saper 26.02.02, 22:39 wypowiedź bońka nt realizacji meczów na przykładzie niezbyt dobrze pokazanej powtórki bramki na 3:0 w meczu roma vs barcelona: '...niestety nie jest to polsat...' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kan Re: niestety nie jest to polsat .... IP: 157.25.84.* 27.02.02, 09:04 Niestety, p. Z.Boniek ostatnio daje dupy. Jego wypowiedzi z meczu Roma : Barcelona : "Rivaldo, pan z takiej odległości gola nie zdobędzie", albo gdy ten drugi komentator stwierdził, że "różne przedmioty posypały się na murawę" to Boniek na to " Tak, zaczęło padać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyto Re: niestety nie jest to polsat .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 09:20 Boniek to skonczony wał. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: niestety nie jest to polsat .... 27.02.02, 10:16 saper napisał(a): > wypowiedź bońka nt realizacji meczów na przykładzie niezbyt dobrze pokazanej > powtórki bramki na 3:0 w meczu roma vs barcelona: '...niestety nie jest to > polsat...' Wczoraj Boniek nieźle dawał :)))) Dobrze bo inaczej bym chyba usnął z nudów. Jak dla mnie mogą dawać same mecze Romy, hehe. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Boniek rządzi IP: 212.191.66.* 27.02.02, 10:21 Ja tego gościa uwielbiam. Abstrahuję od jego działań w PZPN, bo na ten temat nie mam wyrobionego zdania, ale jako komentator i "gawędziarz" sprawdza się wg mnie świetnie. Ten mecz był szczególnie w pierwszej połowie przeciętny (delikatnie mówiąc), ale dzięki Zibiemu całkiem fajnie się to oglądało. No i te jego teksty..."Panie Rivaldo stąd pan bramki nie strzelisz" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Boniek rządzi IP: *.futuro.pl 27.02.02, 19:39 Palnął, że nie jest to Polsat, tak niespodziewanie, ze aż Borek się zdumiał. A wielka szkoda, bo ten fagas Solorz-Żak miał z tego z pewnością wielka satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
nunspa Re: Boniek rządzi 28.02.02, 15:52 Czy nie zauważyliście szyderstwa w Jego głosie?! Moim zdaniem oczywiście szydził z Borka, że krytykuje RAI. A jako komentator jest poprostu zajebisty. Chociaż śmiesznie mówi. Pozdrawiam kibiców Barcy. Innych forumowiców także. Odpowiedz Link Zgłoś
pernambucano Re: Boniek rządzi 28.02.02, 17:11 Mało nie powiedział Canal+ aż się zaśmiał. Przegość. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: niestety nie jest to polsat .... IP: *.internetia.pl 28.02.02, 10:42 saper napisał(a): > wypowiedź bońka nt realizacji meczów na przykładzie niezbyt dobrze pokazanej > powtórki bramki na 3:0 w meczu roma vs barcelona: '...niestety nie jest to > polsat...' Boniek wniósł trochę cynizmu i luzu to poprawnej gadaniny M.Borka.A jeśli ktośnie zna sięna żartach vide "zaczęło padać" to pozostają mu biesiady na dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 BONIEK TO GOŚĆ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 15:59 saper napisał(a): > wypowiedź bońka nt realizacji meczów na przykładzie niezbyt dobrze pokazanej > powtórki bramki na 3:0 w meczu roma vs barcelona: '...niestety nie jest to > polsat...' tylko debil nie mógł zauważyć w wypowiedzi bońka drwiny... a tak na marginesie - dzięki temu znienawidzonemu przez wielu bońkowi co najmniej 3/4 klubów ekstraklasy jako tako wiąże koniec z końcem. gdyby nie zastrzyk finansowy z c+ to dzisiaj w lidze byłaby tylko wisła, amica, legia, radomsko i groclin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: BONIEK TO GOŚĆ IP: 213.17.164.* 28.02.02, 17:06 Kajo popieram - Boniek żartował - słyszałem - stop - pozdrawiam - over. Odpowiedz Link Zgłoś