Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ...

12.09.11, 22:29
    życzę sobie, aby ten mecz trwał co najmniej 5 godzin, aby był pełen niespodzianek i pięknych akcji.... aby Djoković przegrywał 2-0.... i ostatecznie wygrał :-)
    Obserwuj wątek
      • tygrysio_misio Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae 12.09.11, 22:49
        no to piękne akcje już były.....
        • Gość: vc.0 Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 02:44
          to jeden z najlepszych meczow jakie ogladalem.
      • Gość: gambler Z ust konia IP: *.phil.east.verizon.net 12.09.11, 22:54

Wlasnie zadzwonil bookie-jasnowicz z Las Vegas. Zrobil fortune na jasnowidzeniu.
        Powiedzial, ze wygra Nadal. Chcesz sie moze zalozyc?
        • tygrysio_misio Re: Z ust konia 12.09.11, 22:59
          to zalezy co ma w tych gaciach, co to ciagle siega po to cos i naciera cobie nos i uszy ;]
          • Gość: Eufemiano Fuentes Szkoda, że Nadal jest kontuzjowany :( IP: *.astral.lodz.pl 12.09.11, 23:14
          • Gość: gambler Re: Z ust konia IP: *.phil.east.verizon.net 12.09.11, 23:18

Ma tam dwie tenisowe pilki. I je piesci. Oba ma (jadra).
      • Gość: darrek US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 13.09.11, 00:06
        No wyglada na to, ze Djokovic wygra 3:0. I mam wrazenie, ze jesli utrzyma taki poziom w przyszlym roku moze wygrac klasycznego Wielkiego Szlema. No chyba, ze Roger bedzie gral jak ostatnio i w koncu zrobi cos ze swoja glowa. Polfinal przeciez z Djokovicem praktycznie wygral gdyby nie jego demony.
        • swiatlo Demony przychodzą z wiekiem 13.09.11, 00:20
          Gość portalu: darrek napisał(a):

> No wyglada na to, ze Djokovic wygra 3:0. I mam wrazenie, ze jesli utrzyma taki
          > poziom w przyszlym roku moze wygrac klasycznego Wielkiego Szlema. No chyba, ze
          > Roger bedzie gral jak ostatnio i w koncu zrobi cos ze swoja glowa. Polfinal prz
          > eciez z Djokovicem praktycznie wygral gdyby nie jego demony.

Demony niestety przychodzą z wiekiem i już nie odchodzą. Także więc Roger demonów już nie przegoni. Ja osobiście po meczu z Djokovicem postawiłem na nim krzyżyk.
          Odszedł król, niech żyje król! Król Novak I.
      • Gość: Mats US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 00:25
        może i nie znam się na tenisie ale wydaje mi się, że novak zakończyl drugiego seta przpięknym forehandem.w każdym razie to tylko moja skromna opinia o, jak na razie najładniejszym returnie meczu.
      • Gość: darrek US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 13.09.11, 01:45
        Vamos Rafa!
        • Gość: leszek Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae IP: *.231.5.248.koba.pl 13.09.11, 01:57
          orientujecie sie dlaczego ten w niebieskim wykonuje ruch jakby drapał sie w dupie?
          • Gość: asd Re: US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafae IP: *.liberty-it.co.uk 13.09.11, 12:43
            Gość portalu: leszek napisał(a):

> orientujecie sie dlaczego ten w niebieskim wykonuje ruch jakby drapał sie w dupie?

Tak, orientujemy sie, ale wytlumaczenie jest poza zasiegiem rozumienia jakiegos tam leszka z polskiego forum internetowego. Tak weiec leszek, zaloz sobie swoje podarte kapcie, zrob sobie herbate i dalej gap sie w ten tv, pajacu.
      • Gość: kiop po tym finale wiem, że najlepsza wołowina jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 01:58
        amerykańska, a i u nas zaczyna być niezła, szczególnie wśród komentatorów tv.
      • Gość: ad symulant djoko IP: *.convinacion.sexo.y.chelas.info 13.09.11, 02:16
        odpoczął sobie w kluczowym momencie
        • tygrysio_misio Re: symulant djoko 13.09.11, 02:35
          bo oczywiscie Nadal w tym czasie nie odpoczywal
        • Gość: dee Re: symulant djoko IP: *.astral.lodz.pl 13.09.11, 08:27
          Potraktuj to symulowanie Serba jako swoistą odpowiedź na przedłużanie gry przez Nadala :) ;) (długie przerwy między gemami). Obejrzyj sobie powtórkę, podczas przerw patrz na czasomierz i wyciągnij wnioski co do postępowania Hiszpana, oczywiście również w kontekście przepisów tenisa. :)
        • Gość: pen w piątym secie IP: *.astral.lodz.pl 13.09.11, 09:01
          bodajże przy stanie 3 :1 Djokovic po jednym ze smeczów złapał się z tyłu w okolicy lędźwi. Tyle w temacie symulowania ...
      • Gość: Gość US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... IP: *.hist.uj.edu.pl 13.09.11, 07:44
        Mam głupie pytanie do autora: kto faworyzował Serba? W artykule pisze czarno na białym "faworyzowany Serb". A więc, kto go faworyzował? Bo jeśli chodzi o to, że Serb był faworytem, to bynjmniej nie to samo - kłaniają się podstawy języka polskiego. Najpierw trzeba coś umieć, a potem pisać!!!!!
      • Gość: dee Drugą taką szansę Nadal nieprędko dostanie ;) IP: *.astral.lodz.pl 13.09.11, 08:18
        Djoko miał IMO sporo trudniejszą drogę do finału. Już w meczu z Tipsarem widać było oznaki lekkiej obniżki formy w porównaniu ze średnią wyciągniętą z całego sezonu. Mecz z Fedem był niesamowicie intensywny pod względem mentalnym i fizycznym, nie wiem, jak Djoko się pozbierał, ale widać ma dobrych fizjoterapeutów, psycha też nie siada.
        Po trzecim secie finału wyglądał w zasadzie jak ktoś, kto spodziewa się przegranej w 5 setach. Na szczęście Hiszpan sam zaczął bardzo wydatnie pomagać ....
      • morowy Wygląd tych Panów 13.09.11, 09:27
        Nie wiem, czy ktoś zauważył, że ci panowie mimo, że zarabiają krocie to nie są przyozdobieni różnymi idiotycznymi rysunkami (tatuażami). Czy to czasem nie jest dziwne ?
        PS. Zanim zrobisz sobie tatuaż, zadaj sobie pytanie: Czy jest jakiś rysunek, który będzie mi się podobał przez całe życie ? No chyba, że go tylko w lustrze.
        • antropoid Re: Wygląd tych Panów 13.09.11, 21:20
          morowy napisał:

> Nie wiem, czy ktoś zauważył, że ci panowie mimo, że zarabiają krocie to nie są
          > przyozdobieni różnymi idiotycznymi rysunkami (tatuażami). Czy to czasem nie
          > jest dziwne?

Tylko dla kogoś, kto ogląda głównie mecze piłkarskie. To tam się przerabiają, jak do Big Brothera.
      • antropoid US Open. Wielki finał: Novak Djoković - Rafael ... 13.09.11, 21:20
        Warto było zarwać pół nocy na ten mecz, choć szkoda, że skończył się po 3 secie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka