Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brazylia - Bułgaria

IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.10.10, 20:05
    Myślę że wygra mecz brazylia
    Obserwuj wątek
      • Gość: rosalinda007 Re: Brazylia - Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 21:29
        to będzie dziwny mecz bankowo ;d
      • Gość: Marycha Brazylia - Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 21:32
        Według mnie brazylijczycy zaczeli i kalkulować i będą chcieli przegrać! Zresztą 1 set potwierdza moją teorie xP
        • Gość: ola Re: Brazylia - Bułgaria IP: *.zwm.osi.pl 02.10.10, 22:05
          Też tak myśle, widać, że chodzi im o to, żeby przegrać ;]
      • Gość: mirek11768 Brazylia - Bułgaria IP: *.adsl.sferia.net 02.10.10, 22:10
        ale się Brazylia błaźni
      • Gość: qwerty Moim zdaniem Castellani powinien zostać zwolniony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 22:12
        Jak był Lozano było pięknie - wygrywaliśmy z europejskimi i światowymi potęgami, a teraz...?
        Lozano miał pomysł na grę, dobrze dobierał zawodników, wiedział co robi. Nie to co Castellani. Rezygnuje z największego polskiego talentu siatkarskiego - Mariusza Wlazłego - na rzecz jakichś młodziaków albo Piotra Gruszki. Gruszka nie jest zły, ale pomijać Wlazłego w pierwszym składzie to samobójstwo. Poza tym Lozano kazał naszym zawodnikom grać środkiem z pierwszej i drugiej linii co zawsze przynosiło dla nas bardzo dobre skutki, a Castellani...? Gra na siłę skrzydłami z pierwszej linii - no ludzie! Kto to widział takie rzeczy robić...! Lozano był złotym trenerem - powtarzam -ZŁOTYM TRENEREM. Za jego czasów nasza reprezentacja była prawie doskonała, a dla kibiców nie starczało biletów!
        Castellani pierwszy błąd popełnił wyrzucając z kadry Łukasza Żygadłę. Kolejnymi błędami była rezygnacja z Wlazłego i Świderskiego oraz dawanie szans jakimś młodym, nieznanym zawodnikom w Lidze Światowej. Castellani cały czas popełnia błędy i musi za to zapłacić dymisją. W futbolu zapewne już by się to tak dla niego skończyło. A tutaj...? Oczekuję jak najszybszej zmiany trenera.
        • Gość: wojt Re: Moim zdaniem Castellani powinien zostać zwoln IP: *.217-171-48.tkchopin.pl 02.10.10, 22:28
          A nie pamietasz jak za Lozano sie skompromitowalismy na ME ?? Wygralismy bodajze 1 mecz z Lotwa chyba tylko. Lozano byl poza tym mocno konfliktowy. Oczywiscie poza tym wszystkim uwazam ze Lozano i Castellani to sa dobrzy fachowcy. Ja bym zostawil Castellaniego - zwalniac pochopnie po porazkach moze kazdy glupi. Moze jedynie renegocjowac kontrakt i dac troche nizsza pensje. Co do Wlazlego, nie wiem kolego czy widziales, ale byl kompletnie bez formy. 1 udany atak przez cale mistrzostwa to jakis zart ? (chyba tak mowia statystyki). Atakujacy nr 1 musi konczyc co najmniej polowe pilek jakie dostaje, a najlepiej sporo wiecej (choc ma trudniej jak srodkowi). U nas srodkowi pakowali pilke w siatke lub aut - zal. Zabraklo bardzo Plinskiego. Kadziewicz nie wiem czy gra jeszcze i jakas tam forme ma ? Bardzo mi sie podobal Bartman i Ruciak - zasluzyli na wiecej czasu na parkiecie. Gruszka gral jak to on - rozkrecal sie powoli, choc czesto mnie w jego grze boli to, ze potrafi w krotkim czasie zebrac pare czap lub zagrac glupio w aut.
        • Gość: niu Re: Moim zdaniem Castellani powinien zostać zwoln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 22:34
          Nie bardzo rozumiem argumentację. Widziałeś chociaż jeden mecz naszej reprezentacji? Widziałeś jak gra Wlazły? Castellani miałby go wystawiać w pierwszy składzie? Z jakiego niby powodu skoro grał najgorzej z naszych atakujących. Weź pod uwagę także fakt, że Świderski był po kontuzji, nie zdążył nadrobić tego, co stracił przez przerwę. Gdyby grał lepiej niż Ci młodzi, o których piszesz i był w stanie wytrzymać kondycyjnie taki turniej to pewnie znalazłoby się dla niego miejsce.
          Miejsce dla młodych w kadrze musi być! Jak inaczej mamy przygotować zawodników do gry na najwyższym poziomie w kolejnym mistrzostwach czy olimpiadzie? Przecież Zagumny, Gruszka czy Świderski już swoje lata mają. Ktoś musi być szkolony żeby zająć ich miejsce. A w mistrzostwach w tych dwóch ostatnich meczach nie szło wszystkim, więc to nie młodzi zawinili tutaj. Niech się szkolą, niech trener ma wybór w sytuacji, w której któryś z czołowych zawodników jest kontuzjowany.
      • Gość: mirek11768 Brazylia - Bułgaria IP: *.adsl.sferia.net 02.10.10, 22:23
        działaczy włoskich i drużynę Brazylii zawiesić na 5 lat
        • niussia82 Re: Brazylia - Bułgaria 02.10.10, 22:42
          Takie sranie w banie to ich gadanie, że się nie podłożą Bułgarii żeby wyeliminować Polskę. Polska się sama wyeliminowała, a oni woleli trafić na Niemcy czy Portoryko i Czechy niż na Kubę i Hiszpanię. Czysta kalkulacja.
      • Gość: Opar Absurdu Scandal! Brazil FuckOff from Mundial! Shame. IP: *.aster.pl 02.10.10, 22:31
        Mental looooooooosers! Shame.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka