia tylko w Polsacie Sport IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 18:35
        SKANDAL I PORUTA!
        oby im nadajniki spuchly i tranzystory wysiadly!
      • bgoralska1972 Olać Polsat 30.09.10, 18:41
        Dziś go bojkotujemy :)
      • red.geralt Odbiło wam? 30.09.10, 19:05
        Przecież każdy ma Polsat Sport. Jakieś sztuczne problemy tworzycie. Każda normalna kablówka ma Polsat Sport. Nie trzeba wcale kupować żadnego dekodera Polsatu. W życiu by mi do głowy nie przyszło włączyć zwykły Polsat, bo to wyjątkowo obciachowa stacja. Polsat Sport oglądam prawie codziennie, właśnie ze względu na siatkówkę.
        • Gość: kij im w ryj Re: Odbiło wam? IP: 109.243.226.* 30.09.10, 19:15
          chyba tobie odbiło. Polszmat sport zasięg 40 %, polszmat - 96%. Widzisz różnicę??
        • Gość: walc Re: Odbiło wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 19:36
          Tobie odbiło, debilu. Ty myślisz, że każdy mieszka w mieście, gdzie jest kablówka. Pomyśl (choć wiem, że to u Ciebie dość trudne), że większość naszego społeczeństwa właśnie nie ma kablówki!!!!
        • Gość: aaa Re: Odbiło wam? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 19:39
          zastanów się co piszesz ale nie każdy ma tak jak ty kablówkę ,wiec się zamknij i nie zabieraj głosu.
        • Gość: aaa Re: Odbiło wam? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 19:40
          zastanów się co piszesz bo nie każdy ma tak jak ty kablówkę ,wiec się zamknij i nie zabieraj głosu.
        • andrzejster Re: Odbiło wam? 30.09.10, 20:09
          Jestem kibicem siatkówki, mieszkam w mieście, mam kablówkę, a Polsatu Sport nie mam i co teraz?
        • Gość: mansta Re: Odbiło wam? IP: 89.206.12.* 30.09.10, 20:51
          ci odbiło ja niestety nie mam polsatu sport kablówka wymieniła na inne kanały nsport i eurosport i tvpsport i sportklub a oba polsaty sport zlikwidowała wiec mi tu nie chrzan ze kazdy ma
        • Gość: .......... Re: Odbiło wam? IP: 178.56.4.* 30.09.10, 20:59
          Nie nie każdy! Ja nie mam, mam tv na kartę, bo nie każdy mieszkaniec Polski jest mieszkańcem miasta, to po pierwsze, zastanów się czasem co piszesz.
        • Gość: adrian Re: Odbiło wam? IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 22:50
          na wsi nie ma kablówek mądry człowieku, a to ponad połowa społeczeństwa
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka