Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo

• Gość: TVP Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:07
        Trzeba było abonament płacić :D
      • Gość: asdfasdf Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.play-internet.pl 03.07.11, 00:08
        MILITARIA.PL
        #$#$#$@%#%@#%!!!!!!
      • Gość: gość Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.toya.net.pl 03.07.11, 00:08
        Według mnie jak tak dalej się ta walka potoczy to kliczko zdobędzie nowy pas za nic a haye straci swój pas za jeszcze większe ni hehehe
      • Gość: ciema Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.lv.lv.cox.net 03.07.11, 00:09
        Jeszcze nie wszystko stracone, moze sie zaczna richac w 12 rundzie
      • Gość: Jack Szczęsny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:12
        Kurwa, ja niewiem kto tego gości nawet do publicznej wziął. Włodarczyk coś zaczyna mówić, a ten mu się wpie... w połowie zdania...
      • Gość: ciema Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.lv.lv.cox.net 03.07.11, 00:15
        KONIEC walki Kliczko wygral na punkty !!!!!
        • Gość: cycek Re: Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.toya.net.pl 03.07.11, 00:22
          dla mnie remis kliczko nic nie pokazał hay tez nic słaba walka DUZY REMIS
          • Gość: ad Sam jesteś ku... remis :) IP: *.toya.net.pl 03.07.11, 00:39
            Kliczko wygrał. Wszyscy co mają oczy i znają się na boksie wiedzą, że KAŻDY celny cios jest liczony. Tych Kliczko wyprowadził MNÓSTWO. Jego lewe mimo, że słabe dochodziły celu :)

Dwa Haye oberwał z 4-5 razy CZYSTYM mocnym prawym i się chwiał. Po trzecie nurkował w ringu. Coś czego jeszcze nie było w boksie zawodowym za co w końcu odebrano mu część punktów. Słusznie bo ring to nie cyrk dla małp :)

Haya ciosy doszły owszem, ale po barku, po ręce, i nie miały zbytnio mocy żeby krzywdę wyrządzić :). Pyszałek przerżnął i nawet rodzimi Anglicy to mówią.
            • Gość: dryft pieprzysz jak potluczony IP: *.acn.waw.pl 03.07.11, 00:52
              Kliczko zadal najmniej ciosow z dotychczasowych walk bo sie bal haya, drugi z kolei byl za krotki, a mnostwo ciosow to bys dostal pod remiza na swojej wsi buraku, nie masz pojecia o boksie. Beznadziejny kliczko bez techniki z beznadziejnym prostym boksem czekajacym az przeciwnik sie ustawi wygrywa 3:0 nie wiadomo za co. Efekt jes taki, ze musi trafic na rownego sobie wzrostem i zostac znokautowanym. W tej sytuacji nie ma co liczyc na rewanz, czyli koniec biznesu, a przeciez nie o to chodzi w tym sporcie.
              • Gość: As Re: pieprzysz jak potluczony IP: *.play-internet.pl 03.07.11, 08:48
                Oczywiście,że powinien być remis. Nie dyskutuj z ludźmi dla których boks to lanie się po mordzie. Co ciekawsze nawet biorąc pod uwagę zasadę, że mistrza trzeba znokautowac i godząc się z tym,że Kliczko dostał wygraną, to różnica punktowania przez sędziów jest skandaliczna. Według punktacji Kliczko dosłownie zmiótł Haya, a to przecież nie prawda.
                • Gość: xasax Re: pieprzysz jak potluczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 09:20
                  dryft i As przestańcie z siebie robić z siebie "znaffców" - bo pojęcie macie blade. Remis co byłe w tej walce na remis? Pod jakim to względem Haye miałby dorównać Kliczce? Przez całą walkę Haye może z 3 razy coś pokazał (najładniejsze to były jego uniki z 5 rundy po soczystym prawym) przez całą walkę? I wy za to chcielibyście remis - skończcie błaźnić. Kliczko zadawał więcej ciosów, dyktował styl walki i nie cyrkował padami do laski by possać...
            • Gość: Drakkar Kliczko wygrał, bo mistrza trzeba powalić na deski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 09:41
              żeby mu odebrać pas. Natomiast nie ośmieszaj się tym gadaniem o celnych ciosach. Kto celnie uderzał najlepiej widać po twarzy przeciwnika. Popatrz sobie jaką japę miał Kliczko a jaką Haye. Osobna sprawa, że nie przypominam sobie równie nudnego mistrza jak Kliczko. Wzrost i zasięg ramion jest wszystkim co ma. Przy ataku zupełnie się gubi, jak dziewczynka. Pamiętam walkę z niziutkim Byrdem. Kliczko się poddał, bo nieustannie dostawał po japie i nic z tym nie mógł zrobić tak Byrd był szybki.
              • Gość: ad Miśku a wiesz, że na czarnych ciosy widać IP: *.toya.net.pl 03.07.11, 12:50
                słabiej niż na białym człowieku? Czarna skóra łatwiej maskuje rozcięcia i sińce.

Jak się przyjżysz dokładnie to policz ile razy Haye oberwał czysto z prawej Kliczki (cztery lub pięć razy).

Szkoda, że nie posłał tego krzykacza na deski. Kliczko zmiótł Hay'a z ringu i takie są fakty nawet dla Brytyjczyków. Więc o czym biadolisz znawco? :)
      • pregierz Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo 03.07.11, 00:19
        Lipa.
        Powinien być podwójny rewanż, jedna walka w Kijowie, druga w Londynie bez względu na to jak sie skończy pierwsza walka.
        • Gość: mer Re: Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.85-237-169.tkchopin.pl 03.07.11, 00:22
          Co za oszukaństwo! Wynik sędziów to skandal, zwycięzcą jest Haye, wystarczą oczy!
          • vbn53 Re: Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo 03.07.11, 00:25
            Gość portalu: mer napisał(a):

> Co za oszukaństwo! Wynik sędziów to skandal, zwycięzcą jest Haye, wystarczą ocz
            > y!

Skierowane w kierunku sędziego? Mudźyn praktycznie nie walczył tylko próbował uciułać coś od śedziego
          • Gość: SZPM Re: Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:26
            chyba jednak się nie znasz na boksie :)
            • Gość: www Re: Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.adsl.alicedsl.de 03.07.11, 02:04
              na czym tu sie znac albo nie. Boks to taki sport gdzie po mordach maja sie lac i ktory bardziej bedzie mial ja obita ten przegrywa. proste jak p.....e. Wg mnie to powinno sie tych dwoch pacanow rozgonic w p....u bo z boksem to dzis nic wspolnego nie mialo
          • Gość: bumcyk Re: Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: 2.25.4.* 03.07.11, 00:26
            tak, haye zwyciezyl w kategorii chodzonego. w boksie kliczka byl gora
      • Gość: S. Boks. Walka Kliczko - Haye na żywo IP: *.d.glogowek.net 03.07.11, 00:21
        I było jak mówił Kliczko- Haye spokorniał i przeprosił
      • sverir Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a 03.07.11, 00:21
        Słuszny werdykt. Haye nieźle unikał ciosów, ale sam prawie ich nie zadawał.
        • Gość: wawiak Re: Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.180.40.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.11, 00:29
          jak on mógł tak biednego murzynka sprowadzać do parteru?!
          rasista!
          gdyby był policjantem, to na pewno by biedulkę zastrzelił!
        • Gość: sdf Re: Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.tvk.torun.pl 03.07.11, 00:46
          przyjmujac jednoczesnie 8 na 10 ciosow kliczki ;]
      • Gość: hupec Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:23
        Hajek gdakał, gdakał, i dostał w dzioba: )
      • vbn53 Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a 03.07.11, 00:23
        Żenująca walka. Choć w sumie dobrze że Haye przegrał. Za dużo ściemy i spoglądania w kierunku sędziego.
        • Gość: asdfaefsd Re: Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:27
          +1
          takiego go_wna nie widzialem juz dawno
      • Gość: Cypi Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.internetunion.pl 03.07.11, 00:24
        117-108 to sędziowie chyba kroki liczyli, bo ciosów to tyle na pewno nie było
        • Gość: screen Re: Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.180.74.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.11, 00:52
          Ja tam się nie znam :) Ale chyba daje się punkty za rundy :P
      • Gość: wideo z walki Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:26
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110702/SPORT_BOKS_WALKI/420615850
      • Gość: dryft K.urwa gdzie ten boks ? IP: *.acn.waw.pl 03.07.11, 00:28
        z lat 90 Tysona, Holyfielda...Obecnie waga ciezka jest gowno warta, obaj sie pie...li jak golab z bulka :/ Nieporozumienie.
      • Gość: Rammstein Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.telpol.net.pl 03.07.11, 00:28
        Białorusin to cipka przynajmiej w tej walce
        • Gość: trolizmus Re: Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: 2.25.4.* 03.07.11, 00:52
          w tej walce rzeczywiscie biarlorusina jakby nie bylo.... ;)
      • Gość: wyborca PiS Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.4web.pl 03.07.11, 00:30
        Szkoda, że nasz Adamek nie ma szans zarówno z Haye'm jak i z którymś z Kliczko. Zarówno Witalij jak i Władymir są, jak na razie, poza jego zasięgiem. Szkoda
      • Gość: davidmpl Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 00:30
        A TVP to chyba niespełna rozumu jest, przez te reklamy przełączyłem na inną stację. Co za kretyni 24 razy informowali ludzi, że militaria.pl są sponsorem. Miałem zamiar zrobić zakupy u nich, ale wkurzyli mnie do tego stopnia, że idę do konkurencji. Kretyni.
      • wicker_man.73 "Co innego widzisz, co innego słyszysz..." 03.07.11, 00:31
        To było znane powiedzenie w komunie na propagandę. Idealnie pasuje i dzisiaj. Oglądam jakieś flaki z olejem, nawet nie sparing - słyszę natomiast, że to "wspaniała walka", "potężne, błyskawiczne ciosy", "najlepszy pojedynek od lat...". Jak bym nie wytężał wzroku, nic takiego nie widziałem. Cóż: "Co innego widzisz, co innego słyszysz".
      • Gość: kamyk Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.tepsanet.com 03.07.11, 00:31
        Kliczko miesiąc po walce poszedł sie wysr...(zasługa stoperanu), już ma spuszczać wodę a widzi w muszli brązowy napis Militaria.pl
      • Gość: xyz Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.c193.msk.pl 03.07.11, 00:32
        Ma teraz cztery pasy, a nie trzy:
        WBA, WBO, IBF, IBO
      • Gość: Rtyu Z wielkiej burzy mały deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:35
        tak jak przewidywano "Żniwiarz" nie podjął ryzyka przez co na punkty zwyciężył Ukrainiec
      • ulanzalasem Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a 03.07.11, 00:35
        Nuda...więcej medialnego szumu niż wielkiego widowiska, ale każdy dostał swoją gażę więc pewnie każdy obóz jest zadowolony ;)
      • Gość: terefere Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:36
        Paskudnie pasywny rębajło, który liczył, że wejdzie mu jedna seria kontra rozbujany cwaniak, który chciał, ale chyba jednak nie chciał wygrać. Ogólnie nuda, syf, malaria i militaria.
      • Gość: bajer P*******ona TVP!!!!!!!!! IP: *.mtvk.pl 03.07.11, 00:42
        Na początek:
        Walka dobra,liczyłem na coś więcej ale Haye moim zdaniem wypadł bardzo dobrze. Przez pierwsze rundy robił co chciał i Kliczko nie miał za wiele do gadania. Mysle że Haye wygrałby tą walkę gdyby mieli równy zasięg ramion bo nie mógł dobrze wyprowadzić ciosu. Jak próbował to ciągle na niego wpadał i udawał że dostał w potylice. Ogólnie nie podoba mi sie to że każdy z braci Kliczko nie walczy tylko czeka,niby taktyka i wgl ale to troche rozczarowuje.

Podsumowując:
        Walka dobra,trzymała poziom ale za mało KO i krwi,co jest niedosytem.

Teraz jak w temacie:
        Droga TVP
        Lepiej sie więcej k***a nie bierzcie za gale bo to była jakaś kpina. Nawet Polsat jak leci jakaś gala,nie puszcza reklam co runde. W całej walce wyło mało ciosów które były efektowne,a te które były to nie obejrzałem ich w powtórce bo były p****olone reklamy. Rozumiem reklame co trwa 1:00-1:30 ale nie k***a 2 reklamy je***anej Militia.pl!!!!!! Z wyliczeń wynika że:
        2 reklamy Militia na każdą przerwę daje co najmniej 24 reklamy w ciągu walki,i po ch*ja?????!!!!!! Dodatkowo,ta iście wk****iająca reklama TVP z kolesiem na rowerze,tak samo 24 razy!!!! I oczywiście normalne reklamy w międzyczasie......Ta telewizja to totalny pi****lony chłam który oglądam tylko dla Wiadomości,Sportu i Hitu na Sobote,bo mecze też są ch***jowe,a komentatorzy to p***lone ślepe c*oty i je**ane gamonie bo nic k***a nie umieją c***le komentowac!!!!!!
        • Gość: As Re:walić militaria pl! IP: *.play-internet.pl 03.07.11, 08:49
      • Gość: enpe Boks. Władimir Kliczko pokonał Davida Haye'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 00:42
        byłem za Władkiem-ale po walce kończ Pan wstydu oszczędź, kończ Pan karierę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka