rigel 08.04.04, 10:57 leci własnie mecz Hendry vs. Greene. wczoraj było łatwe 5-0 dla Stefka, ciekawe jak bedzie dzisiaj? ;) PS. krew mnie zalewa, bo teraz gada jakis niemiec... całkiem jakby własnie skończył się boksować :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: w tiwi 08.04.04, 11:03 znaczy on teraz gra? bo na wheels in motion widzę rezultat tego spotkania. może oglądasz powtórkę? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: w tiwi 08.04.04, 11:23 etam :) wczorajszy mecz unieważnili, bo podobno kije mieli zakrzywione bardziej niż to dopuszcza regulamin. teraz grają taki całkiem prostymi... przynajmniej tyle zrozumiałem z tego ichniejszego komentarza :) gdybym słyszał komentarz naszych Specjalistów, to na pewno wiedziałbym więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: w tiwi 08.04.04, 12:25 powtarzają bo Hendry przed wczorajszym meczem całował się z white'em a po meczu była kontrola antydopingowa. chcieli Heńka zdyskwalifikować jednak po głebokim namyśle kazali im powtórzyć mecz bo " skąd S.Hendry miał wiedzieć że J.White ma trudne dni?":) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:30 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????? to tak serio-serio? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:30 (zważcie, że jestem odcięta od tiwi w tej chwili i można mi wmówić wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: w tiwi 08.04.04, 12:33 misiania napisała: > (zważcie, że jestem odcięta od tiwi w tej chwili i można mi wmówić wszystko ;) Ronnie ożenił sie wczoraj, White poszedł siedzieć, narzeczona Huntera wyjechała z Chinczykiem... cos jeszcze chcesz wiedziec z ploteczek? Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: w tiwi 08.04.04, 21:54 rigel napisał: > Ronnie ożenił sie wczoraj, White poszedł siedzieć, narzeczona Huntera wyjechała > > z Chinczykiem... cos jeszcze chcesz wiedziec z ploteczek? LOL! :-) ... jeszcze powiedz jak zareagował Ronnie na porażkę Arsenalu i czy Jacek Laskowski gra lepiej w snookera od R.J. i P.K. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: w tiwi 08.04.04, 22:08 parmenion napisał: > LOL! :-) ... jeszcze powiedz jak zareagował Ronnie na porażkę Arsenalu i czy > Jacek Laskowski gra lepiej w snookera od R.J. i P.K. ;-) Ronnie kibicuje Chelsea, więc Porażka Arsenalu nic go nie obchodzi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: w tiwi 09.04.04, 00:18 gawronka napisała: > Ronnie kibicuje Chelsea, więc Porażka Arsenalu nic go nie obchodzi ;o) Racja :-). Choć nie do końca bo Arsenal przegrał z Chelsea ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: w tiwi 08.04.04, 12:37 na dodatek Sir Jimmy całował się jeszcze z Davisem, Hunterem, O'sullivanem i Michaelą Tabb- jej nie zdyskwalifikują bo arbiter na haju to dobry arbiter. Co zrobią z resztą nic nie wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: w tiwi 08.04.04, 12:39 nieno, reszta będzie się musiała dostosować do czołówki, bo inaczej nie będzie ql & trendy, jak sądzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: w tiwi 08.04.04, 12:51 Ja zraz pęknę ze śmiechu ;)))))))))))))))))))))))))))) Może trzeba zmienić nazwę forum na "snooker na gorąco". Nowe plotki są takie że chińczyk to przyrodni brat O'Sullivana ( właśnie za to siedzi jego ojciec ) a jego matka ma problemy ze skarbówką bo prała brudne pieniądze zarobione przez J.White na rozprowadzaniu rewelacyjnych środków motywujących co poniektórych do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: w tiwi 08.04.04, 13:00 aha. a O'Sullivan i Hunter to bracia bliźniacy jednojajowi, tylko Ronniego tuż po urodzeniu przez pomyłkę zamiast do inkubatora włożono do solarium ;) (noco? przeziębiona jestem to mi wolno gupoty gadać;) Odpowiedz Link Zgłoś