Gość: JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 17:16 Jaga wygracie z Polonią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dropsiaq Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: 46.112.26.* 29.10.10, 20:26 obawiam się, że się mylisz! Polonia Warszawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.chello.pl 29.10.10, 20:57 Polonia powinna rozjechać tych śmioesznych kiboli Legii z Białego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever no i co janasie bucu? IP: 77.236.26.* 29.10.10, 22:10 muahahahahaha skrzyżowane z buahahahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: no i co janasie bucu? 29.10.10, 22:46 ciekawe jak długo jeszcze ten polski Bakero będzie pracował :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Jagiellonia - Polonia W. IP: *.internetia.net.pl 29.10.10, 21:01 To chyba jakiś inny mecz oglądamy Panie Redaktorze z GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Jagiellonia - Polonia W. IP: *.elpos.net 29.10.10, 21:02 Jaga wygra i koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtvk.pl Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 21:56 Twój dostawca neta ma tak prymitywnie rozbudowaną opcję usług i prymitywną stronę www jak cały jest prymitywny Białystok. Jak mi Was szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Jagiellonia - Polonia W. 29.10.10, 22:07 Pisz jeszcze zakompleksiony robaczku. :)))) Gość portalu: wtvk.pl napisał(a): > Twój dostawca neta ma tak prymitywnie rozbudowaną opcję usług i prymitywną stro > nę www jak cały jest prymitywny Białystok. Jak mi Was szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtvk Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 22:26 pisz pisz pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.120.c87.petrotel.pl 29.10.10, 22:13 o Białystok się nie , martw się o swego Kolejorza bo jutro znowu bęcki Biała Gwiazda jazda,jazda,jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagiellona pipa Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 22:25 Jak już to w niedziele, drogi Białorusinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: { J } Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.internetia.net.pl 29.10.10, 22:42 Winogrady - to dopiero brzmi jak białoruska kolonia. Kondominium pyrowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Jezus Maria, co za nudny mecz !! IP: 83.143.98.* 29.10.10, 21:28 60 minut i odpadam, wyłączam telewizor bo tego się nie da oglądać. Człowiek miał nadzieję, że to może być bardzo ciekawy mecz a ja co parę minut na nim zasypiałem. Co za dno... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jezus Maria, co za nudny mecz !! 29.10.10, 21:53 No mię się bramka Franka podobała,zobaczyć minę Janasa - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Jezus Maria, co za nudny mecz !! 29.10.10, 22:06 Miłe uczucie. ;) morfeusz_1 napisał: zobaczyć minę Janasa - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Jagiellonia - Polonia W. IP: *.elpos.net 29.10.10, 21:52 No i kto jest lepszy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minz05 Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 22:06 N pewno nie twój dostawca netu "elpos.net" DNO na miarę Białegostoku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.internetia.net.pl 29.10.10, 22:45 Schowaj się winogradzki szczurku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.internetia.net.pl 29.10.10, 22:47 Idź trawę zębami z błota wyciągać na Pyra-Arena, Klucha-Arena, Niedoróbka-Arena, Gniot-Arena, FC Piekarnik-Arena czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Franek lowca bramek .. i skalpow. IP: 173.9.251.* 29.10.10, 21:55 Gratulacje dla Franka i Jagi!!! Braci sie nie traci. Odpowiedz Link Zgłoś
super-manix1 Jagiellonia - Polonia W. 29.10.10, 21:58 BRAWO JAGA BRAWO PROBIERZ KADRA CZEKA NA CIEBIE CHLOPAKI SA TRUNKOWI TO MOŻE CIEBIE SIĘ BEDĄ BALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Ja Ja Ja Janas.... IP: 78.149.121.* 29.10.10, 22:02 Pokaz glupiego ryja, w ktorym miejscu jestes ch...u lepszy o Bakero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minz05 Lech Lech Bakero Kolejorz! IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 22:08 LECH LECH BAKERO KOLEJORZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzexon Jagiellonia - Polonia W. IP: *.zone8.bethere.co.uk 29.10.10, 22:06 Polonia przez caly macz grala totalny antyfutbol, az zal bylo patrzec na te placzki Smolarka i Bruno. To co zrobil Franek to bylo miod malina, Janas szmato co ty na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lechia Gda Jagiellonia - Polonia W. IP: *.sm-rozstaje.pl 29.10.10, 22:08 Nie jestem fanem Jagielloniii, nawet ich nie lubię, Ale WIELKIE brawa dla Franka. Nalezalo sie janasowi Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Jagiellonia - Polonia W. 29.10.10, 22:24 No i Franek zemścił się na Dżanasie.Ale będzie biba,powinien też swojego trenera zaprosić a teraz Wojciechowski powinien jak najszybciej załatwić papiery trenerskie Frankowi i zatrudnić go u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtvk.pl Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 22:39 Na 4 miesiące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.internetia.net.pl 29.10.10, 22:50 Bierz latarkę i idź doświetlić trawę na Pyra_Arena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm21 Jagiellonia - Polonia W. IP: *.28.216.240.threembb.co.uk 29.10.10, 22:24 Franek jestes WIELKI,jestem kibolem Wiselki mej ukochanej,ale chyle czola przed Toba,dobrze ze sa tacy ludzie jak ty w polskiej pilce ,zrobiles wiele dobrego dla mej Wiselki,zrob tez dla JAGI,pozdrawiam Ciebie i Twych sympatykow.Jacek z UK Odpowiedz Link Zgłoś
manini na to czekałem !!!!!!! 29.10.10, 22:31 kresy górą a an Janas raem z panem W. zniszczą Polonię .,.,.szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Jagiellonia - Polonia W. IP: *.elpos.net 29.10.10, 22:31 co wy wszyscy macie do Białegostoku? tu jest mowa o piłce noznej a nie polozeniu geograficznym czy dostawcy netu. Jaga jest lepsza i ciezko sie do tego przyznac? to nie przypadek ze wygrywa tyle spotkan... Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Jagiellonia - Polonia W. 29.10.10, 22:40 Nie wszyscy. :) A ci, którzy tak pisza leczą kompleksy :D Nieskutecznie. Jagiellonia gra dobrze. :) Gość portalu: Iza napisał(a): > co wy wszyscy macie do Białegostoku? tu jest mowa o piłce noznej a nie polozeni > u geograficznym czy dostawcy netu. Jaga jest lepsza i ciezko sie do tego przyzn > ac? to nie przypadek ze wygrywa tyle spotkan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły zimy LECH Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.wtvk.pl 29.10.10, 22:41 elpos.net - co za dostawca, robi ze swoich abonentów idiotów a oni za nim w ogień :) A wystarczy spojrzeć na ten cennik: wtvk.pl/wtvk/internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Jagiellonia - Polonia W. IP: *.internetia.net.pl 29.10.10, 22:53 Wykopki już były na Pyra-Arena? Nieźle ich Zagłębie wykopało Odpowiedz Link Zgłoś
manini Re: Jagiellonia - Polonia W. 29.10.10, 22:42 w Białymstoku mówią pięknie po polsku......spiewnie i okazało się że umieją grać w piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debra Jagiellonia - Polonia W. IP: *.multimo.pl 29.10.10, 22:36 Jaki trening , taka gra .Nie warto bylo oszczedzac i trenowac przy III LO Panie Janas!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ze_verde Przyrowski - dziadostwo 29.10.10, 22:50 Zobaczcie powtórkę bramki, obrona zawaliła, ale mógł to wyciągnąć Sebo ... Po to ma ręce cholera, żeby z nich korzystać.Przeleciała piłka nad nim 30 cm a ten chciał ciałem zasłonić bramkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever Frankowski jest geniuszem IP: 77.236.26.* 30.10.10, 11:20 to zobacz jeszcze raz bramkę, najlepiej kilkakrotnie, aż docenisz nieprawdopodobny spryt Frankowskiego.... przepraszam: PANA Frankowskiego. Gość jest mistrzem, uderzenie było idealne. Zagranie bilardowe, odbił od ziemi myląc kompletnie bramkarza. Ułamki sekund na decyzję - każdy inny strzał zostałby wybroniony. Panie Frankowski jest Pan dla mnie mistrzem. P.S. jeszcze tradycyjne pozdrowienie: Janas, ty bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
arche556 Jagiellonia - Polonia W. 30.10.10, 00:38 Zawsze kibicowałem Polonii. Mój Ojciec kibicował ale cieszę się, że Frankowski strzelił Janasowi zwycięskiego gola. Brawo "Franek". Janas ten smutas, to najwieksze nieporozumienie. Co on tam robi w mojej Polonii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ent Jagiellonia - Polonia W. IP: *.chello.pl 30.10.10, 02:18 Brawo Franek. Nie musiałeś nic udowadniać, ale i fajnie, że zagrałeś na gulu Pawłowi, który , co by nie było nie umie przyznać się do błędu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Gratulacje IP: *.spray.net.pl 30.10.10, 06:47 Panie Janas...Kiedy Pan poda się do dymisji ? Panie Wojciechowski o piłce nożnej masz Pan takie pojęcie jak świnia o niebie.... Chcesz Pan pogadać o JWC ? O tym też nie ma co rozmawiać bo przecież Pan nie masz pojęcia o rynku kapitałowym... Panie Frankowski....gratuluję... Panie Grosicki ......gratukuję... Panie Probierz...brak słów uznania.... Pozdrawiam i życzę mistrzostwa Polski.... Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zobaczyć wczoraj minę Janasa - bezcenne ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 12:36 Wszystko inne można kupić przy pomocy karty Master Card. Odpowiedz Link Zgłoś