marciorek 15.04.04, 15:03 hej!czy wy tez macie problem z dostaniem sie na forum na eurosporcie...czy to tylko ja i moj genialny komp??pozdrawiam wszyyyyystkich snookerfanow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: problem :(( 15.04.04, 15:41 twój komp jest OK, forum na eurosporcie się nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: problem :(( 15.04.04, 16:04 dzieki misiana...czyli moj komp pozostal genialny...gorze ze strona eurosportu...a szkoda bo chcialam sie przywitac z rodzinka:)tak wiec witam sie z rodzinka gawronkowa...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: problem :(( 15.04.04, 16:06 ja też witam i pozdrawiam :) mi z kolei nie działa snooker chat. czyżby zbiorowy sabotaż milośników poola? Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: problem :(( 15.04.04, 16:56 aaaaaa!ja mam inna wersje:)to nie sabotaz!to wynik zazdrosci fanow innych dyscyplin....my na naszym forum nie pomyslimy nawet zeby mowic cos zlego na temat przeciwnikow naszych ulubionych graczy!tylko pozazdroscic takich kibicow...my sie jednoczymy i zaprzyjazniamy.cos takiego u kibicow np pilki noznej jest nie do pomyslenia!!to ich sprawka!!!!!!oddajcie nam nasze forum, chaty i wszystko inne snookerowe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: problem :(( 15.04.04, 18:10 Rzeczywiscie sie nie otwiera...buuu :( A chcialam wpasc tylko na moment, no coz, poczekam sobie na lepsze czasy...dobrze przynajmniej ze forum Gawronki dziala ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: problem :(( 15.04.04, 18:14 niestety albo stety - zależy z której stony na to spojrzeć forum Eurosportu nie działa. Awaria jest daleko stąd bo w Paryżu , tzw centrali naprawiają do samego rana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: problem :(( 15.04.04, 19:30 Mnie też nie działa. Sabotaż, ani chybi. Ale czyż to forum nie jest naszym czatem... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: problem :(( 15.04.04, 18:20 i niech naprawiaja!mam nadzieje ze to prawdziwi specjalisci :)))chociaz powiem szczerze...na tym forum fajniej:)moze mniej tzw "uwag merytorycznych"(powaznie zabrzmialo:) ale za to jak sympatycznie!pozdrawiam snookerfanow! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: problem :(( 15.04.04, 18:23 Pewnie ze na tym forum fajniej... tak bardziej "rodzinnie" :) ale czasem by sie przydalo na tamto forum wpasc chociaz zeby pozdrowic Rodzinke ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: problem :(( 15.04.04, 21:43 marciorek napisała: > i niech naprawiaja!mam nadzieje ze to prawdziwi specjalisci :)))chociaz powiem > szczerze...na tym forum fajniej:)moze mniej tzw "uwag merytorycznych"(powaznie > zabrzmialo:) ale za to jak sympatycznie!pozdrawiam snookerfanow! O PRZEPRASZAM! Mamy cały merytoryczny wątek!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: problem :(( 15.04.04, 22:22 Hihi. On jest niecały merytoryczny jednak. Ale za to jaki fajny... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: problem :(( 15.04.04, 20:55 aaaaaa...zapomnialabym...w zwiazku z tym ze eurosport strzelil focha to moje odliczanie do soboty przeprowadze u gawronki :)3!!!!!!!!!!!!!3!!!!!!!!!!!!!! 3!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: problem :(( 15.04.04, 22:07 no.......mo|na podcignapod 1...do 20.30 w sobote zostala w koncu tylko jedna pelna doba :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: problem :(( 15.04.04, 22:18 No to..... 1!!!!!!!!! 1!!!!!!! 1!!!!!!!!!! (hurra!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
marciorek Re: problem :(( 15.04.04, 22:28 jeden, jeden...ale niestety dlugi:(mam jutro fatalny wazny egzamin.i musze juz sobie stad isc:(ale usmiiech na twarz i do przodu!pozdrawiam serdecznie fabiana! niech ci sie przysni cos(ktos) milego(oczywiscie zwiazanego ze snookerem ;)do snookerowego jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: problem :(( 15.04.04, 22:35 Powodzenia na egzaminie! nie przejmuj sie, ja tez mam wazny egzamin- w poniedzialek (nie bede mogla obejrzec meczow na zywo!!! :( ). Glowa do gory i dzieki za zyczenia (trafilas w dziesiatke z tym snem... ;))))) rowniez ci zycze milych snookerowych oczywiscie snow ;) Odpowiedz Link Zgłoś