Gość: ziom IP: 195.242.183.* 07.12.10, 12:07 jakieś zdjęcia będą ? czy tylko sucha paplanina ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fascynujace Nie tylko Gran Derbi IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 12:11 ...przy stadionie Rose Bowl w Pasadenie (tym samym, na którym w 1994 r. Brazylia zdobyła piłkarskie mistrzostwo świata) starli się kibice USC Trojans i UCLA Bruins... ot cywilizowany kraj.. u nich bija sie kibice a nie tak jak w Polsce kibole bez pozdrowien dla "rzórnalistuf" z gayzety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balon Okej juesej IP: 212.160.157.* 07.12.10, 12:19 Pics or it didnt happen Odpowiedz Link Zgłoś
delivered Analfabeci 07.12.10, 12:34 ....rywalizacji między oboma drużynami... Można wiedzieć jaka jest średnia wieku przeciętnego "dziennikarza" w GW i czy już wszyscy przeszli mutacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: << Re: Analfabeci IP: *.access.telenet.be 07.12.10, 13:26 Ja bym do tego dodał fragment: "czyli co najmniej 40 chłopa". Co to za język? TO gimnazjalna gazetka czy ogólnopolski serwis informacyjny. Wprowadźcie wreszcie korekty lub zatrudnijcie starszych dziennikarzy niż chłopcy z gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb 18.06.1988, Rosebowl, Pasadena... 07.12.10, 12:36 ...finalowy (101.) koncert "Music For The Masses Tour" Depeche Mode moc! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verdu Nie tylko Gran Derbi IP: *.elpos.net 07.12.10, 12:47 ot wielka bójka fanów futbolu w bogatym kraju. Do nas by zajrzeli to odechciało by im się pisać o ich "igraszkach na włościach" bo prawdziwi "kibole" to tylko na naszych latyfundiach ziemskich gdzie kozak na kozaku siedzi (w USA to już zalegalizowane więc wiedzą ocb) i szabelką (pałą- bejsbolową ofc) macha groźnie przedsię. Natomiast w tym samym czasie w Japonii była niezła rozróba w największym Tokijskim sklepie Tamagotchi. Tam to dopiero była 'jazda bez pasów po polskich drogach!!' a nie... McDonaldsy po paru bezalkoholowych, pff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupussss Re: Nie tylko Gran Derbi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 13:43 tylko Red Sox ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srb Nie tylko Gran Derbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 13:40 Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na jeden fragment: "Interweniowała policja, dwóch funkcjonariuszy zostało rannych. Aresztowano podejrzanych i postawiono im zarzuty usiłowania zabójstwa." Nie udział w bójce, nie naruszanie porządku, nie picie w miejscu publicznym tylko USIŁOWANIE ZABÓJSTWA! I tak powinno się to załatwić, a u nas prokuratura i sądy za przeproszeniem p....dolą się z tym bydłem na stadionach i pod nimi. U nas nawet jakby kogoś zabili, to nazwano by to pobicie ze skutkiem śmiertelnym (ok. 5 czy 8 lat o ile się nie mylę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO Re: Nie tylko Gran Derbi IP: *.ghnet.pl 07.12.10, 14:02 srb...też zwróciłem uwagę na to... Poza tym Twój komentarz ostry ale prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nie tylko Gran Derbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 14:02 Też zwróciłem uwagę na ten fragment. Dlaczego wspaniały POlski sąd, za pobicie w dziesięciu jednego chłopaka i rozbiciu mu głowy na miazgę kijami bejsbolowymi daje symboliczną karę za udział w bójce!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotten Re: Nie tylko Gran Derbi IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 14:18 Zdecydowanie łatwiej, przynajmniej w Polsce, jest posadzić kogoś za udział w bójce ze skutkiem śmiertelnym, czy też pobicie ze skutkiem śmiertelnym niż za zabójstwo czy usiłowanie zabójstwa. Przypominam, że wszelkie wątpliwości rozstrzygane są na korzyść oskarżonego a jeśli w bójce uczestniczyło kilkadziesiąt osób a na narzędziu zbrodni nie ma wyraźnych śladów to zatrzymani mogą wyprzeć się użycia niebezpiecznego narzędzia.To prokurator musi udowodnić bezwzględną winę oskarżonego i jeśli ma dowody tylko na udział w bójce to byłby idiotą oskarżając kogoś o usiłowanie bądź zabójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny ahahahaha ale walka! ŻAL redaktora IP: 46.113.246.* 07.12.10, 14:47 na YT jest jedno KO i bitwa 2wóch spasionych dzieciaków bijących się z doskoku, każdy na plaska.Uśmiałem się. I w dodatku ten artykuł. U nas każda reprezentacja U19 ich roznosi w pył, żenada totalna. Ale tłuści Ci amerykanie, chu im w tłuste dupska. Odpowiedz Link Zgłoś