Gość: Magda z Krakowa IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 13.05.04, 07:07 Witam 15 maja w GP zamiast Scotta Nicollsa pojedzi Rafał Dobrucki z nr 27. Tylko informuje , nie odkrywam Ameryki i śle gorące pozdrowienia dla wszystkich Magda z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: Zmiany GP IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.05.04, 09:09 Dziekuje za informacje ja powiem szczerze,ze dopiero usłyszałem to z Twoich ust.Niestety nie ma ostatnio czasu na wertowanie prasy,stron www,czy telegazety TVP.Swoja droga szkoda,że nie Marcin Rempała!Pozdrawiam życząc miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Zmiany GP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 12:36 to nie dzika karta czy tez uklon w strone Polski tylko wynik jazdy rafala w ubieglorocznych eliminacjach. bylo jeszcze 2 przed nim, kylmakorpi zrezygnowal a, zdaje sie, ze stead jest kontuzjowany. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: Zmiany GP IP: *.tvgawex.pl 14.05.04, 16:50 tak, stead jest kontuzjowany, a ja trzymam kciuki za Rafała! p.s. Dobrucki nie otrzymal "dzikiej karty". Jest rezerwowym i ma prawo jeździc w GP za innych zawodników, gdy ci nie moga(nicholls) lub nie chca wystapic (kulmakoerpi). Zawodnicy z "dzikimi" nie maja prawa startowac w cyklu, dostaja tylko zaproszenie na goscinny wystep. to tak gwoli scislosci. Odpowiedz Link Zgłoś