tygrysio_misio 12.09.11, 22:29 życzę sobie, aby ten mecz trwał co najmniej 5 godzin, aby był pełen niespodzianek i pięknych akcji.... aby Djoković przegrywał 2-0.... i ostatecznie wygrał :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae 12.09.11, 22:49 no to piękne akcje już były..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vc.0 Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 02:44 to jeden z najlepszych meczow jakie ogladalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambler Z ust konia IP: *.phil.east.verizon.net 12.09.11, 22:54 Wlasnie zadzwonil bookie-jasnowicz z Las Vegas. Zrobil fortune na jasnowidzeniu. Powiedzial, ze wygra Nadal. Chcesz sie moze zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Z ust konia 12.09.11, 22:59 to zalezy co ma w tych gaciach, co to ciagle siega po to cos i naciera cobie nos i uszy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eufemiano Fuentes Szkoda, że Nadal jest kontuzjowany :( IP: *.astral.lodz.pl 12.09.11, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambler Re: Z ust konia IP: *.phil.east.verizon.net 12.09.11, 23:18 Ma tam dwie tenisowe pilki. I je piesci. Oba ma (jadra). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 13.09.11, 00:06 No wyglada na to, ze Djokovic wygra 3:0. I mam wrazenie, ze jesli utrzyma taki poziom w przyszlym roku moze wygrac klasycznego Wielkiego Szlema. No chyba, ze Roger bedzie gral jak ostatnio i w koncu zrobi cos ze swoja glowa. Polfinal przeciez z Djokovicem praktycznie wygral gdyby nie jego demony. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Demony przychodzą z wiekiem 13.09.11, 00:20 Gość portalu: darrek napisał(a): > No wyglada na to, ze Djokovic wygra 3:0. I mam wrazenie, ze jesli utrzyma taki > poziom w przyszlym roku moze wygrac klasycznego Wielkiego Szlema. No chyba, ze > Roger bedzie gral jak ostatnio i w koncu zrobi cos ze swoja glowa. Polfinal prz > eciez z Djokovicem praktycznie wygral gdyby nie jego demony. Demony niestety przychodzą z wiekiem i już nie odchodzą. Także więc Roger demonów już nie przegoni. Ja osobiście po meczu z Djokovicem postawiłem na nim krzyżyk. Odszedł król, niech żyje król! Król Novak I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mats US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 00:25 może i nie znam się na tenisie ale wydaje mi się, że novak zakończyl drugiego seta przpięknym forehandem.w każdym razie to tylko moja skromna opinia o, jak na razie najładniejszym returnie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrek US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 13.09.11, 01:45 Vamos Rafa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae IP: *.231.5.248.koba.pl 13.09.11, 01:57 orientujecie sie dlaczego ten w niebieskim wykonuje ruch jakby drapał sie w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae IP: *.liberty-it.co.uk 13.09.11, 12:43 Gość portalu: leszek napisał(a): > orientujecie sie dlaczego ten w niebieskim wykonuje ruch jakby drapał sie w dupie? Tak, orientujemy sie, ale wytlumaczenie jest poza zasiegiem rozumienia jakiegos tam leszka z polskiego forum internetowego. Tak weiec leszek, zaloz sobie swoje podarte kapcie, zrob sobie herbate i dalej gap sie w ten tv, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiop po tym finale wiem, że najlepsza wołowina jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 01:58 amerykańska, a i u nas zaczyna być niezła, szczególnie wśród komentatorów tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad symulant djoko IP: *.convinacion.sexo.y.chelas.info 13.09.11, 02:16 odpoczął sobie w kluczowym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: symulant djoko 13.09.11, 02:35 bo oczywiscie Nadal w tym czasie nie odpoczywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee Re: symulant djoko IP: *.astral.lodz.pl 13.09.11, 08:27 Potraktuj to symulowanie Serba jako swoistą odpowiedź na przedłużanie gry przez Nadala :) ;) (długie przerwy między gemami). Obejrzyj sobie powtórkę, podczas przerw patrz na czasomierz i wyciągnij wnioski co do postępowania Hiszpana, oczywiście również w kontekście przepisów tenisa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pen w piątym secie IP: *.astral.lodz.pl 13.09.11, 09:01 bodajże przy stanie 3 :1 Djokovic po jednym ze smeczów złapał się z tyłu w okolicy lędźwi. Tyle w temacie symulowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.hist.uj.edu.pl 13.09.11, 07:44 Mam głupie pytanie do autora: kto faworyzował Serba? W artykule pisze czarno na białym "faworyzowany Serb". A więc, kto go faworyzował? Bo jeśli chodzi o to, że Serb był faworytem, to bynjmniej nie to samo - kłaniają się podstawy języka polskiego. Najpierw trzeba coś umieć, a potem pisać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dee Drugą taką szansę Nadal nieprędko dostanie ;) IP: *.astral.lodz.pl 13.09.11, 08:18 Djoko miał IMO sporo trudniejszą drogę do finału. Już w meczu z Tipsarem widać było oznaki lekkiej obniżki formy w porównaniu ze średnią wyciągniętą z całego sezonu. Mecz z Fedem był niesamowicie intensywny pod względem mentalnym i fizycznym, nie wiem, jak Djoko się pozbierał, ale widać ma dobrych fizjoterapeutów, psycha też nie siada. Po trzecim secie finału wyglądał w zasadzie jak ktoś, kto spodziewa się przegranej w 5 setach. Na szczęście Hiszpan sam zaczął bardzo wydatnie pomagać .... Odpowiedz Link Zgłoś
morowy Wygląd tych Panów 13.09.11, 09:27 Nie wiem, czy ktoś zauważył, że ci panowie mimo, że zarabiają krocie to nie są przyozdobieni różnymi idiotycznymi rysunkami (tatuażami). Czy to czasem nie jest dziwne ? PS. Zanim zrobisz sobie tatuaż, zadaj sobie pytanie: Czy jest jakiś rysunek, który będzie mi się podobał przez całe życie ? No chyba, że go tylko w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Wygląd tych Panów 13.09.11, 21:20 morowy napisał: > Nie wiem, czy ktoś zauważył, że ci panowie mimo, że zarabiają krocie to nie są > przyozdobieni różnymi idiotycznymi rysunkami (tatuażami). Czy to czasem nie > jest dziwne? Tylko dla kogoś, kto ogląda głównie mecze piłkarskie. To tam się przerabiają, jak do Big Brothera. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... 13.09.11, 21:20 Warto było zarwać pół nocy na ten mecz, choć szkoda, że skończył się po 3 secie. Odpowiedz Link Zgłoś