Gość: ja Zespół Downa IP: 31.63.242.* 03.05.11, 21:03 patrząc na ta panią i jej karierę - Pilnie potrzebny specjalista od ww Schorzenia kobieta - PORAŻKA z wyglądu jak i wyniku mam nadzieję że zainteresowana przeczyta ten text i podda się Leczeniu nie pozdrawiam zainteresowanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LubiacaTenisa WTA w Madrycie. Radwańska roztrwoniła prowadzenie IP: *.tktelekom.pl 03.05.11, 22:45 Kibicowanie Agnieszce jest bardzo frustrujące. Stąd pewnie część obelżywych wpisów. Najgorsze jest jednak jej zachowanie na korcie, czemu nie walczy, czemu stroi fochy? Wielka szkoda. Może nie wie, że ludzie, którzy jej kibicują są bardzo zawiedzeni oglądając w TV jej skwaszoną minę ... Przegrać zawsze można, liczy się styl. I dlaczego z uporem twierdzi, że nie potrzebuje się wzmocnić fizycznie? Boi się o figurę? Jest zgrabna, ale jeśli trochę upodobni się np. do A.Petkovic czy też Y.Wickmayer też będzie nieźle, a w grze pomoże. Tenis to nie jest już sport delikatny. Djoko przemyślał pewnie te kwestie po poprzednim sezonie i rezultat jest taki, jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryrys48 WTA w Madrycie. Radwańska roztrwoniła prowadzenie IP: *.play-internet.pl 04.05.11, 13:14 Już kiedyś pisałem że Radwańska razem ze swoim więcej się chwalą, niż potrafią dokonać. Aby osiągać wyniki trzeba ciężko pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acoetzer WTA w Madrycie. Radwańska roztrwoniła prowadzenie IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 23:58 Radwańska ma swój styl i on ją doprowadził do czołowej światowej piętnastki. Kto z Was specjalistów jest w czołówce czegokolwiek oprócz wymądrzania się? Na jakiej podstawie oskarżacie ją o przynoszenie wstydu?! Nikt Wam nie karze jej oglądać. Ona od Was nic nie chce. Trenuje, podróżuje, gra turnieje, zarabia, jest 11. na świecie... Nikomu krzywdy nie robi. Na świecie ma wielu fanów, którzy doceniają jej kombinacyjną grę, tak rzadko spotykaną dzisiaj. A fochy? Większość kobiet tak ma. Kobiety są emocjonalne. A przegranych "wygranych meczów" w wykonaniu kobiet jest całe multum - to jest specyfika kobiecego tenisa. Nie podoba się? To nie oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś