Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    08.04.04, 10:57
    leci własnie mecz Hendry vs. Greene. wczoraj było łatwe 5-0 dla Stefka,
    ciekawe jak bedzie dzisiaj? ;)

PS. krew mnie zalewa, bo teraz gada jakis niemiec... całkiem jakby własnie
    skończył się boksować :((((((
    Obserwuj wątek
      • misiania Re: w tiwi 08.04.04, 11:03
        znaczy on teraz gra? bo na wheels in motion widzę rezultat tego spotkania. może
        oglądasz powtórkę?
        • rigel Re: w tiwi 08.04.04, 11:23
          etam :) wczorajszy mecz unieważnili, bo podobno kije mieli zakrzywione bardziej
          niż to dopuszcza regulamin. teraz grają taki całkiem prostymi...
          przynajmniej tyle zrozumiałem z tego ichniejszego komentarza :) gdybym słyszał
          komentarz naszych Specjalistów, to na pewno wiedziałbym więcej :)
          • jewta Re: w tiwi 08.04.04, 12:25
            powtarzają bo Hendry przed wczorajszym meczem całował się z white'em a po meczu
            była kontrola antydopingowa. chcieli Heńka zdyskwalifikować jednak po głebokim
            namyśle kazali im powtórzyć mecz bo " skąd S.Hendry miał wiedzieć że J.White ma
            trudne dni?":)
            • misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:30
              yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????? to tak serio-serio?
              • misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:30
                (zważcie, że jestem odcięta od tiwi w tej chwili i można mi wmówić wszystko ;)
                • rigel Re: w tiwi 08.04.04, 12:33
                  misiania napisała:

> (zważcie, że jestem odcięta od tiwi w tej chwili i można mi wmówić wszystko ;)

Ronnie ożenił sie wczoraj, White poszedł siedzieć, narzeczona Huntera wyjechała
                  z Chinczykiem... cos jeszcze chcesz wiedziec z ploteczek?
                  • misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:34
                    yhy. a co u Pinchesa?
                  • parmenion Re: w tiwi 08.04.04, 21:54
                    rigel napisał:

> Ronnie ożenił sie wczoraj, White poszedł siedzieć, narzeczona Huntera wyjechała
                    >
                    > z Chinczykiem... cos jeszcze chcesz wiedziec z ploteczek?

LOL! :-) ... jeszcze powiedz jak zareagował Ronnie na porażkę Arsenalu i czy
                    Jacek Laskowski gra lepiej w snookera od R.J. i P.K. ;-)
                    • gawronka Re: w tiwi 08.04.04, 22:08
                      parmenion napisał:

> LOL! :-) ... jeszcze powiedz jak zareagował Ronnie na porażkę Arsenalu i czy
                      > Jacek Laskowski gra lepiej w snookera od R.J. i P.K. ;-)

Ronnie kibicuje Chelsea, więc Porażka Arsenalu nic go nie obchodzi ;o)
                      • parmenion Re: w tiwi 09.04.04, 00:18
                        gawronka napisała:

> Ronnie kibicuje Chelsea, więc Porażka Arsenalu nic go nie obchodzi ;o)

Racja :-). Choć nie do końca bo Arsenal przegrał z Chelsea ;O)
              • jewta Re: w tiwi 08.04.04, 12:37
                na dodatek Sir Jimmy całował się jeszcze z Davisem, Hunterem, O'sullivanem i
                Michaelą Tabb- jej nie zdyskwalifikują bo arbiter na haju to dobry arbiter. Co
                zrobią z resztą nic nie wiadomo :)
                • misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:39
                  nieno, reszta będzie się musiała dostosować do czołówki, bo inaczej nie będzie
                  ql & trendy, jak sądzę :)
                  • dorota_snooker Re: w tiwi 08.04.04, 12:51
                    Ja zraz pęknę ze śmiechu ;))))))))))))))))))))))))))))
                    Może trzeba zmienić nazwę forum na "snooker na gorąco". Nowe plotki są takie że
                    chińczyk to przyrodni brat O'Sullivana ( właśnie za to siedzi jego ojciec ) a
                    jego matka ma problemy ze skarbówką bo prała brudne pieniądze zarobione przez
                    J.White na rozprowadzaniu rewelacyjnych środków motywujących co poniektórych do
                    gry.
                    • misiania Re: w tiwi 08.04.04, 13:00
                      aha. a O'Sullivan i Hunter to bracia bliźniacy jednojajowi, tylko Ronniego tuż
                      po urodzeniu przez pomyłkę zamiast do inkubatora włożono do solarium ;)

(noco? przeziębiona jestem to mi wolno gupoty gadać;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka