Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła - Lech

IP: *.180.66.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.05.11, 15:03
    0-2 albo 4-2 dla lecha
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wisła-fan Re: Wisła - Lech IP: *.is.net.pl 10.05.11, 20:32
        Wisła do boju.
        Wisła 2:1 Lech
        Bramki:
        Genkow-2
        Rudnevs
        Tak typuję. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Wiślak Wisła - Lech IP: *.tktelekom.pl 10.05.11, 22:27
        2-1 dla Wisły
      • Gość: Kubica Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 15:00
        1:0 dla Lecha ;D
        strzeli Rudnevs ;)
        Obstawiam , ale to sie okaze o 20;00
      • Gość: mecz w necie Wisła - Lech IP: 62.29.251.* 11.05.11, 18:52
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110511/SPORT_NOZNA/432294078
      • Gość: onopol13 Wisła - Lech IP: *.solarme.pl 11.05.11, 19:21
        Kolejorz
      • Gość: guest Wisła - Lech IP: 194.181.133.* 11.05.11, 19:29
        Relacja na żywo: pubsport.pl/wisla-lech-na-zywo/ zapraszamy, można pogadać o meczu i nie tylko :)
      • Gość: krycha Wisła - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 20:05
        3:1 dla lecha
      • Gość: Krzysiek Wisła - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 20:53
        Mecz na poziomie trampkarzy, nie rozumiem za co Ci goscie biora takie pieniadze. Mecz totalne dno, i to gra obecny z przyszlym mistrzem polski. Poprostu rozpacz czlowieka ogarnia.
        • Gość: WKMP Re: Wisła - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 23:07
          pretensje kieruj do Bakero. Ciężko się gra gdy jedna drużyna stoi na swojej połowie i jest zainteresowana wybiciem piłki w trybuny...nic innego dziś Lecha nie obchodziło...
      • Gość: chm Wisła - Lech. -no i zniszyli polski doping.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.11, 20:53
        Mamy tak 'super' jak na zachodzie. Cisza spokoj, wszyscy siedza ... No eksstra ekstra
        • yonker Re: Wisła - Lech. -no i zniszyli polski doping.. 11.05.11, 21:32
          Gość portalu: chm napisał(a):

> Mamy tak 'super' jak na zachodzie. Cisza spokoj, wszyscy siedza ... No eksstra
          > ekstra

Lepiej zarobic w ryja podczas dopingu. We wrzasku nikt nie usłyszy.
          • Gość: Mariusz Re: Wisła - Lech. -no i zniszyli polski doping.. IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 21:44
            Yonker Ciebie chyba tata za bardzo okładał w dzieciństwie ,że takie brednie piszesz.:)
        • Gość: emmek Re: Wisła - Lech. -no i zniszyli polski doping.. IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 21:46
          Ciekawe na ilu meczach byłeś na zachodzie, bo coś mi się wydaje, że nie wielu. Chyba że masz na myśli Lubin, też na zachodzie
      • Gość: Strasbourger Lech gra padakę IP: *.fbx.proxad.net 11.05.11, 21:19
        Wisła nie musi wygrac - nic nie musi, oprócz nie przegrania. Jaga przegrala, Wisla ma zdaje sie 6 pkt. przewagi, to Lech musi wygrywac. Tymczasem Lech jest bezradny, jakby tylko czekal na rozwoj wypadków.
        • yonker ... i ma za swoje 11.05.11, 21:44
          Mimo wszystko uważałem do tej pory, że Bakero nie powinien byc zwalniany. Teraz jednak przechodzę na drugą strone barykady., Powinien odejść.
      • Gość: oglądaj w necie Wisła - Lech IP: 178.73.49.* 11.05.11, 21:29
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110511/SPORT_NOZNA/432294078
      • Gość: ja Wisła - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 21:38
        Chyba się Lechitom nie chce grać w europejskich pucharach ;(
        • Gość: Gość Re: Wisła - Lech IP: *.icpnet.pl 11.05.11, 22:03
          No, to na Bułgarskiej przynajmniej trawa się ukorzeni...
          • bmc3i Re: Wisła - Lech 11.05.11, 22:06
            Gość portalu: Gość napisał(a):

> No, to na Bułgarskiej przynajmniej trawa się ukorzeni...

I to jest plus tej sytuacji
      • Gość: bak0ro i co obroncy Bakero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 21:39
        moze macie jakies nowe argumenty, że Hose to dobry trener?
        pytam po raz kolejny po co hiszpan nieumiejący po angielsku w druzynie serbów?
      • Gość: sbl Wisła - Lech IP: 83.2.158.* 11.05.11, 21:43
        BRAWO JOSE ZA NIEWYSTAWIENIE STILICIA, MURAWSKIEGO I KOLEJNE WSPANIAŁE USTAWIENIE ZESPOŁU!
      • Gość: czerwony_kaptureg Wisła - Lech IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.11, 21:46
        Ten mecz to przede wszystkim pojedynek dwóch Wilków. Od niego zależy, którego będą mylić z którym. Bo podobno jednemu źle koszulkę wydrukowali bo sądzili, że jest drugim. Szkoda, że w Wiśle nie ma już Bogadana i Marka Zająca, a w Lechu Marcina Zająca. Wszyscy by wszystkich mylili a komentator by mówił "pojedynek Wilka z Zającem" średnio co 5 minut.
        Kiedy byłem mały to więcej miałem wiedzy o nazwiskach piłkarzy. Zmontowałem nawet drużynę "Ptaki polskie" i wysłałem na konkurs "Wygraj Ligę". Składała się z samych Wróblewskich, Gołębiewskich, Sikorów i Sokołowskich. A że jednego mi brakowało, to dodałem Marka Wleciałowskiego. I wiecie co? Przegrałem.
      • Gość: hhhhhhhhhhhhhhhhhh Wisła - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:03
        rtesfshbdgfvhfdh
      • Gość: mały Bakero puta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:09
        Tak beznadziejnego trenera to w naszej lidze nie ma. Zniszczył Lecha kompletnie. Tak żenujący styl jaki pokazuje Lech to tragedia o wynikach nie wspomnę Rutkowski i Bakero von z Poznania przybłędy
      • Gość: Mariusz Wisła - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 22:11
        www.youtube.com/watch?v=FJEKN-vFMZg
      • Gość: kiedys_obiektywny Jose "sabotażyscie" Bakero już dziękujemy... IP: *.icpnet.pl 11.05.11, 22:13
        Ciekawe kto następny zauroczy Rutkowskiego,Maciek "porażka" Skorża czy Pawełek "nie chcę mi się" Janas
        • bmc3i Re: Jose "sabotażyscie" Bakero już dziękujemy... 11.05.11, 22:42
          Gość portalu: kiedys_obiektywny napisał(a):

> Ciekawe kto następny zauroczy Rutkowskiego,Maciek "porażka" Skorża czy Pawełek
          > "nie chcę mi się" Janas

Canal+ wlasnie zasugerował Fornalika z Ruchu. Stwierdzili ze to najepszy fachowiec w Polsce i nie pchajacy sie na afisz profesjonalista.
      • Gość: naczelny kibic RP Wisła - Lech IP: *.icpnet.pl 11.05.11, 22:26
        ZERO-bAKERO BRAWO! OBY TAK DALEJ! ten zero-bAKERO to największe dno jakie się pojawiło na bułgarskiej od 20 lat!!! I ten nieudacznik żyje za nasze podatki! I cały zarząd kolejorza VON!!!!
      • Gość: Andy Wisła - Lech IP: *.sieradz.vectranet.pl 11.05.11, 22:28
        Wisła była lepsza,ale jedyny związek jaki powinien mieć sędzia Małecki z trawą to pasanie krów
      • Gość: B.P Wisła - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 22:30
        ....Czy Komisja Licencyjna nie mogła by odebrać pierwszej w tabeli miejsca drużynie,i
        umożliwić przedostatniej mistrzostwa ? A gdzie to pan Lewicki Razputin ?
      • Gość: Mariusz Wisła - Lech <a href="http://www.youtube.com/watch?v=FJEKN-" targe IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 22:32
        www.youtube.com/watch?v=FJEKN-vFMZg
      • Gość: Wiślak Wisła - Lech IP: *.gemini.net.pl 11.05.11, 22:37
        Bardzo się cieszę ze zwycięstwa Wisły. Co nie zmienia faktu, że kibiców Lecha (i nie tylko Lecha) szanuję i życzę sportowych emocji!
        __
        www.sky4fly.net/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka