Gość: adamlech IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 16:38 Znam kolesia który jest autorem projektów najlepszych flag na Bułgarskiej. Myślę że podjąłby się stworzenia takiej flagi. Co wy na to? Czekam na propozycję!-adamlech@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 05.07.01, 16:45 Pomysł nie ma racji bytu dopóki nie zawiąże się konkretne grono e-Lechitów. Jako przykład można podać e-Widzewa, netf@ns gieksy, czy cyberfans legii. Jutro spotkam się z tymi kolesiami na zlocie e-Polski, ale już dziś wiem,że potrzeba do tego odpowiedniej ilości ludzi, którzy odpowiednie idee wcielą w życie - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 18:43 Radost daje swoje poparcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 06.07.01, 02:40 Jeśli potrzeba ludzi to jestem z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 09:38 No i co jest ja ze zlotu e-Polski wróciłem, a temat e-Kolejorza ucichł???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 17.07.01, 14:15 Gość portalu: guerra napisał(a): > No i co jest ja ze zlotu e-Polski wróciłem, a temat e-Kolejorza ucichł???? No bo ciebie, głównego organizatora, nie było. Ile to kosztuje? Wydaje mi się, że trzeba by było do każdego piszącego tutaj na forum o Lechu indywidualnie się postem odezwać i zaproponować wzięcie udziału w sprawie, bo chyba jest nas póki co za mało. Dużo osób musi być, żeby taką flagę zafundować? Jak było na zlocie? Coś ciekawego możesz nam przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 19:00 Na zlocie było fenomenalnie- z Kolejorza było nas de facto 3.Najwięcej RTSu i Legii - ogółem 40 typa balowało przez 3 dni nad Zalewem Zegrzyńskim pod Wawą. Totalny mix kulturowy:))) Kolesie w koszulkach i szalikach różnych klubów. Sensację wzbudziła nasz nalot do warszawskiego Auchana:)))) Ochrona zgłupiała - echhhhh co to była za jazda:))) A teraz poważnie - cena metra kw. flagi kosztuje 30 zl - ale zdanie moje jest takie, iż nie ma co jej robić dopóki nie powstanie fundament organizacyjny- dlatego proszę o wstępne deklaracje osób chętnych na takie zjawisko:))) kolejne kroki to -interaktywna strona www z odp. forum, wspólne emblematy(fana, szaliki) i można się bawić w org. dopingu na przykład lub coś podobnego. W chwili obecnej, jeśli chodzi o e-Polskę - powstaje limitowana seria koszulek, naklejki propagandoweoparte na naszym logo - są już szaliki i flaga. Na ukończeniu jest profesjonalna strona,a wraz z nią ruszy odpowiednia kampania reklamowa na necie(0 kosztów same znajomości) w tej chwili toczy się dyskusja na temat formalizowania działalności w postaci stowarzyszenia. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 21:26 Jestem za:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 17.07.01, 21:31 także popieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.echostar.pl 17.07.01, 22:08 jestem za a nawet bardzo za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloo Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:32 Oczywiscie ze jestem za ! Czas na konkretne dzialania !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 00:27 wlasnie mam impre w domu - i trochem nietrzezwy ale cieszy mnie fakt iz zgalszacie akces do e-Kolejorza - jutro na trzezwo napisze cosik madrzejszego- pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 00:32 impreza:)))))) hehehhe ale dobrze:) milej zabawy wobec Tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 13:53 Ja też jestem za, a nawet za konkretami. Panowie, prawda jest taka, że jest nas mało i dotego znamy się tylko z forum (przynajmniej ja Was znam tylko z GW). guerra ma rację, że trzeba stworzyć fundament organizacyjny. Obawiam się jednak, że organizacja licząca góra parunastu ludzi może mieć kłopoty, chyba, że ludzie ci naprawdę będą oddani sprawie. Teraz należy się zastanowić, czy ktoś będzie oddany? Co innego postukać w wolnej chwili a co innego stworzyć oragnizację. O tyle sprawa nie jest skomplikowana, że każdy z nas chodzi na meczyki i wystarczy po prostu na nich się spotykać. Ale ktoś tą flagę będzie musiał zrobić. Poza tym trzeba będzie mieć zgodę na jej powieszenie (chyba, że będzie to flaga na kijku). Trochę konkretniej, co planujecie??? Czekam na propozycje. Wydaje mi się, że naturalny głównym organizatorem jest guerra i to on powinien zająć się koordynacją, zwłaszcza że chyba jako jedyny posiada jakieś doświadczenia w tej materii(e-Polska). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 15:05 hmmm... co do flagi to jest pewna kwestia... Mam kontakt z kolegami z yf98 ustaliłem z nimi, że najpierw powstanie i zawiśnie pewna flaga wg mojego projektu (imitacja tabliczki z nazwą ulicy - bułgarska) W chwili obecnej uzbierałem mniej więcej połowę potrzebnej gotówki. Chętnych do dofinansowania zapraszam (liczy się każda kwota). Zapraszam też na chat strony www.kibice.pl lub na forum e-Polski http://strony.wp.pl/wp/damianwojna pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 62.21.0.* 19.07.01, 14:43 No panowie - przemyślałem sprawę- jest już nawet pierwsza deklaracja współfinansowania przedsięwzięcia. Spotykamy się na meczu z Włókniarzem Kietrz i kazdy przynosi projekt flagi - wybieramy njlepszy...ja już coś wymyśliłem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 19.07.01, 15:02 Gość portalu: guerra napisał(a): > No panowie - przemyślałem sprawę- jest już nawet pierwsza deklaracja > współfinansowania przedsięwzięcia. Spotykamy się na meczu z Włókniarzem Kietrz > i kazdy przynosi projekt flagi - wybieramy njlepszy...ja już coś wymyśliłem:))) > ) hi guerra! z flaga e-lechitow pomysl jest dobry, przylaczam sie. nie wiem tylko czy projektem (raczej nie mam talentow plastycznych...) czy mamona (to juz szybciej). niestety projektu na wlokniarza nie przyniose, chyba ze wczesniej wyrzuca mnie z pracy (sob10-20, nie10-18 - tak od pol roku, ah - mialem wolne w swieta...). boje sie, ze poza pucharami uda mi sie przyjsc ledwie na kilka meczy... ale z leszkiem jestem i tak!!! chetnie zadzialam tez w stowarzyszeniu, jesli jakies bedzie powstawalo. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: 212.126.22.* 19.07.01, 15:22 No to zobaczymy się na meczu, podaj tylko miejsce, gdzie mamy dotrzeć. Wątpię czy uda mi się coś fajnego zaprojektować, ale jeżeli twój pomysł będzie dobry to czemu nie? Może Radost, misza i inni do nas dołączą. Kto nie będzie mógł być na meczu nie chociaż będzie z nami duchem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 18:20 Jestem za:) na meczu bede:) kwestia projektu hm jesli bedzie to nie mojego autorstwa (mam kumpla z plstyka wice aczej on) natomiast finansowo jestem przygotowany na 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaj Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 00:03 No panowie spotkamy sie na meczu proponuje sektor 5 (tam gdzie siedzi amfibia) tam sie szczegoly ustali pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:16 pozdro:0 a ahaj bierze udzial w lidzew typerow?zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaj Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:36 Niestety guerra nie ma w tej chwili dostepu do netu ale pownien sie dzis wieczorem pojawic w tedy ustalimy dokladnie miejsce i czas spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 20.07.01, 22:53 Mam prośbę do Was. NIestety nie będzie mnie w kraju w weekend, a chciałbym dostać jakieś wiarygodne streszczenie tego co się będzie działo jutro. Moglibyście to dla mnie zrobić i streścić pierwszy meczyk KOLEJORZA (wynik zdobyć jest łatwo, gorzej z jaką dobrą recenzją). Z góry dziękuję i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: STWÓRZMY FLAGĘ e-LECH IP: *.icpnet.pl 21.07.01, 22:20 2 dni reanimowałem kompa.Operacja zakończona sukcesem - wracam na forum- viva Kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś