Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śląsk - Górnik

IP: *.czarnet.pl 13.11.10, 11:48
    ciekawe kto wygra w gazecie piszą że 1-1 ale będzie 2-1 dla górnika
    Obserwuj wątek
      • Gość: WESOŁY Śląsk - Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:05
        JESTEM FANEM LECHA WIEDZ CHCE BY WYGRAŁ GÓRNIK BO LECH DO ŚLĄSKA MAŁO TRACI
        • Gość: znawca i gdzie mądrala Sarzało? IP: *.xdsl.centertel.pl 13.11.10, 17:39
          co się rozpisywał, jaki ten Lenczyk jest słaby?
      • Gość: Maciu Jeden juz jest dla Slaska. IP: 98.143.102.* 13.11.10, 17:09
        Juz sie rozkrecaja.
      • Gość: jorg Śląsk - Górnik IP: 93.175.68.* 13.11.10, 17:10
        Brawo Nowak Brawo Nawalka!
      • Gość: wrt Re: Śląsk - Górnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 17:11
        Gdzie jest Jop tam jest DUPA ZBITA
      • Gość: J-24 Śląsk - Górnik IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.11.10, 17:24
        Śląsk Wrocław wygra 4 - O !!!
      • Gość: J-24 Śląsk - Górnik IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.11.10, 17:28
        CZTERY ZERO DLA ŚLĄSKA !!!!
        • Gość: As Re: Śląsk - Górnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 17:41
          Muszę powiedzieć, że póki co czuję się jak na treningu. Piłkarze Śląska robią na boisku co chcą a rywale pszypominają pachołki,

Bosze, kogo wy zatrudniacie w tej redakcji!!!! "Pszypomnij" sobie redaktorze lekcje ortografii.
      • Gość: Paweł Śląsk - Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:39
        Co za patałachy, już przegrywają.
      • Gość: taki tam sobie przypominają, nie pszypominaja :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 17:39
        • Gość: ja Re: przypominają, nie pszypominaja :) IP: *.chello.pl 13.11.10, 17:54
          Uff dobrze, że nie tylko mnie to razi :)
          • Gość: zenon Re: przypominają, nie pszypominaja :) IP: *.146.140.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 18:19
            Pisze sie "Maleszka" a nie "Malerzka".

Stad pewnie blad w redakcji. Z przywyczajenia :)
            • Gość: balajanek Re: przypominają, nie pszypominaja :) IP: 82.132.248.* 13.11.10, 18:42
              Buuuu usunięto mój komentarz.Żebyście tak szybko usuwali błędy i pomyłki a jeszcze zapoznali się ze słowem przepraszam.
      • Gość: bigos Śląsk - Górnik IP: 178.73.48.* 13.11.10, 17:41
        Piłkarze Śląska robią na boisku co chcą a rywale pszypominają pachołki, które nie reagują na zachowania piłkarzy.

Niezle.
      • Gość: ja Śląsk - Górnik IP: *.as.kn.pl 13.11.10, 17:42
        nie ma takiego słowa "pszypominają" jest przypominają
      • Gość: thelook Śląsk - Górnik IP: *.chello.pl 13.11.10, 17:45
        "pszypominają"? Hej, uważajcie na ortografię, bo aż serce boli. To w końcu jest gazeta, nawet jeśli transmisja na żywo...
      • Gość: typ Śląsk - Górnik IP: *.lanet.net.pl 13.11.10, 17:46
        hej Śląsk!
      • Gość: gość Śląsk - Górnik IP: 198.36.95.* 13.11.10, 17:46
        ... a komentator mi pszypomina pierwszą klasę podstawówki
      • Gość: yanecki Śląsk - Górnik IP: 195.8.217.* 13.11.10, 17:48
        Do tej pory miałem wrażenie, że redaktorzy sport.pl wyrabiają wierszówkę relacjonując po kilka wydarzeń na raz, stąd liczne błędy merytoryczne i składniowe, o literówkach nie wspominając. Przyznam, że dziś już nie wiem, czy serwis z oszczędności nie zaczął zatrudniać dziesięciolatków jako sprawozdawców.

" Piłkarze Śląska robią na boisku co chcą a rywale pszypominają pachołki, które nie reagują na zachowania piłkarzy."
        • Gość: aalborg Re: Śląsk - Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:00
          Nie przesadzajcie każdemu mogła się zdarzyć literówka więc luz napinacze : )
          • Gość: SF Re: Śląsk - Górnik IP: *.net-serwis.pl 13.11.10, 18:47
            Gorzej, że Ćwieląg najpierw wchodzi za Kaźmierczaka. Potem Kaźmierczak wykłada piłkę Celebanowi, a następnie Ćwieląg znów wchodzi - tym razem zmieniając Sobotę. Się panom redaktorom porąbało...
      • Gość: aa Śląsk - Górnik IP: *.91.27.50.static.crowley.pl 13.11.10, 17:56
        No to łapią redaktora - na "pszypomnieniu" - SKANDAL - PSZYKRO mi, na żywo w ferworze komentowania - nic nie usprawiedliwia !!!
        • Gość: balajanek Re: Śląsk - Górnik IP: 82.132.248.* 13.11.10, 18:35
          To nie literówka,S od R jest wystarczająco daleko.
          Chyba,że piwo jest w użyciu.Tak,tak na pewno chleją i piszą co im ślina(piana) na język przyniesie.
      • Gość: Artur Śląsk - Górnik IP: *.27.238.123.dynamic.adsl.gvt.net.br 13.11.10, 18:41
        Wow, Piotr Ćwieląg dwa razy zmienił piłkarza. Raz Kaźmierczaka, raz Sobotę. Niezły!
      • Gość: pozy Re: Śląsk - Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:45
        I oczewiscie miljon komentaszy o jednym gupim blendzie ortograficznym, zamiast o meczu. Dajcie sobie na wszczymanie.
      • Gość: wojewoda Śląsk - Górnik IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 18:53
        Orest Nastawnik
      • Gość: kdom Śląsk - Górnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.10, 19:09
        chcę trochę namieszać swoim komentarzem ale nadal twierdzę że do drużyny Tarasiewicza dołączono doświadczenie Lenczyka i zaczyna się robić to czego chciał Ryszard :) przygotowanie do sezonu, dobór zawodników, wszystko zaczyna działać, czyli o to chodziło, opieprzyć paru Panów piłkarzy i zaczyna się kleić gra Śląska... :)
        • Gość: As Re: Śląsk - Górnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 19:26
          Ryszard na pewno chciał, tyle, że nie potrafił.
          Niech Ryszard zostanie w naszych dobrych wspomnieniach jako świetny piłkarz i
          trener, który wprowadził zespół do ekstraklasy. I tyle.
          • Gość: cwiara Re: Śląsk - Górnik IP: *.internetunion.pl 13.11.10, 23:31
            hehehe Rysiu siedź w domu pij whisky z lodem ,i proszę nie przychodź na oporowską -nawet nie masz odwagi pojawic się na meczach swojego "ukochanego" klubu,chociaż co miesiąc żerujesz biorąc wypłate za nic,a mógłbyś się czegoś nauczyc !!!Urban,Bakero,Skorża...mają nową prace a Rysiu ??? wypłata wpływa co miesiąc ..po co się przemęczac ...ZERO ambicji !!!!! A byłem zawsze za tobą !!!
        • pssz To prawda 14.11.10, 08:04
          Pan Lenczyk nie przygotował tej drużyny do sezonu i nawet jej nie zebrał. Ale potrafił ją poukładać. Wcześniej drużyna przegrywała, a teraz wygrywa.
          W zeszłym sezonie Śląsk grał słabo (z wyjątkiem początku rundy jesiennej) i miał kłopot z utrzymaniam się w lidze. W tym sezonie grał jeszcze gorzej. Nikt p. Tarasiewiczowi nie odbierze tego co zrobił dla Śląska, ale obecnie decyzja o zmiania trenere była konieczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka