Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 16:38
    Znam kolesia który jest autorem projektów najlepszych flag na Bułgarskiej.
    Myślę że podjąłby się stworzenia takiej flagi.
    Co wy na to?
    Czekam na propozycję!-adamlech@poczta.onet.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 05.07.01, 16:45
        Pomysł nie ma racji bytu dopóki nie zawiąże się konkretne grono e-Lechitów.
        Jako przykład można podać e-Widzewa, netf@ns gieksy, czy cyberfans legii. Jutro
        spotkam się z tymi kolesiami na zlocie e-Polski, ale już dziś wiem,że potrzeba
        do tego odpowiedniej ilości ludzi, którzy odpowiednie idee wcielą w życie -
        pozdro
      • Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 18:43
        Radost daje swoje poparcie!!!
      • Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 06.07.01, 02:40
        Jeśli potrzeba ludzi to jestem z wami.
        • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 09:38
          No i co jest ja ze zlotu e-Polski wróciłem, a temat e-Kolejorza ucichł????
          • Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 17.07.01, 14:15
            Gość portalu: guerra napisał(a):

&#62 No i co jest ja ze zlotu e-Polski wróciłem, a temat e-Kolejorza ucichł????

No bo ciebie, głównego organizatora, nie było. Ile to kosztuje? Wydaje mi się, że
            trzeba by było do każdego piszącego tutaj na forum o Lechu indywidualnie się
            postem odezwać i zaproponować wzięcie udziału w sprawie, bo chyba jest nas póki
            co za mało. Dużo osób musi być, żeby taką flagę zafundować?
            Jak było na zlocie? Coś ciekawego możesz nam przekazać?
            • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 19:00
              Na zlocie było fenomenalnie- z Kolejorza było nas de facto 3.Najwięcej RTSu i
              Legii - ogółem 40 typa balowało przez 3 dni nad Zalewem Zegrzyńskim pod Wawą.
              Totalny mix kulturowy:))) Kolesie w koszulkach i szalikach różnych klubów.
              Sensację wzbudziła nasz nalot do warszawskiego Auchana:)))) Ochrona zgłupiała -
              echhhhh co to była za jazda:)))
              A teraz poważnie - cena metra kw. flagi kosztuje 30 zl - ale zdanie moje jest
              takie, iż nie ma co jej robić dopóki nie powstanie fundament organizacyjny-
              dlatego proszę o wstępne deklaracje osób chętnych na takie zjawisko:)))
              kolejne kroki to -interaktywna strona www z odp. forum, wspólne emblematy(fana,
              szaliki) i można się bawić w org. dopingu na przykład lub coś podobnego.

W chwili obecnej, jeśli chodzi o e-Polskę - powstaje limitowana seria koszulek,
              naklejki propagandoweoparte na naszym logo - są już szaliki i flaga. Na
              ukończeniu jest profesjonalna strona,a wraz z nią ruszy odpowiednia kampania
              reklamowa na necie(0 kosztów same znajomości) w tej chwili toczy się dyskusja
              na temat formalizowania działalności w postaci stowarzyszenia. To tyle
              • Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 21:26
                Jestem za:)!
              • Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 17.07.01, 21:31
                także popieram :-)
                • Gość: Loki Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.echostar.pl 17.07.01, 22:08
                  jestem za a nawet bardzo za
                  • Gość: Pabloo Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:32
                    Oczywiscie ze jestem za !
                    Czas na konkretne dzialania !!
                    • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 00:27
                      wlasnie mam impre w domu - i trochem nietrzezwy ale cieszy mnie fakt iz
                      zgalszacie akces do e-Kolejorza - jutro na trzezwo napisze cosik madrzejszego-
                      pozdro
                      • Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 00:32
                        impreza:)))))) hehehhe ale dobrze:) milej zabawy wobec Tego:)
              • Gość: ede Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 13:53
                Ja też jestem za, a nawet za konkretami. Panowie, prawda jest taka, że jest nas
                mało i dotego znamy się tylko z forum (przynajmniej ja Was znam tylko z GW).
                guerra ma rację, że trzeba stworzyć fundament organizacyjny. Obawiam się
                jednak, że organizacja licząca góra parunastu ludzi może mieć kłopoty, chyba,
                że ludzie ci naprawdę będą oddani sprawie. Teraz należy się zastanowić, czy
                ktoś będzie oddany? Co innego postukać w wolnej chwili a co innego stworzyć
                oragnizację. O tyle sprawa nie jest skomplikowana, że każdy z nas chodzi na
                meczyki i wystarczy po prostu na nich się spotykać. Ale ktoś tą flagę będzie
                musiał zrobić. Poza tym trzeba będzie mieć zgodę na jej powieszenie (chyba, że
                będzie to flaga na kijku). Trochę konkretniej, co planujecie??? Czekam na
                propozycje. Wydaje mi się, że naturalny głównym organizatorem jest guerra i to
                on powinien zająć się koordynacją, zwłaszcza że chyba jako jedyny posiada
                jakieś doświadczenia w tej materii(e-Polska).

Pozdrowienia
                • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 15:05
                  hmmm... co do flagi to jest pewna kwestia...
                  Mam kontakt z kolegami z yf98 ustaliłem z nimi, że najpierw powstanie i
                  zawiśnie pewna flaga wg mojego projektu (imitacja tabliczki z nazwą ulicy -
                  bułgarska) W chwili obecnej uzbierałem mniej więcej połowę potrzebnej gotówki.
                  Chętnych do dofinansowania zapraszam (liczy się każda kwota).
                  Zapraszam też na chat strony www.kibice.pl
                  lub na forum e-Polski http://strony.wp.pl/wp/damianwojna
                  pozdro
                  • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 62.21.0.* 19.07.01, 14:43
                    No panowie - przemyślałem sprawę- jest już nawet pierwsza deklaracja
                    współfinansowania przedsięwzięcia. Spotykamy się na meczu z Włókniarzem Kietrz
                    i kazdy przynosi projekt flagi - wybieramy njlepszy...ja już coś wymyśliłem:))))
                    • Gość: canemuto Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 19.07.01, 15:02
                      Gość portalu: guerra napisał(a):

&#62 No panowie - przemyślałem sprawę- jest już nawet pierwsza deklaracja
                      &#62 współfinansowania przedsięwzięcia. Spotykamy się na meczu z Włókniarzem Kietrz
                      &#62 i kazdy przynosi projekt flagi - wybieramy njlepszy...ja już coś wymyśliłem:)))
                      &#62 )

hi guerra! z flaga e-lechitow pomysl jest dobry, przylaczam sie. nie wiem tylko
                      czy projektem (raczej nie mam talentow plastycznych...) czy mamona (to juz
                      szybciej). niestety projektu na wlokniarza nie przyniose, chyba ze wczesniej
                      wyrzuca mnie z pracy (sob10-20, nie10-18 - tak od pol roku, ah - mialem wolne w
                      swieta...). boje sie, ze poza pucharami uda mi sie przyjsc ledwie na kilka
                      meczy... ale z leszkiem jestem i tak!!! chetnie zadzialam tez w stowarzyszeniu,
                      jesli jakies bedzie powstawalo. pozdro.
                    • Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 19.07.01, 15:22
                      No to zobaczymy się na meczu, podaj tylko miejsce, gdzie mamy dotrzeć. Wątpię
                      czy uda mi się coś fajnego zaprojektować, ale jeżeli twój pomysł będzie dobry
                      to czemu nie? Może Radost, misza i inni do nas dołączą. Kto nie będzie mógł być
                      na meczu nie chociaż będzie z nami duchem ;-)
                      • Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 18:20
                        Jestem za:) na meczu bede:) kwestia projektu hm jesli bedzie to nie mojego
                        autorstwa (mam kumpla z plstyka wice aczej on) natomiast finansowo jestem
                        przygotowany na 100% :)
                        • Gość: ahaj Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 00:03
                          No panowie spotkamy sie na meczu proponuje sektor 5 (tam gdzie siedzi amfibia)
                          tam sie szczegoly ustali pozdrawiam
                          • Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:16
                            pozdro:0 a ahaj bierze udzial w lidzew typerow?zapraszam
                            • Gość: ahaj Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:36
                              Niestety guerra nie ma w tej chwili dostepu do netu ale pownien sie dzis
                              wieczorem pojawic w tedy ustalimy dokladnie miejsce i czas spotkania

• Gość: ede Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 20.07.01, 22:53
                                Mam prośbę do Was. NIestety nie będzie mnie w kraju w weekend, a chciałbym
                                dostać jakieś wiarygodne streszczenie tego co się będzie działo jutro.
                                Moglibyście to dla mnie zrobić i streścić pierwszy meczyk KOLEJORZA (wynik
                                zdobyć jest łatwo, gorzej z jaką dobrą recenzją).

Z góry dziękuję i pozdro
                                • Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 21.07.01, 22:20
                                  2 dni reanimowałem kompa.Operacja zakończona sukcesem - wracam na forum- viva
                                  Kolejorz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka