Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Andrzej Kuchar: Kadra Lechii Gdańsk wciąż jest ...

IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 10:51
    Bla, bla, bla....żadnych konkretów
    Obserwuj wątek
      • Gość: kop Re: Andrzej Kuchar: Kadra Lechii Gdańsk wciąż jes IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 11:36
        kuchar to inwestor? pierwsze slysze - a ile zainwestowal?
      • Gość: 123 Andrzej Kuchar: Kadra Lechii Gdańsk wciąż jest ... IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 11:43
        Proponuję zmienić Kafarskiego !
        • Gość: Lechia Re: Andrzej Kuchar: Kadra Lechii Gdańsk wciąż jes IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 13:43
          tez tak sądze,zadnych zmian nie robi jak ktos zle gra itd
      • Gość: asd a jak jest? IP: *.host.witnet.pl 09.08.11, 13:02
        na razie bardzo słabo, w skali 1/10 - 2, dlaczego
        OBSŁUGA KIBICA - 2/10
        kupiłem karty kibica dla siebie i żony - 2 m-ce temu, zanim to zrobiłem i pojechałem do Galerii Bałtyckiej, w dwóch punktach odmówiono mi ich wyrobienia (w jednym nie mieli sprzętu - Auchan , w drugim nie wiedzieli jak się nim posłużyć - Morena) - efekt pół dnia stracone dobra mam karty - znów podróż do Galerii odbiór - super, 2 sierpnia logowanie online i co? dupa, karty nie mają numerów ACN - piszę do biura, odpisują można jechać i zrobić w 5 min, jadę (Morena) raz: wielka kartka SYSTEM NIE DZIAŁA, jadę dwa SYSTEM NIE DZIAŁA, dobra kupię u siebie (Osowa) - niestety nie ma sprzętu - ch...j czwarty raz nie pojadę mam to w dupie, a na mecz z Cracovią na który iść chciałem nie idę
        KLUB, WYNIKI I TRANSFERY - 2/10
        i tu sprawdza się czarny scenariusz: 2 mecze 2 porażki, patrząc na zbrojące się po zęby zespoły: Legia, Wisła, Śląsk, GKS, Lech, Polonia i resztę ligi idącą na przetrwanie, jak mam sklasyfikować Lechię, no jak? nie ma transferów, nie ma obrony i zespół wypada słabo.... włodarzom pomieszało się w głowach po tamtym sezonie, bo graliśmy o finałową (pucharową) 4 i mamy zajebisty stadion PGE, to teraz na bank będzie super - NIC Z TEGO PANOWIE - stadion i obietnice to niewiele - i nic nie zrobili, brak transferów jest widoczny jak na dłoni - zwłaszcza w obonie, to co było zaskoczeniem w tamtym sezonie, dziś wszyscy przeciwnicy znają - obym się mylił, ale te 2 ostatnie i najważniejsze i PRZEGRANE mecze tamtego sezonu, były zapowiedzią, czegoś bardzo złego w Lechii

jak tak dalej będzie, to po 2 - 3 meczach z rekordową frekwencją, będzie koniec i 4000 - 6000 na PGE Arenie, małe zyski z biletów przełożą się na kasę dla klubu, a ta na transfery i tak w kółko
        OBYM SIĘ MYLIŁ
      • Gość: Właek Wasilewski IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 14:33
        Lechii potrzeba gwiazdy i prawego obrońcy. Wasilewski jest gwiazdą, świetnym obrońcą, który ma sporo motywacji, by grać, grać jak najlepiej i pojechać na Euro. Anderlecht nie powinien mu robić problemu z odejściem, bo on i tak nie gra, a swoje zarabia. Jeżeli Lechia chce coś osiągnąć, to ten facet będzie znakomitym transferem.
      • Gość: ciekawy Trener IP: *.rev.pro-internet.pl 09.08.11, 14:55
        Panie Kuchar, czy jest już Pan po wstępnej rozmowie z Trarasiewiczem?
      • Gość: as Za friko płacą Kapsie, Buvalowi no to nie ma dla IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.11, 19:10
        dla graczy...
      • Gość: maciek Andrzej Kuchar: Kadra Lechii Gdańsk wciąż jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 14:46
        Tu nie chodzi żeby robić coś na siłę,tylko aby robić cokolwiek w sprawie transferów bo akurat w tym temacie nie robi się nic!!!!Pieprzenie o stawkach za mistrzostwo najwyższych w lidze jest ok{dla kogoś ,kto lubi pieprzyć bzdety,a odnoszę,że p.Kuchar lubi},tyle tylko,że ten zespół ,w tym składzie nie stać zwyczajnie na puchary{całe szczęście,że to Jaga wpadła w puchary bo z nami byłoby jeszcze gorzej}!!!!Cały czas czekanie na farta,że może ktoś do końca sierpnia jeszcze wpadnie za" free" jest zwykłym pieprzeniem{a argument,że rok temu wpadł Razak mnie rozpieprzyło}.Może warto otwarcie powiedzieć,że nie ma kasy na transfery i to każdy będzie wiedział na czym stoi!!!Rozumiem p.Trenera,że gra tym co ma ale samym progresem pucharów się nie zrobi!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka