Gość: legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 16:38 kto zgadza się ze mną ze egia wygra 2 : 0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oglądaj mecz necie Spartak - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 17:57 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110824/SPORT_NOZNA/427144630 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraz zaraz To Moskwa lezy w Europie?? IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 20:49 a nie w Azji??? W sumie ruskie to bida z nedza wiec Azja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej hej krakowia! Spartak to stara rara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 17:07 Spartak ranara jest Spartak trza rerora i CWKS też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupa Spartak - Legia IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.08.11, 17:14 Ej kibole dajcie jakiegos linka na zywca niech zobacze jak legle wala w zad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupa Re: Spartak - Legia IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.08.11, 17:17 oj jusz mam jakis gosteczek zapodal lineczka na zywczyka to widze jak wala ich w D____u__pkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legiunia Re: Spartak - Legia IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 19:12 A teraz co widzisz skislacka palko?Dali wam LE a mysmy ja wywalczyli na boisku!!Lyso petaku z Krakofa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Spartak - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 19:51 nikt nie dał pokonali litex 2-1,3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Spartak - Legia IP: *.internetia.net.pl 25.08.11, 20:12 ale z cyprem to żeście się skompromitowali jak ostatnie patałachy, graliście jeszcze większą padakę w el. LM niż Lech rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiatwojamać Re: Spartak - Legia IP: 178.73.48.* 26.08.11, 00:18 i co? chyba łyso ci w ten głupi czerep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez Re: Spartak - Legia IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.11, 19:31 gdzie jesteś leszczu, boli cie tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Spartak - Legia IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 17:17 nikt sie z toba nie zgadza, bo jestes glupi. kibole legii slyna z tego, ze nie maja mozgow, sa bardziej zwierzetami niz ludzmi. legia przegrywa juz po 10 minutach. ani jednej skladnej akcji. obrona dziurawa. brak gry bez pilki, brak ruchu, brak biegania. gol i jedrzejczaka to tak nieporadni pilkarze, ze po prostu nie da sie ich ogladac. wylaczylem wiec telewizor, bo szkoda mojego czasu. kto zatrudnia takiiego czlowieka jak skorza do roli trenera? nie lepiej zainwestowac w zagranicznego trenera, w zagraniczny sztab szkoleniowy i zagranicznych pilkarzy? ktory polski pilkarz w legii nadaje sie do gry na srednim europejskim poziomie? wawrzyniak, ten dopingowicz, ktory zalicza w meczu mnostwo strat? piechniczek ma racje - albo bedzie powrot do katorzniczych treningow a pilkarze wreszcie zapracuja na swoje niemale pensje, albo bedziemy czekac nastepne 15 lat na polski zespol w lidze mistrzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Spartak - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 19:04 no i co buce? Legia wygrała 3:2 i mimo że jestem z Gdańska to kibicowałem Warszawie i cieszę się że bedę mógł oglądać przynajmniej 2 Polskie druzyny w pucharach. Śląskowi też życzę zwycięstwa ale bedzie baaaaaardzo ciężko... Legii dziękuję za naprawdę piękne 90 minut i pozdrawiam jej kibiców. A głupich kiboli z całej Polski nie pozdrawiam - HwD Kibolstwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.szulc Re: Spartak - Legia IP: *.unknown.vectranet.pl 25.08.11, 21:53 Podzielam zdanie! Cieszę się niezmiernie z awansu Legii, tak samo, jak kiedy (jak pierwszy raz jako tako się interesowałem piłką) Wisła Kasperczaka robiła furorę w pucharze UEFA, a w zeszłym roku Lech w el. LM. Ciesze się, że polskie kluby grają i wygrywają z wielkimi klubami o budżetach kilkakrotnie większymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Absurdu Ale nędza IP: *.home.aster.pl 25.08.11, 17:28 Będzie kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Gdzie jesteś kibicu sukecesu ? 25.08.11, 18:59 Gdzie jesteś kibicu sukecesu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matek Re: Spartak - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 17:33 ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Spartak - Legia IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.11, 17:42 no jeszcze jeden i graja od nowa....kto by pomyslal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły Gratulacje Legio !!! IP: *.ghnet.pl 25.08.11, 19:00 Zbieramy punkty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eth Re: Gratulacje Legio !!! IP: *.internetia.net.pl 25.08.11, 20:13 Zbieramy punkty, moze Jagiellonia wylosuje mniej potężnego rywala niż w tym roku i awansuje gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyuiop Re: Gratulacje Legio !!! IP: *.dynamic.mm.pl 26.08.11, 03:29 jagiellonia po pierwsze nie ma szans na puchary w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibolski chamie Re: Legio - jazda z kacapami !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.11, 19:33 I juz cham obraza ludzi. Do pracy sie wez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darthvader Spartak - Legia IP: *.play-internet.pl 25.08.11, 17:49 Nie jestem zwolennikiem Legii,ale cieszę się że tak walczą z ruskimi,a nie jak te cioty z wisły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japycz Spartak - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 17:58 Spartak cienki jak dupa węża,jak Legia tego nie wygra będzie sobie pluć w brodę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balumbalum hej obsrajmajtki, kak priekrasno już 2:2 :P IP: *.home.aster.pl 25.08.11, 18:00 prąd wam wyłączyli, że taka cisza się zrobiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco S. Legia przynajmniej walczy! IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 18:19 Nie to co te melepety z Krakówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczyńskiPrezydent Spartak - Legia IP: 217.96.71.* 25.08.11, 18:37 legia przegra 3;2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Spartak - Legia IP: *.range86-160.btcentralplus.com 25.08.11, 18:46 A dla ciebie palec w dvpę! Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Gdzie jesteś kibicu sukcesu ? 25.08.11, 19:00 Gdzie jesteś kibicu sukcesu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Spartak - Legia IP: *.cdma.centertel.pl 25.08.11, 18:55 leeeeeeeegiaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Spartak - Legia IP: *.range86-160.btcentralplus.com 25.08.11, 18:57 LEGIA WARSZAWAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warta / Lech Gratulacje! Oczom nie wierzę!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 18:59 Gratuluję i dziękuję, dwie polskie ekipy w LE to wynik lepszy niż rok temu gdy sami tam byliśmy. Życzę sukcesów w LE i czołówki w polskiej (ale za Lechem i oby już za rok za Wartą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Gratulacje! Oczom nie wierzę!! IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 25.08.11, 19:01 bardzo się cieszę będzie co oglądać i przynajmniej ten burak Skorza nie będzie ujadał ze sędzie był nie taki jak po meczu z Wrocławiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Gratulacje! Oczom nie wierzę!! IP: *.internetia.net.pl 25.08.11, 20:14 przykre to, ze i w zeszłym roku i w tym roku mistrz Polski gra w LE zamiast w LM. Świadczy to o poziomie tych "miszczufff". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hggg Spartak - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 18:59 W fazie grupowej nie pucharowej poprawcie to Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś 25.08.11, 18:59 trzecioligowcami brazylijskimi przebywającymi na wakacjach w Nikozji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.11, 19:04 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligowiec Re: Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś IP: *.blast.pl 25.08.11, 19:13 morda idioto, nie masz pojecia o piłce nożnej warszawski cepie. gratulacje dla legii, pkt do rankingu ligowego sie przydadzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś IP: *.internetia.net.pl 25.08.11, 20:38 przecież ma, wisła dostała baty z jakimiś patałachami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligowiec Re: Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś IP: *.blast.pl 25.08.11, 19:16 Ty wiesz co to jest piłka nożna i na czym polega? Gratulacje dla warszawy(tylko klubu) nie tkich kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaa Re: Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś IP: *.238.74.68.ip.abpl.pl 25.08.11, 19:40 Zgadzam się. Brawo Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarow12 APOEL jest lepszy. IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 01:31 Wisła grała o Ligę Mistrzów mądrusiu, bo w LE już dawno była. APOEL jest już w LM i jest to dowód na to, że stanowi drużynę lepszą niż Spartak. Spartaka nie ma w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Brawo Legia!! A Wisla przegrała z jakimiś IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.11, 01:32 Widać jak niektórzy znają się na piłce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gring_bomber Spartak - Legia IP: 62.233.211.* 25.08.11, 19:01 Brawo legia !! Awans i to w moskwie!! Jak ja nie lubie rusków !! Grajmy o podniesienie poziomu Polskiej piłki!! Powodzenia !! Może uda nam się awansować na 19 miejsce w rankingu UEFA:) Kibic Wisły Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warta / Lech Re: Spartak - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 19:05 no to teraz jeszcze trzymamy kciuki za cud w Bukareszcie, może Śląsk wdusi min 3 bramki i przejdzie dalej co do Rosjan, poznałem samych fajnych i porządnych ludzi, ja ich lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gring_bomber Re: Spartak - Legia IP: 62.233.211.* 25.08.11, 19:07 Niestety ja poznałem z różnych klas społecznych rosyjskich obywateli i zawsze coś z nimi było coś nie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Spartak - Legia IP: *.internetia.net.pl 25.08.11, 20:16 > Brawo legia !! Awans i to w moskwie!! Jak ja nie lubie rusków !! Daruj sobie - Warszawa przez prawie dwa wieki była rosyjskim miasteczkiem... A i po 45. do 90 roku raczej też. Gen. Jaruzelski i gen. Kiszczak to przecież radzieccy ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Spartak - Legia 25.08.11, 19:03 Ależ wspaniała niespodzianka. Brawa dla Legii za wspaniały mecz! Przecież tak naprawdę, to mało kto wierzył, że Legia wyeliminuje Spartak. To się wydawało niemożliwe, ale jednak. Okazało się, że świetne przygotowanie fizyczne pozwoliło Legii narzucić swój styl i w drugiej połowie dominowała już w Moskwie niepodzielnie. Zasłużone zwycięstwo! Gdyby Wisła była tak przygotowana fizycznie, to Apoel zostałby wyeliminowany z LM. Legia wytrzymała skwar w Gaziantep, a Wisła nie w Nikozji. Dlaczego? Bo Legia jest fizycznie doskonale przygotowana, a Wisła wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Spartak - Legia IP: *.echostar.pl 25.08.11, 19:04 Gratuluje legii, jestem kibicem lecha ale pkazali charakter brawo za to. Szkoda że leszka nie będzie w grupach ale dzięki temu przyszły mistrz Kolejorz będzie miał troszkę łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko L Re: Spartak - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 19:06 Ale mecz!!! Tylko Legia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Małecki ... Co ? Samobój !!!!!! IP: *.aster.pl 25.08.11, 19:06 Patrycja, patrcyja, Patrycja, patrcyja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligowiec Re: Małecki ... Co ? Samobój !!!!!! IP: *.blast.pl 25.08.11, 19:15 kris? co? jesteś słaby!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROt Spartak - Legia IP: 62.233.211.* 25.08.11, 19:06 Napinacze nie obrażajcie Wisły Kraków. To że jesteście wychowani na wsi nie pozwala wam obrażać innych drużyn Polskich na arenie międzynarodowej. Swoje podwórko to co innego. Lech w tamtym roku nabił nam punkcików do rankingu(4,5) i licze że Wisłą i Legia zrobią przynajmniej 7.000. Brawo Wisłą i brawo Legia. Życzę sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Spartak - Legia IP: *.gress.pl 25.08.11, 19:06 TO DLACZEGO TAK GLADKO PRZEGRALA ZE sLASKIEM ,PRZECIEZ JEST SWIETNIE PRZYGOTOWANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Spartak - Legia IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 25.08.11, 19:09 ze śląskiem przegrali bo sędzia był nie taki hahahhaha to ocena Skorży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo Delegalizacja Wisły Kraków IP: *.aster.pl 25.08.11, 19:07 Ja spowodowac aby grupa ludzi czy zespol ktory notorycznie hanbi Polske i zatrudnia mniejszosci seksualne chodzace w koszulce Papieża był rozwiązany ... Jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gring_bomber Re: Delegalizacja Wisły Kraków IP: 62.233.211.* 25.08.11, 19:10 Przyjedz do Krakowa i w środku nocy jak nikt nie widzi skocz z mostu kotlarskiego do rzeki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo Re: Delegalizacja Wisły Kraków IP: *.aster.pl 25.08.11, 19:11 ty przyjedz do Warszawy to cie na Pradze zaoraja ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gring_bomber Re: Delegalizacja Wisły Kraków IP: 62.233.211.* 25.08.11, 19:13 Po co mam przyjeżdzać?? To ty chcesz delegalizować to napisałem ci co musisz zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_mowie Re: Delegalizacja Wisły Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 19:32 Daj mu już spokój. Leczy coś. Dziś normalsi się cieszą, że Legia wygrała cholernie ciężki mecz. I że razem z Wisłą zagrają w LE, a nie będą szukać różnic między nami. Fajnie by było, jakby Śląsk do tego dołączył. Ale to już by chyba był za duży cud jak na jeden wieczór. W każdym razie, nie ma co odpowiadać na napinki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksel temat Wisły jet zamknięty IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 19:14 po co takie bzdety piszesz prowokatorze? Odpowiedz Link Zgłoś