iit2 10.08.11, 20:58 Ktoś był? Polecacie? Jakie warunki? Wyżywienie? Ogród? Plac zabaw? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andiat Re: Pensjonat Pinzgauerhof w Kaprun 17.08.11, 13:31 znam ten pensjonat juz z 15 lat--wlascicielem jest polka warunki to standart -pensjonaty jedzonko to sniadanie i obiadokolacja ogrodek jest przed pensjonatem-robilismy tam grila po uzgodnieniu z gosia jakie wrazenia-do centrum kaprun 5-10 min pieszo zima skibus pod nosem -jakies 100m od pensjonatu ja jak jade na narty to wole spac u jana w zell am see -maja 2 pensjonaty wiadomo chlop z chlopem hehehehe u jana jedzenia do oporu jest cena jak na warunki kaprun to bardzo niska podam jeszcze namiary na pensjon jana www.milan-zellamsee.at region jest piekny i wart zwiedzania niestety w tym roku nie bylo dni polskich w kaprun wejdz i zobacz----polskie dni w kaprun--jest co ogladac milego urlopu Odpowiedz Link
iit2 Re: Pensjonat Pinzgauerhof w Kaprun 20.08.11, 21:11 A my spaliśmy właśnie w tym u pani Kolenak w Kaprun i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszędzie blisko, jedzenie dobre, wracamy za rok. Okolica też ciekawsza niż u Milana bo w centrum . Ogólnie cudnie, samo Kaprun i góry przepiękne. !!!!!!! Mały trochę marudził, bo nie miał huśtawki, ani trampoliny, ale nie było źle. Odpowiedz Link
andiat Re: Pensjonat Pinzgauerhof w Kaprun 23.08.11, 15:26 sorki ale ja tez polecam ten pensjonat w kaprun,ale wole u jana (ja tylko zima na narty) Odpowiedz Link
iit2 Re: Pensjonat Pinzgauerhof w Kaprun 23.08.11, 20:23 Też mieliśmy tam nocować, ale zanim się nam wszystko poukładało, to nie było miejsc. Bardzo zawiedziony był mąż, który wyczytał właśnie na forum, że jest tam dobre jedzenie. Tym sposobem trafiliśmy do pensjonatu w Kaprun i nie żałujemy. Wracamy tam za rok. Ten pensjonat według nas ma zdecydowanie lepszą lokalizację. I Kaprun jest lepsze (przynajmniej dla nas i dziecka) niż Zell am See , które też odwiedziliśmy. Kaprun bardziej nas urzekł. Ale wiadomo, to rzecz gustu. Odpowiedz Link