Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FC Barcelona - Arsenal

IP: *.siedlce.domtel.com.pl 17.02.11, 21:17
    reyhqrweh
    Obserwuj wątek
      • Gość: Barca 55 FC Barcelona - Arsenal IP: *.radio-net.info.pl 20.02.11, 09:35
        Barcelona musi wygrać chociaż 1-0 bo inaczej odpadnie
        • Gość: pp Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 22:01
          I Tak Dopadnie Arszawin Ich Uratuje Albo Van Persi Wygraj maj wielu Znakomitych Pikarzy
      • Gość: Gość ;D FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:58
        Bardzo chciałabym żeby wygrał Arsenal ;]
        • Gość: fuck real Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 16:58
          chciec to ty sobie mozesz pajacyku
        • Gość: barca Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 22:56
          Chcieć a móc ... robi różnicę
      • Gość: Gość ;D FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 16:50
        No mogę sobie chcieć, a co zabronisz mi ? Po to są fora, żeby pisać tam swoje opinie, a nie " Barca to ch...e" lub " Jebać Arsenal" bo to jest żałosne.
      • Gość: Wasyl FC Barcelona - Arsenal IP: *.cdma.centertel.pl 07.03.11, 06:32
        TERAZ BARCA ICH POJEDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Wiesz kto to Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:51
          arsenal wygra
          a barca odpadnie z UEFA Champions League
          • Gość: Piotr no co ty?! IP: *.rev.pro-internet.pl 08.03.11, 20:14
            jednocześnie?!!!
      • Gość: aaaaaaaaa FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 16:51
        a gdzie transmitują meczyk
      • Gość: Anonim FC Barcelona - Arsenal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 19:27
        Według mnie powinien wygrać arsenal ponieważ tam niema nikogo powyżej 28 lat nawet 27 a w barcelonie są starsi i bardziej doświadczeni
      • Gość: Janek Polonia FC Barcelona - Arsenal IP: *.Red-81-32-226.dynamicIP.rima-tde.net 08.03.11, 19:40
        FC Barcelona - Arsenal 1:0

Czy Wojciech Szczęsny znów zatrzyma Leo Messiego?
        Jak miłe dla Polaka jest takie pytanie – Szczęsny kontra Barcelona.
        Szczęsny wyrasta na bramkarza światowej klasy.

Polak w rozterce.
        Komu kibicować?
        Szczęsnemu i Arsenalowi - czy Barcy, memu ulubionemu klubowi?
        Oto jest pytanie!

Jak wybrać i dlaczego?
        Przymuszony sytuacją proponuję: 1:0 dla Barcelony i niech tak - POZOSTANIE.
        Przeczuwam, że ani: Messi, Villa, Pedro, Xavi – nie zdobędą tego jedynego gola, lecz ktoś zupełnie inny.

Wojtek Szczęsny nie będzie pogrążony za 1 gola nie do obrony (strzelonego z 11-stki) przez (?).
        Karny zostanie podyktowany za powstrzymanie piłkarza Barcy przez Szczęsnego, który w walce sam na sam nie miał wyboru, ofiarnie rzucając się rywalowi pod nogi, przewracając go.
        Wszystkie inne strzały (się nie do obrony) napastników Barcy, fenomenalnie wyłapie Szczęsny, który zostanie ogłoszony BOHATEREM meczu.

Tym samym Barcelona wygrywając 1:0 u siebie z Arsenalem - awansuje, by zwyciężyć w Lidze Mistrzów.

Bardzo żałuję, że w Barcy już nie gra Brazylijczyk Ronaldinho, który po występach w barwach włoskiego klubu, AC Milan, wrócił do Brazylii, do Rio de Janeiro gdzie 3.02.2011 nastąpił debiut byłego najlepszego piłkarza świata w barwach miejscowej drużyny Flamengo, pięciokrotnego mistrza Brazylii. Nowy klub Ronaldinho jest najpopularniejszym zespołem piłkarskim w Ameryce Południowej, posiadającym ok. 40 mln fanów. Az dech zapiera - 40 mln fanów.

Ronaldo de Assís Moreira znany, jako Ronaldinho – to wirtuoz, najpiękniej grający piłkarz, jakiego oglądałem.

Na You Tube można obejrzeć krótki filmik pt. Ronaldinho Wirtuoz Piłki nożnej.

Ale nafantazjowałem – ale czy tak naprawdę nie może się stać?!
        • morfeusz_1 FC Barcelona 08.03.11, 20:19

I wszystko w temacie
        • Gość: P. Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.03.11, 21:08
          I juz po bólu. Szczęsny zszedł. Barcelona wygra łatwo i przyjemnie.
      • Gość: Real Madrid FC Barcelona - Arsenal IP: 213.199.241.* 08.03.11, 20:19
        Mam nadzieję że będzie remis i Barcelona dowidzenia:)
        • Gość: barca Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 22:58
          Nadzieja matka głupich
      • Gość: kotqa FC Barcelona - Arsenal IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.03.11, 20:21
        tiny.pl/hctk4
      • szejski Tytuł artykułu jest nieprecyzyjny 08.03.11, 20:24
        Powinno być "WIECZORNY MECZ RANNYCH MOCARZY" ;)
      • Gość: na żywo w necie FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 20:25
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110308/SPORT_NOZNA/908169476
      • Gość: gośc portalu FC Barcelona - Arsenal IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.11, 20:39
        Oby Arsenal pokonał Barcelone i wygrał LM..bo naprawde na to zasługuje.
        • Gość: Q Re: FC Barcelona - Arsenal IP: 178.73.48.* 08.03.11, 23:24
          zespół, który w ciągu ponad 90 minut nie potrafi oddać strzału (nawet niecelnego!) na bramkę rywala, nie zasługuje na żadne mistrzostwo!
      • Gość: kibic FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 20:45
        Arsenal wygra 0:1, ale tytuł zdobędzie i tak Manchester United:)
      • Gość: Mazur FC Barcelona - Arsenal IP: *.elblag.vectranet.pl 08.03.11, 20:45
        Mam nadzieje,że Wojtek da radę
      • Gość: grhryw Odpowiedź na pytanie to leo messi wysyłajcie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 20:50
        SPORT.PL robi z ludzi baranów!!!!!!!!!
      • mateusz.894 FC Barcelona - Arsenal 08.03.11, 21:06
        Barca awansuje do ćwierćfinału. Jest o wiele bardziej doświadczona. A wielkie chwile młodych piłkarzy Arsenalu przyjdą napewno za rok.
        • Gość: asd Re: FC Barcelona - Arsenal IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.11, 12:59
          hahaha zawsze mnie bawią te zapowiedzi kibiców arsenalu słysze to już od kilku lat i tak w kółko :] a sukcesów jak nie ma tak nie ma zawsze za młodzi zawsze niedoświadczeni i tak cały czas pozdro;p
      • Gość: Fan FC Barcelony FC Barcelona - Arsenal IP: *.erydan.net 08.03.11, 21:11
        Szkoda że nie gra Carles Puyol bo tak to mamy cienkom obrone troche
      • Gość: Qba FC Barcelona - Arsenal IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 21:14
        Patrzac na ten mecz moge powiedzec tylko jedno - ja to bym zjadł batona . Ale Barca wygra :D
      • Gość: bronsky FC Barcelona - Arsenal IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.11, 21:24
        Kto pisze te głupie opisy meczu?
      • Gość: uaz Nie odnosicie wrażenia, że komentator z TVN-u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:28
        ...stara się za wszelką cenę zdyskredytować Almunię? Ciągle marudzi, że bez interwencji, że nie zareagował itp. Rozumiem patriotyzm i żal z powodu zejścia Szczęsnego, ale to podchodzi pod fanatyzm.
        • morfeusz_1 Leo Messi 08.03.11, 21:37

I wszystko w temacie ;)
      • Gość: Ch... ci w dupę FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:36
        Jebać ten incydent niesportowy zwanym barceloną.
      • Gość: Jadzia FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:37
        [sonda=Kto wygra]
        [*]Arsenal
        [*]Barca
        [/sonda][b]BARCA GÓRĄ[/b][u][i][/i][/u]
      • Gość: sowa FC Barcelona - Arsenal IP: *.adsl.sferia.net 08.03.11, 21:38
        Barca for ever
      • Gość: Solejuk FC Barcelona - Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:40
        Kanonierzy i tak awansują!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka