Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Słuchajta, KABANY!

23.10.10, 22:45
    Ja bym się wstydził, gdyby moja drużyna o takiej nazwie miała się pokazywać w czołówce. Chybabym poprosił "kowalla" o to, żeby sam jakąś nazwę wymyślił dla niej. Naprawdę nie można tak chociaż odrobinki wyobraźni? Ciężko, oj ciężko, co?
    Obserwuj wątek
      • t-clapek Re: Słuchajta, KABANY! 23.10.10, 23:02
        Wolałbyś żeby nazwa drużyny była "XYZ 197"?
        Fajna, oryginalna nazwa te KABANY. Coś uczepiłeś się tego lidera. Bardziej bym się martwił czy taki Plizga strzeli jutro gola...
        • akst1 Re: Słuchajta, KABANY! 23.10.10, 23:25
          O Plizgę się nie martwię. Pozostawiam to innym. Zastanawiam się tylko, czy klapki mogą służyć do czegoś więcej niż do wejścia pod prysznic.
          • t-clapek Re: Słuchajta, KABANY! 23.10.10, 23:34
            akst1 napisał:

> O Plizgę się nie martwię. Pozostawiam to innym. Zastanawiam się tylko, czy klap
            > ki mogą służyć do czegoś więcej niż do wejścia pod prysznic.

A jednak od 9 lat jakoś wdzięcznie służą również do innych celów.
            • akst1 Re: Słuchajta, KABANY! 24.10.10, 00:19
              A moje fikatynki zamiast wdzięcznej służby wolą bezczelne wygrywanie.
              • luki303 Re: Słuchajta, KABANY! 05.11.10, 15:35
                a może ten prezes hawk to szpieg:):):)
                wg wikipedi Kabany to rejon w Rosji.
                "Rejon w azjatyckiej części Rosji, wchodzący w skład Republiki Buriacji. Stolicą rejonu jest Kabańsk (6,4 tys. mieszkańców). Rejon został utworzony 26 września 1927 roku."

pewnie chce wyśledzić dlaczego w polskiej lidze ani jeden zespół nie ma składzie żadnego rosjanina;P

• akst1 Re: Słuchajta, KABANY! 06.11.10, 14:17
                  Ja bym tego między bajki nie włożył. Ta ich agentura wszędzie ma swoje macki. A dlaczego ciągle spada pula nagród? A dlaczego Polacy mają się dobrze bawić? Mówi Wam to coś, Szanowni Prezesi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka