Gość: obejrzyj w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:35 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110725/SPORT_NOZNA/523745152 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.07.11, 14:31 W tamtym tygodniu byl Dundee, a teraz czas na Lewskiego. W 1978 pokonali nas 3:0 a we Wroclawiu bylo 2:2. Okazja do kolejnego rewanzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Do boju WKS! IP: 178.73.49.* 28.07.11, 19:08 Lewski? Nie pomyliłeś klubów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.07.11, 19:11 Chyba nie (a moze?).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Do boju WKS! IP: 178.73.49.* 29.07.11, 01:05 Wiesz, nie chciało mi się sprawdzać, z kim grali w '78, ale dziś grali z Lokomotivem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transmisja Śląsk Wrocław - Lokomotiv Sofia IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.07.11, 16:14 będzie tu: soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 875m Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:47 Śląsk zakończył rozgrywki na drugim rywalu w drodze do grupowych rozgrywek LE. Rezultat bezbramkowy u siebie to całkowita porażka, a rewanżu Wrocławianie są bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS bawią tacy idioci IP: *.5-2.cable.virginmedia.com 28.07.11, 19:31 Dziękuję za wyjawienie tej informacji. Miałem obejrzeć rewanż za tydzień, ale skoro mówisz, że odpadną, to odpuszczę sobie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:52 Dlaczego niby Śląsk nie ma szans w rewanżu? Lokomotiv zagrał słabo i nie spodziewam się ich lepszego meczu w rewanżu. Śląskowi zabrakło szczęścia, mogło być z 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Slask zagral lepiej niz z Dundee IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.07.11, 19:10 W pierwszym meczu ze Szkotami, przeciwnicy mieli dwie doskonale okazje. Obie wypracowane przez obrone Slaska. Teraz tych bledow Slask nie popelnil. Jednoczesnie nie zdobyl bramki. Za tydzien kazdy remis (oprocz 0:0) daje Slaskowi awans. Bedzie dobrze. Do boju WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja34 Re: Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 19:12 mogło ale Ćwielong i Sobota zmarnowali setki a takichg sytuacji w rewanżu mogą nie mieć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 28.07.11, 19:16 jestem rozczarowany poziomem skuteczności Śląska,amatorzy to najłagodniejsze słowo jakie przyszło mi namyśl. Nie chce indywidualnie oceniać zawodników ale ma pretensje do Lenczyka ze sprowadza do drużyny zawodników których lubi a ich najlepsze lata dawno są historią Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia 28.07.11, 19:43 Całkowicie podzielam Twoje zdanie. Śląsk zagrał kompromitująco pod względem skuteczności. Tych baranów, których ciągnie za sobą Lenczyk z klubów, które prowadził, nijak nie można nazwać piłkarzami. Myślę, że już jest po pucharach dla Śląska, kluczem było zwycięstwo (jakiekolwiek) u siebie. Nie przypominam sobie sytuacji, a sporo już ładnych lat oglądam te pierwsze rundy, w której drużyny prowadzone przez Lenczyka w pucharach wygrałyby jakikolwiek mecz na wyjeździe. Zawsze przegrywały! Oczywiście, że bramkowy remis wystarczy do awansu, tylko, że przy takiej skuteczności trudno na to liczyć. A może jednak stanie się cud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 21:53 Cud to będzie jak ten cienki Lokomotiv przejdzie Śląska..Ale w piłce wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cielong Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 19:47 no ale tego cielonga to trzeba wypie...ć dyscyplinarnie albo chociaż do ME. Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia 28.07.11, 19:53 Grają chłopaki ładnie dla oka, ale nieskutecznie - tak trochę przejaskrawię, ale zespół wygląda jakby na boisku grało 10 Chomątków (taki gostek był kiedyś co żonglował piłką), którzy nieźle panują nad piłką, ale nie mają pojęcia jak ją umieścić w bramce rywala. Patrząc na umiejętności Bułgarów jestem jednak dobrej myśli przed rewanżem... mimo wszystko :-) Popatrzcie na to z innej strony - nie było blamażu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia 28.07.11, 20:03 Blamażu nie było, ale skoro w miarę udanie zaczęła się tegoroczna przygoda z pucharami (tylko Jagiellonia się skompromitowała) dla polskich drużyn, to szlag człowieka trafia, że w sumie dosyć dobrze grający Śląsk nie potrafił ograć takich parchów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Śląsk to DNO!!! IP: *.static.korbank.pl 28.07.11, 20:20 KOMPROMITACJA!!! Przeważając na boisku possesion 80% i nie potrafili strzelić z co najmniej 5-ciu stuprocentowych akcjii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mojmaz Re: Śląsk to DNO!!! 28.07.11, 21:25 zawsze mnie śmieszyło powiedzenie, że ktoś zmarnował stuprocentową szansę... jak jest 100% to byłby gol - a jak nie to arivederci - sto procent to sto procent :P śląsk i tak lokomotiva rozpiętroli z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Śląsk to DNO!!! 28.07.11, 23:01 Oglądałem ten mecz i łapałem się za głowę sam nie wiem jak Śląsk mógł nie wygrać tego spotkania ich skuteczność wołała o pomstę do nieba. Po tym meczu Ćwielong powinien dostać w ramach pokuty 20 kółek na kolanach wokół stadionu! Czytałem ostatnio na forum wpis dlaczego Smuda nie powołuje Mili do kadry z całym szacunkiem dla Sebastiana to fajny zawodnik, ale raczej nie przyda się kadrze. Śląsk dzisiaj miał tyle sytuacji, że mógł wygrać spokojnie 3-0 i jechać na rewanż z bardzo solidną zaliczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micky Re: Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 22:36 ............/....//. .............\\....\ .........../....//.. ..............\\.... \ ...../´¯/..../´¯\... ......../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../. |_......_|.\....\... .\...\.\.. (.(....(....(..../.) ..)....(..(.\....).... )....).) .\..................\../....\......................../ ..\....PiS....... /..........\...Kaczyński..../ ....\..............( ............)....... ......./ ......\............. \.........../....... ....../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Lenczy gdzie jest ten wielki Śląsk dziadku?:)))) IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 23:38 to cud że ten płaczek i schizofrenik Mila jest w stanie kopnąć piłkę hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Lenczy gdzie jest ten wielki Śląsk dziadku?:) IP: 178.73.49.* 29.07.11, 01:04 Mila nie wytrzymuje meczów kondycyjnie. Powinien grać 45, góra 60 min. Może z czasem się rozegra, ale na razie w końcówkach meczów jest OSŁABIENIEM dla Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead man walking Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.icpnet.pl 29.07.11, 07:43 W jaki sposób skuteczność może być kompromitująca?? Skończone nieuki z GW nie wiedzą, że kompromitujący jest brak skuteczności, natomiast skuteczność nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv klamie Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 09:28 www.facebook.com/pages/TV-k%C5%82amie-TV-lies/252478121432425 Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danziger Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:38 Kiepscy nie sa bez szans w rewanzu ale zamiast partolic sytuacje musza sie wziasc do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Śląsk Wrocław - Lokomotiw Sofia IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.11, 10:52 Mysle ze dramatu nie ma, a jest szansa jakiej dawno nie bylo: by awansowały wszystkie zespoly które graja w konkretnej rundzie pucharów (w tej chwili 3)... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś