Dodaj do ulubionych

Proszę o pomysły!!!!

06.08.11, 20:29
Może to głupio zabrzmi, ale od jakiegoś czasu zachowuję się i staram się być dorosła.Próbuję coś z tym zrobić, ale mi się nie udaje.Chyba będę musiała iść z tym do psychologa ale mniejsza z tym smile

SŁUCHAJTA bo powtórzę tylko jeden raz (xD).
Chciałabym coś porobić jak nastolatka i potrzebuję waszych pomysłów.Chodzi mi o coś takiego jak, że jestem sama bez koleżanek i sama w domu np. malowanie paznokci, pisanie książki, wymyślanie stylizacji, układanie fryzur, kapujecie?

Więc bardzo was proszę o porady ;*
Buźka moje kochane big_grin
Obserwuj wątek
    • kamila_1355 i tu Cię zmartwię... xd 06.08.11, 20:33
      dorosłe kobiety też malują paznokcie, piszą książki, wymyślają stylizacje i układają fryzury. xd
    • reigai Re: Proszę o pomysły!!!! 06.08.11, 20:36
      nie wiem, jak to jest być dorosłą, ale kiedy mi smutno, to układam sobie fortecę z koców
    • mary_ Re: Proszę o pomysły!!!! 06.08.11, 20:37
      Obejrzyj jakiś fajny film dla nastolatek (np. "Angus, stringi i przytulanki")/kreskówki. Weź duży kubełek lodów i po prostu posiedź sobie w pidżamie, potańcz, pośpiewaj. Poczytaj jakieś gazety dla nastolatek (chociaż to nie jest może aż tak dobry pomysł). Nie mam pojęcia co jeszcze, porób coś, co lubisz robić - po prostu!
    • pamietnik Re: Proszę o pomysły!!!! 06.08.11, 21:16
      Chodzi mi ,co robicie jak wam się nudzi.Odejmując jakieś wypady z kumpelami, chodzi mi co robicie same jak się nudzicie big_grin
      • estrellaa Re: Proszę o pomysły!!!! 06.08.11, 21:39
        co robię jak się nudzę ? układam ciuchy w szafie , oglądam tv , włączam vivę , tańczę śpiewam , maluje paznokcie ( i nie tylko tzn . twarz też ) robię sobie coś dobrego do jedzenia np. budyń . ( taki mało skomplikowany deser Xd ) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka