Gość: znafca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:12 niestety Gazeto,nie trzeba mi bylo pawiego piorka,po waszym kolejnym newsie nt.Kubicy zwymiotowalem. I chyba juz nie bede na wasze strony wchodzil.Przegieliscie pale z tymi kubiconewsami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kub** Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:17 Mój brat też rozbił się na Kubicę ale nie miał tyle szczęścia do dobrych lekarzy i zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 "Wegłud nie jechaliśmy poniżej stu."??? 07.02.11, 20:29 Co to znaczy? Według mnie jechaliśmy poniżej 100 czy - według mnie nie jechaliśmy poniżej stu? To kluczowe zdanie całej tej notatki... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptus Re: "Wegłud nie jechaliśmy poniżej stu."??? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 20:59 Dziecko z podstawówki napisałoby lepszego newsa bez błędów... dno totalne. Same błędy i najważniejsze zdanie artykułu to jakiś żart chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
martica w zyciu trzeba myslec a nie zyc pasja i zabawa 08.02.11, 08:34 Nawet pasja moze stac sie szalenstwem. Dziwie sie Renault ze nie zakazali mu takich 'zabaw', jak sam o rajdach mowil. Chcial zabawy, to ma. Myslalam ze ktos taki powazniej mysli o zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive Ty z pewnoscia myslisz powaznie... 08.02.11, 09:30 ... zatem udaj sie w kierunku kuchni, bo obiad niedlugo trzeba podac... Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: "Wegłud nie jechaliśmy poniżej stu."??? 08.02.11, 10:13 Aż żal czytać takiego gniota. Dziennikarze od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry włoska robota IP: *.173.4.204.tesatnet.pl 07.02.11, 20:23 to pięknie tą barierkę zamontowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: włoska robota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 21:21 Barierka pewnie dobrze była zamocowana jak wszystkie na całej trasie. A co ma mówić pilot jeśli to właśnie on jest wg mnie odpowiedzialny za wypadek. Od tego kierowca ma pilota żeby dokładnie opisywał trasę i mu dyktował jak ma jechać. Pan pilot nie zauważył podczas objazdu wybrzuszenia nawierzchni i nie zapisał. Gdyby zapisał to Kubica ominął by ten kawałek. Teraz zwala na barierkę. Kiepski pilot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: włoska robota IP: *.173.4.204.tesatnet.pl 07.02.11, 21:40 tak działa w praktyce www.youtube.com/watch?v=olKJbsa6qbI a tu trochę teorii pl.wikipedia.org/wiki/Bariera_energoch%C5%82onna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: włoska robota IP: *.proxy.aol.com 07.02.11, 21:58 Gość portalu: Jas napisał(a): > A co ma m > ówić pilot jeśli to właśnie on jest wg mnie odpowiedzialny za wypadek. Od tego > kierowca ma pilota żeby dokładnie opisywał trasę i mu dyktował jak ma jechać Jasne, kierowca nie musi myslec. Tak jak pilot prezydenckiego samolotu, tez nie musi myslec. A takie pissuary jak ty ... nie sa zdolne myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: włoska robota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:53 pilnuj tam lepiej swoich POpaprańców, bo tych długów, których narobili to nawet twoje wnuki nie spłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? zabawne IP: *.proxy.aol.com 07.02.11, 22:58 Gość portalu: jes napisał(a): > pilnuj tam lepiej swoich POpaprańców zabawne, jak latwo zdemaskowac pissuara :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: zabawne IP: *.toya.net.pl 07.02.11, 23:03 no a ty z PO - wiec co to za roznica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zabawne IP: *.proxy.aol.com 07.02.11, 23:23 Gość portalu: mmm napisał(a): > no a ty z PO - wiec co to za roznica :) mniej wiecej taka, jak miedzy malpa a homo sapiens :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: zabawne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 00:30 nie POchlebiaj sobie, do małpy ci sPOro brakuje. Ty jesteś co najwyżej LEMING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: włoska robota IP: *.acn.waw.pl 07.02.11, 23:42 lol. Ty się już na temat pracy załogi nie wypowiadaj. ps. dla innych. Pilot nic nie opisuje. Pilot czyta to co opisał kierowca. Zdarzają się niedokładnie opisane miejsca, jest to normalne. Taki sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideefixe Re: włoska robota IP: 213.227.123.* 08.02.11, 10:41 Tak tak... Miał mu powiedzieć: "uważaj Robert na tym zakręcie, bo tam jest bariera energochłonna i może nam się wbić w auto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: 89.126.13.* 07.02.11, 20:25 "Wegłud nie jechaliśmy poniżej stu." Po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.85-237-166.tkchopin.pl 07.02.11, 20:43 po polskawemu ;) czy oni nie mogą autokorekty włączyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 20:26 Niestety zycie to fart lub jego brak. Robert go mial i w Kanadzie i w Andorze. Obczajcie sobie jakiego farta mieli Ci goście.. www.youtube.com/watch?v=Em6R4spZL1Y&playnext=1&list=PL5128EF001C2E9F3C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Na bank nie wina asfaltu, tylko brak umiejętności IP: *.toya.net.pl 07.02.11, 20:28 rajdy samochodowe to nie F1....gdzie asfalt jest jak stół. Śmieszy mnie gadanie typu 'wina złej nawierzchni'... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Na bank nie wina asfaltu, tylko brak umiejętn 07.02.11, 20:38 właśnie, wczoraj krew mnie zalewała kiedy słyszałem dziennikarza tvn24 pytającego jednego z gości, czy trasa była dobrze przygotowana skoro jakieś wybrzuszenia na jezdni były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: Na bank nie wina asfaltu, tylko brak umiejętn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:56 w rajdach wszystko się moze zdarzyć - spójrzcie na to: www.youtube.com/watch?v=fd3VbOACeEo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny pracownik Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:35 Szkoda auta bo ja mam 25 letniego malucha i dbam o niego żeby nie zrobić wypadku bo nie miał bym czym jeździć. Niestety nie stać mnie na inne auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SATANadROMAN Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.11, 20:48 Hahahaha! Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.toya.net.pl 07.02.11, 21:01 "Wegłud nie jechaliśmy poniżej stu." Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.home.aster.pl 07.02.11, 21:11 Czy tak trudno skorygować sobie samemu? Wszyscy tylko literówek szukają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy1 Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.icpnet.pl 07.02.11, 22:47 ta, masz racjeu, ja se chcialme skogyrowac ale nie zmalazlem koregtora w szuhladdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.222.249.76.spray.net.pl 07.02.11, 21:05 Wyszło na moje. Fatalne metalowe barierki! Beznadziejny sposób ich wykończenia. Powinny być łagodnie puszczone pod skosem w dół i zakopane pod ziemię, a nie wystawać jak rożen na który tylko się nabic. Widać to na on-boardch tego Włocha co jechał za Kubicą, pełno na trasie takich barierek. Miały w zamyśle chronić przed wypadnięciem z drogi, a stały się przyczyną tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf 07.02.11, 21:32 montując barierki nie przewidzieli że tam jaki.s debil bedzie jechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 21:34 Jasne, że nie wina asfaltu i barierki. To wina pana panie pilot! Gdyby podczas objazdu przed rajdem trasa byłaby przez pana dokładnie opisana do wypadku by nie doszło. Przecież od tego jest pilot. Powinien pan opisać tą nierówność i wtedy można było ją ominąć. Dokładny opis trasy i przekazywanie informacji kierowcy to jest zadanie dla pilota. Pan nawalił i nie ma co zwalać na barierki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.proxy.aol.com 07.02.11, 22:01 Gość portalu: Bolo napisał(a): >To wina pana panie pilot! Jasne, kierowca nie musi myslec. Tak jak pilot prezydenckiego samolotu, tez nie musi myslec. A takie pissuary jak ty ... nie sa zdolne myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.toya.net.pl 07.02.11, 23:04 to czemu siedziesz zagranica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 01:01 "już wkrótce POlacy zaczną wracać zza granicy, bo praca w POlsce zacznie się opłacać" Donald Tusk 3,5 roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu 07.02.11, 21:39 na jakim poludniu Wloch? to Savona juz nie jest w Ligurii? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA K.... IP: *.acn.waw.pl 07.02.11, 21:49 Gadanie w stylu "ja mówiłem nie powinien startować", "nie powinien się narażać", "winny jest pilot, zakręt, asfalt..." itd doprowadzają mnie do białej gorączki. Robert Kubica jest kierowcą wyścigowym i rajdowym. TEN SPORT ZWIĄZANY JEST Z RYZYKIEM!!! i to jest w nim tak przyciągające. Kubica jest profesjonalistą. Znał ryzyko i decydował się na nie świadomie. Nie szukajcie usprawiedliwienia ani wymówek. TAKI JEST TEN SPORT. Wypadki, także śmiertelne się w nim zdarzają. A może dlatego że jeździł również w rajdach był tak dobrym kierowcą F1?. TO JEST JEGO ŻYCIE I MOŻE ROBIĆ Z NIM CO CHCE. Jak ktoś nie chce ryzykować, nikt go nie zmusza. Niech dalej siedzi przy browarze przed TV. Gawiedź nie będzie decydować o życiu i wyborach zawodowych Roberta Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
d1ler Czyja wina? 07.02.11, 21:50 "Niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze" Tak zapewne zakwalifikowaliby to zdarzenie policjanci. I coś w tym jest, mimo że to rajd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czyja wina? IP: *.futuremedia.pl 07.02.11, 22:10 Bosko !!! i na bank zabrakło kierowcy wyobraźni!! Głupie psy i suki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk dokladnie ! masz racje! IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 22:11 w polsce jest zawsze wina kierowcy a zauwazyliscie jak tlumacza Kubice...mokra nawierzchnia...hopka na asfalcie...pojezdzijecie sobie po naszych drogach..Polscy kierowcy nie sa winni wypadkow! sa same dziory , hopki i mokry asfalt w zimie Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: dokladnie ! masz racje! 07.02.11, 23:50 Czy ty wiesz, co bredzisz! To są rajdy, idioto, a nie jazda do pracy, czy na wycieczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
d1ler Re: dokladnie ! masz racje! 08.02.11, 06:46 maz-47 napisał: > Czy ty wiesz, co bredzisz! > To są rajdy, idioto, a nie jazda do pracy, czy na wycieczkę... Idiotą jest ten, który nie potrafi rozmawiać bez używania inwektyw, ale widocznie Ty nie wiesz, co to kultura wypowiedzi i ujadasz jak kundelek. Rozumiem, że możesz się ze mną nie zgadzać, ale ochłoń trochę, zanim zaczniesz pisać. Wyraźnie napisałem, że tak powiedzieliby policjanci, bo u nas prawie zawsze tak mówią, nawet jak droga wygląda jak ser szwajcarski. A fakt, że to rajd, nic nie zmienia. Gdyby pilot dobrze opisał trasę, jechaliby wolniej wiedząc o "niespodziance" i nic by się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw.duke Santo Subito! 07.02.11, 22:32 Ludzie, wychodzimy na ulicę! święty zaraz! Jeszcze za życia. Powstała grupa na facebooku - www.facebook.com/pages/Robert-Kubica-Santo-Subito/198491543494567?ref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_donek Re: Santo Subito! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:41 ten faktycznie opanowały tuskomatoły... dlaczego donek nie udął się na miejsce katastrofy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pynkyp Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu 07.02.11, 22:47 W dniach poprzedzających zdarzenie widziano firmy powiązane z kapitałem rosyjskim, które zajmowały się bezpośrednio instalacja wadliwej barierkki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzek Re: Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asf IP: *.play-internet.pl 07.02.11, 23:09 widzieliscie to? www.facebook.com/photo.php?fbid=176274632415579&set=o.178132388894856&pid=364234&id=100000991313035 barierka przebila samochod na wylot.... Odpowiedz Link Zgłoś
fiacik-f1 Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu 08.02.11, 00:21 Chyba pierwsza sensowna informacja o wypadku. Ale komentarze jak zawsze w większości denne. Onetoizm się rozprzestrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Prawo jazdy? IP: *.dclient.hispeed.ch 08.02.11, 00:48 A ten Kubica ma w ogole prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witia Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.11, 00:56 A moze to poprostu winna konstrukcja auta..Skoda jakims dziwnym trafem przewaznie ląduje w rowie robi rolki itd. Kuzaj też miał z miał z takim autem przygody motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news/powazny-wypadek-kuzaja,1515129 Kiedyś Kubica jezdził renault clio i było ok.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guilt Part of the Game, mozna by rzec. IP: 83.1.92.* 08.02.11, 01:10 No sympathy whatsoever. Taki sport, wiedzial o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
david007s Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Kubice" 08.02.11, 03:04 Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Kubice" ruszyła. Tam będą dokładne aktualizowane informacje dotyczące akcji. Zapraszamy. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Ku IP: *.lsanca.fios.verizon.net 08.02.11, 04:24 barierka winna, raczej Kubuca winny ze nie potrafi uwaznie prowadzic samochod, Formula I polega na tym ze kupa polglowkow ktorzy mysla ze droga miejska to jest ich track jada na wariata i walsnie wariat taki pojechal. Jezeli nie umiesz prowadzic samochodu to do furmanki chlopie.Ma szczescie ze zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Ku IP: *.lsanca.fios.verizon.net 08.02.11, 04:28 chcialbym uslyszec jaka jest definicja profesjonalny w sporcie wyscigowym.Puknij sie wglowie lul profesjonalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Ku IP: *.tktelekom.pl 08.02.11, 07:45 A co się dzieje ze stroną www.myzryszardem.pl ? Rysiek z klanu też potrzebuje wsparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Wypadek Kubicy. Pilot Polaka: to nie wina asfaltu IP: *.completel.net 08.02.11, 07:54 czyja wina? gdyby sie to wydarzylo w Rosji, od razu wskazano by jako winnego pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Robert! Trzymaj się! IP: 178.73.32.* 08.02.11, 08:15 Strong man! Wkrótce wróci ć do F1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zych to nie wina asfaltu, tylko kontrolerow IP: *.174-184-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.02.11, 08:22 Samochod nie byl na sciezce. Do tego jeszcze mgla. To widac na filmie! Odpowiedz Link Zgłoś