Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A.Radwańska - A.Petković

09.10.11, 12:00
    Powodzenia i zlamania rakiety wkoncu jestes najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jura A.Radwańska - A.Petković IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.11, 12:05
        Ta Petković to jest taka Niemka, jak Berlusconi Eskimos.
        • bruno565 Re: A.Radwańska - A.Petković 09.10.11, 12:24
          Petkovic przyjechala do Niemiec w wieku niemowlecym,tam sie wychowywala cale zycie,tam tez nauczyla sie grac w tenisa.Jak dla mnie spokojnie mozna nazwac ja Niemka.
      • Gość: Baster22 A.Radwańska - A.Petković IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 12:55
        Ta Serbka ma mentalność niemiecką dlatego obawiam się że Radwańska psychicznie pęknie.
      • Gość: joanna A.Radwańska - A.Petković IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 13:01
        Powodzenia Aga. Trzymamy kciuki!
      • Gość: KAC Transmisja jest na dubai sport 3 ! hotbird ! f t a IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 13:01
        Widziałem na pasku na dole WTA Beijing i godzinę ! Kiedyś też były finały WTA, a więc dziś też będzie.

DUBAI SPORTS jest niekodowany, ogólnodostępny
      • Gość: . A.Radwańska - A.Petković IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 13:36
        .blazebets.blogspot.com/ darmowe typy, Polecam.
      • Gość: Szkopernik A.Radwańska - A.Petković IP: *.net.stream.pl 09.10.11, 13:45
        Zahaczając o Kopernikusa. Czy Petković to Niemka?
      • Gość: O G L Ą D A J ! Trannsmisja HD, działa nawet na 1Mb LINK ! IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 14:16
        liveboks.pl/mecze-na-zywo/pozostale-kanaly/kanal-11/
      • Gość: sadf A.Petković drze sie auf IP: *.range86-180.btcentralplus.com 09.10.11, 14:39
        a Aga yy
      • Gość: danek A.Radwańska - A.Petković IP: *.olechnowicza.lublin.pl 09.10.11, 16:16
        GRATULACJE AGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: adam A.Radwańska - A.Petković IP: 89.184.141.* 09.10.11, 16:19
        Mecz był trudny tym bardziej wielki szacunek dla A.Radwańskiej
      • Gość: crizz as kończy asem IP: *.jmdi.pl 09.10.11, 16:24
        nie mam słów.. zostały mi tylko emocje..
      • Gość: M. Arens A.Radwańska - A.Petković IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 09.10.11, 16:25
        Stało się !! " Isia " wygrała z Petković. Brawa ogromne. To 11 mecz bez porażki. Zaraz, zaraz... a który bez Tatusia !? Czyżby rzeczywiscie cos na rzeczy było i złe fluidy krążyły w rodzinie ?
      • Gość: massuda A.Radwańska - A.Petković IP: 109.95.24.* 09.10.11, 16:26
        Brawo Agnieszka...mecz był rewelacyjny i pełen dramaturgii,przybyło mi kilka siwych włosów,ale było warto..takie mecze to prawdziwy rarytas:)
      • szymek_50 A.Radwańska - A.Petković 09.10.11, 16:27
        Było ciężko, a Petkovic przegrała na własne życzenie.
      • Gość: Magda A.Radwańska - A.Petković IP: *.welnowiec.net 09.10.11, 16:36
        Brawooooo aga!! brawo brawo brawo!!!!
      • Gość: gość 11 A.Radwańska - A.Petković:Brawo!!Brawo!!Gratulaje!! IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 09.10.11, 16:52
        Jak powyżej wielkie gratulacje i cieszmy się,że mamy Radwańską.Aga jesteś super,mecz pełen zwrotów akcji,ale najważniejsze ,że wygrane.Gratulacje i powodzenia w następnych meczach.
      • Gość: w ciemię bity A.Radwańska - A.Petković IP: *.compnet.pl 09.10.11, 17:05
        Aż ciepło i przyjemnie się na sercu zrobiło.
        Co za emocje!
        Moje gratulacje, brawo Agnieszka!
      • Gość: lol Re: przykro mi, ale... IP: *.opera-mini.net 09.10.11, 17:09
        Co to za debil?
      • trolo-lolo Re: przykro mi, ale... 09.10.11, 17:16
        Jedno nie musi wykluczać drugiego - tak myślę. Wolę kibicować swoim, wolę by to oni zarabiali kasę, nawet jeśli będą później chodzić z głowami do góry, nawet jeśli zaczną zachowywać się jak nadęte, nowobogackie puste emocjonalnie laleczki przedstawiające swoje poglądy "only money" i nawet jeśli będą przypisywać patriotyzmowi znamiona prostactwa (... przecież to dzisiaj takie modne... ) - choć prostota ma wszelkie cechy złożoności - ale zostawmy bo to up level ;).
        Więc odnosząc się do powyższego z całego serca Ci kibicuję rodaku drogi ;)
      • Gość: w ciemię bity Re: przykro mi, ale... IP: *.compnet.pl 09.10.11, 17:28
        Ameryki nie odkryłeś!
        Sport profesjonalny właśnie taki jest i taki powinien być.
        Za to, że taki jest, daje nam kibicom, najprawdziwsze i często na wysokim poziomie widowisko – tak jak to było w tym pojedynku.
        A patriotyzm, wtym przypadku, to doping dla swoich, i nie jest on bez znaczenia – dla każdego zawodnika bardzo wiele, wiele znaczy.

Pozdrowienia
        • Gość: w ciemię bity Re: przykro mi, ale... IP: *.compnet.pl 09.10.11, 19:26
          Widzę, że Redakcja usunęła wiele komentarzy - i odpowiedzi do nich, mają się teraz, jak ni to w 5, ni to w 10.

Brawo Aga!!!
          Co to był za horror i niesamowity pojedynek, co za wspaniały mecz - ale dałaś kibicom popalić!
      • Gość: korbacz A.Radwańska - A.Petković IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 18:44
        Było ciężko, czasami nawet bardzo.Zakończenie wspaniałe.A przytulenie z Petkowic i tym brodaczem się podobało.
        • Gość: jjj Re: A.Radwańska - A.Petković IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 09.10.11, 18:59
          już dawno mówiłem ze tatusia musi odsunąć a byłoby lepiej jakby zatrudniła trenera ze światowej czołówki
      • ted49 A.Radwańska - A.Petković 09.10.11, 19:00
        Piękny sukces pani Agnieszki. Gratulacje. Komentatorom (także telewizyjnym) przypominam. Dobry kibic CIESZY SIĘ z gry, gratuluje dobrych zagrań i docenia klasę przeciwnika. Nie zrzędzi, nie doradza, jakby zjadł wszystkie rozumy, nie przewiduje porażki. Jest WDZIĘCZNY zawodnikom za piękne przeżycia i emocje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka