Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła obawia się hokejowych zagrań

IP: *.icpnet.pl 19.08.11, 16:34
    Maskant wyrasta na 1 bekse w lidze najpierw placz ze musi grac co 3 dni i zeby przekladac mu mecze, teraz placz ze korona gra ostro
    Obserwuj wątek
      • dyndalski_bis Wisła obawia się hokejowych zagrań 19.08.11, 16:49
        Ma rację - niech zagrają rezerwy... w lidze zdążą dogonić czołówkę.
      • Gość: danio Zaskakujacy transfer! IP: 217.70.56.* 19.08.11, 16:57
        The times: Sensacyjna wiadomość ! Do władz klubu FC Liverpool wpłynęła oferta na 5 mln. euro za Davida N'Goga od ......Wisły Kraków!
      • Gość: danio transfer? IP: *.zicom.pl 19.08.11, 16:59
        The times: Sensacyjna wiadomość ! Do władz klubu FC Liverpool wpłynęła oferta na 5 mln. euro za Davida N'Goga od ......Wisły Kraków!
      • Gość: a Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.204.107.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.11, 16:59
        Ci są za ostrzy, tamci za szybcy, a kolejni będą za wysocy ;)
        • bez.komentarza Re: Wisła obawia się hokejowych zagrań 19.08.11, 17:56
          Ty chyba mylisz pojęcia. Maaskant nie powiedział ani słowa o tym, że ktokolwiek jest "za szybki", więc nie manipuluj nie przypisuj mu nie jego słów, ok?

Tu nie chodzi o wartość piłkarską Korony, Maaskant nie boi się Korony "piłkarsko", tylko obawia się brutalnej gry ze strony kielczan i tego, że swoją brutalną grą mogą spowodować kontuzję jakiegoś wiślaka.

Nie rozumiem, jaki sens ma bycie za szybkim czy za wysokim do bycia za ostrym? Co ma piernik do wiatraka?

Naprawdę utwierdzam się w przekonaniu, że fora internetowe opanowali albo kompletni idoci albo jakieś totalnie sfrutrowane i zakompleksione jednostki, które biorą udział w dyskusjach tylko po to, żeby się wyżyć.

Ja Maaskanta doskonale rozumiem i na jego miejscu też bym chciał przełożenia meczu z Koroną. W tym momencie "brawa" dla PZPNu, że 3 dni po i 3 dni przed najważniejszymi od 15 lat meczami dla polskiej piłki klubowej każą jechać wiślakom grać mecz ligowy, jakby przełożenie meczu było niemożliwe. Mecz Legii został przełożony (tak, wiem - czynniki niezależne - ulewa) i jasno widać, że jednak mecze można przekładać. Nie wierzę, że terminarz jest tak napięty, że nie byłoby kiedy rozegrać meczu Korona-Wisła.
      • Gość: scyzor -45 uk Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.range212-140.btcentralplus.com 19.08.11, 17:55
        ,Ostro sie gra w Anglii, nikt nieodpuszcza i nikt z tego powodu nieplacze! Zawsze wiedzialem ze jak zawodnik z Polskiej ligi wyjedzie za granice to sobie nie da rady min. z powodu ostrej meskiej gry. Panie Maaskant jest tyle bezpieczniejszych dyscyplin sportowych np. plywanie synchroniczne polecam. Znalazla sie pizdunia co chce zrobic z Korony druzyne bandytow. Ta twoja Wisla jak by zagrala choc w polowie z taka ambicja i wola walki jak Korona to byscie wygrali nie 1 do o-ra tylko minimum 3 ! Pilka jest dla ludzi z jajami a nie dla ciot ktore mysla ze jak sie nazywaja Wisla to sie przed nimi trzeba polozyc i nadstawic dupy! Szanowalem cie czlowieku ale po takiej gadce jestes dla mnie zwyklym miekkim placzkiem. Co maja powiedziec pilkarze Barcelony ktorzy musza grac z Realem ,bandycko nastawionym przez psychopatycznego trenera,grajacym wlasnie z nastawieniem na zrobienie krzywdy pilkarzowi druzyny Barcelony!!! Jestescie bez formy, macie sraczke przed Korona po prostu ogarnia "dziwczeta" z Wisly panika przed wpie...! ps. pampersy na dupska i grac!
        • bez.komentarza Re: Wisła obawia się hokejowych zagrań 19.08.11, 18:04
          Piłka nożna to piłka nożna, a nie rugby czy boks. Wszystkie faule wynikają z chamsta, agresji albo frustracji.

Obecnie Messi, Iniesta czy Xavi, a kiedyś Rivaldo, Ronaldo, Overmars, Bergkamp, Kluivert, Zidane i masa innych piłkarzy to byli piłkarze, a nie boiskowi bandyci.

Mylisz pojęcia, bo w Anglii gra się twardo, po męsku, ale zgodnie z przepisami.

Co maja powiedziec pilkarze Barcelony ktorzy musza grac z Realem ,ban
          > dycko nastawionym przez psychopatycznego trenera,grajacym wlasnie z nastawienie
          > m na zrobienie krzywdy pilkarzowi druzyny Barcelony!!!

Jeżeli Ty myślisz, że piłkarze Realu wychodzą na murawę po to, żeby łamać nogi piłkarzom Barcy, to Ty stary się lecz. Przecież ci piłkarze grają ze sobą w kadrze Hiszpanii, znają się od lat.

Przez neta możesz sobie wyzywać, kogo chcesz.

Jestem kibicem Widzewa, mieszkam w Anglii i mam Cię w dupie, krzykaczu.
          • Gość: scyzor-45 uk Re: Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.range212-140.btcentralplus.com 20.08.11, 10:04
            Mnie szkoda mojej dupy na ciebie i twoj Widzew! ps. pie...sz mi jakies glodne kawalki ktore nijak sie maja do meczu Korony z Wisla a o nastawieniu pilkarzy Realu na mecze z Barcelona to nie chce mi sie z toba gadac. Huja wiesz , h...a sie znasz i udajesz znawce . Smiechu warte. Co ty ku... myslisz ze ja mam 18-nascie lat i mozna mi wciskac jakies chore teorie i dawac do zrozumienia ze Korona wychodzi na boisko z zamiarem zrobienia komus krzywdy?! Ty wiesz jak sie gra w Anglii, w Hiszpanii ,no jak sie gra , nie na pograniczu faulu?! Jestes jebakiem teoretykiem i moge ci to powiedziec prosto w ryj, poza netem!
      • janus-z333 Wisła obawia się hokejowych zagrań 20.08.11, 10:56
        Nie należy się bać,lecz grać.Wszystkie niepowodzenia w lidze i LM,można zrzucić na ostrą grę,złego sędziego,nieprzychylną publiczność.Pan Maaskant grał nie w taką piłkę jaka jest preferowana na światowych boiskach,trzeba się i do tego przyzwyczaić,że drużyna o niższym poziomie technicznym,będzie grała twardo(nie brutalnie).Zamiast narzekać,należy po prostu grać swoje,czyli to co się umie najlepiej.Życzę Wiśle sukcesów na ligowych boiskach,jak i w rozgrywkach LM,choć jestem Kielczaninem,Wisła jest obok Górnika Zabrze,priorytetem w Polsce.Życzę sukcesów.
      • Gość: Komar Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.ghnet.pl 20.08.11, 18:27
        Najbardziej chamski zespól i najbardziej chamska publika w Ekstraklasie.
        • Gość: Komar Re: Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.ghnet.pl 20.08.11, 19:18
          oczywiście mam na myśli Wisłę
      • Gość: Abc Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.range109-155.btcentralplus.com 20.08.11, 18:42
        Lech przynajmniej jest szczery: nie mamy Meliksona wiec jestesmy usprawiedliwieni w kopaniu przeciwnikow, lub inaczej: nie umiemy grac a jakos trzeba sobie radzic, wiec bedziemy narazac zdrowie innych.
        • Gość: xl Re: Wisła obawia się hokejowych zagrań IP: *.range212-140.btcentralplus.com 20.08.11, 22:50
          Fantastyczny jestes i ta twoja opowiesc,niesamowita!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka