coookie 04.05.04, 20:30 O ile sie nie mylę to od 21 do 23 maja jest turniej 3gwiazdkowy w Lubartowie (k.Lublina:)Czy szanowni Przemek i Rafał sie tam wybierają??? ps. Wpadnijcie bo akurat moje urodziny i imieniny wtedy wypadaja:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.kruk Re: Do Komentatorów pytanko 04.05.04, 21:42 zagrac, to raczej nie wpadne, ale urodziny... :). hmm... jeszcze na jamajce polnocy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: Do Komentatorów pytanko 04.05.04, 23:20 MAcie tam stół do snókowania? O żesz..., sie chyba przeprowadze... Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: Do Komentatorów pytanko 05.05.04, 09:43 le-on napisał: > MAcie tam stół do snókowania? O żesz..., sie chyba przeprowadze... No wiesz, ja jestem w Lublinie i tu mamy kilka stołów, jest taki jeden fajny klub Fabryka- bardzo snookowy:) A w Lubartowie pod Lublinem jest też jakiś klub i tam podobno odbywaja sie zawody całkiem na poziomie:) ps. Ja osobiście nie gram czynnie w snookera, na razie tylko z szacunkiem miziam sukno:) Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: Do Komentatorów pytanko 05.05.04, 09:17 przemek.kruk napisał: > zagrac, to raczej nie wpadne, ale urodziny... :). hmm... jeszcze na jamajce > polnocy :))) No i do tego takie okragłe- 18 (żart:) Odpowiedz Link Zgłoś
shadowdoggie Re: Do Komentatorów pytanko 05.05.04, 14:01 Ha! cóż to za odmładzanie się?:] Nastolatkę się udaje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: Do Komentatorów pytanko 05.05.04, 19:21 shadowdoggie napisała: > Ha! cóż to za odmładzanie się?:] > Nastolatkę się udaje?:) Nie słuchajcie jej ona chce mnie zdyskredytować i zniesławic na forum...ban her, ban!!!! Odpowiedz Link Zgłoś