ge19 09.10.11, 12:00 Powodzenia i zlamania rakiety wkoncu jestes najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jura A.Radwańska - A.Petković IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.11, 12:05 Ta Petković to jest taka Niemka, jak Berlusconi Eskimos. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: A.Radwańska - A.Petković 09.10.11, 12:24 Petkovic przyjechala do Niemiec w wieku niemowlecym,tam sie wychowywala cale zycie,tam tez nauczyla sie grac w tenisa.Jak dla mnie spokojnie mozna nazwac ja Niemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baster22 A.Radwańska - A.Petković IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 12:55 Ta Serbka ma mentalność niemiecką dlatego obawiam się że Radwańska psychicznie pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna A.Radwańska - A.Petković IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 13:01 Powodzenia Aga. Trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAC Transmisja jest na dubai sport 3 ! hotbird ! f t a IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 13:01 Widziałem na pasku na dole WTA Beijing i godzinę ! Kiedyś też były finały WTA, a więc dziś też będzie. DUBAI SPORTS jest niekodowany, ogólnodostępny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A.Radwańska - A.Petković IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 13:36 .blazebets.blogspot.com/ darmowe typy, Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkopernik A.Radwańska - A.Petković IP: *.net.stream.pl 09.10.11, 13:45 Zahaczając o Kopernikusa. Czy Petković to Niemka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O G L Ą D A J ! Trannsmisja HD, działa nawet na 1Mb LINK ! IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 14:16 liveboks.pl/mecze-na-zywo/pozostale-kanaly/kanal-11/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadf A.Petković drze sie auf IP: *.range86-180.btcentralplus.com 09.10.11, 14:39 a Aga yy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek A.Radwańska - A.Petković IP: *.olechnowicza.lublin.pl 09.10.11, 16:16 GRATULACJE AGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam A.Radwańska - A.Petković IP: 89.184.141.* 09.10.11, 16:19 Mecz był trudny tym bardziej wielki szacunek dla A.Radwańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crizz as kończy asem IP: *.jmdi.pl 09.10.11, 16:24 nie mam słów.. zostały mi tylko emocje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Arens A.Radwańska - A.Petković IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 09.10.11, 16:25 Stało się !! " Isia " wygrała z Petković. Brawa ogromne. To 11 mecz bez porażki. Zaraz, zaraz... a który bez Tatusia !? Czyżby rzeczywiscie cos na rzeczy było i złe fluidy krążyły w rodzinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massuda A.Radwańska - A.Petković IP: 109.95.24.* 09.10.11, 16:26 Brawo Agnieszka...mecz był rewelacyjny i pełen dramaturgii,przybyło mi kilka siwych włosów,ale było warto..takie mecze to prawdziwy rarytas:) Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 A.Radwańska - A.Petković 09.10.11, 16:27 Było ciężko, a Petkovic przegrała na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda A.Radwańska - A.Petković IP: *.welnowiec.net 09.10.11, 16:36 Brawooooo aga!! brawo brawo brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 A.Radwańska - A.Petković:Brawo!!Brawo!!Gratulaje!! IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 09.10.11, 16:52 Jak powyżej wielkie gratulacje i cieszmy się,że mamy Radwańską.Aga jesteś super,mecz pełen zwrotów akcji,ale najważniejsze ,że wygrane.Gratulacje i powodzenia w następnych meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ciemię bity A.Radwańska - A.Petković IP: *.compnet.pl 09.10.11, 17:05 Aż ciepło i przyjemnie się na sercu zrobiło. Co za emocje! Moje gratulacje, brawo Agnieszka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: przykro mi, ale... IP: *.opera-mini.net 09.10.11, 17:09 Co to za debil? Odpowiedz Link Zgłoś
trolo-lolo Re: przykro mi, ale... 09.10.11, 17:16 Jedno nie musi wykluczać drugiego - tak myślę. Wolę kibicować swoim, wolę by to oni zarabiali kasę, nawet jeśli będą później chodzić z głowami do góry, nawet jeśli zaczną zachowywać się jak nadęte, nowobogackie puste emocjonalnie laleczki przedstawiające swoje poglądy "only money" i nawet jeśli będą przypisywać patriotyzmowi znamiona prostactwa (... przecież to dzisiaj takie modne... ) - choć prostota ma wszelkie cechy złożoności - ale zostawmy bo to up level ;). Więc odnosząc się do powyższego z całego serca Ci kibicuję rodaku drogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ciemię bity Re: przykro mi, ale... IP: *.compnet.pl 09.10.11, 17:28 Ameryki nie odkryłeś! Sport profesjonalny właśnie taki jest i taki powinien być. Za to, że taki jest, daje nam kibicom, najprawdziwsze i często na wysokim poziomie widowisko – tak jak to było w tym pojedynku. A patriotyzm, wtym przypadku, to doping dla swoich, i nie jest on bez znaczenia – dla każdego zawodnika bardzo wiele, wiele znaczy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w ciemię bity Re: przykro mi, ale... IP: *.compnet.pl 09.10.11, 19:26 Widzę, że Redakcja usunęła wiele komentarzy - i odpowiedzi do nich, mają się teraz, jak ni to w 5, ni to w 10. Brawo Aga!!! Co to był za horror i niesamowity pojedynek, co za wspaniały mecz - ale dałaś kibicom popalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbacz A.Radwańska - A.Petković IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 18:44 Było ciężko, czasami nawet bardzo.Zakończenie wspaniałe.A przytulenie z Petkowic i tym brodaczem się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: A.Radwańska - A.Petković IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 09.10.11, 18:59 już dawno mówiłem ze tatusia musi odsunąć a byłoby lepiej jakby zatrudniła trenera ze światowej czołówki Odpowiedz Link Zgłoś
ted49 A.Radwańska - A.Petković 09.10.11, 19:00 Piękny sukces pani Agnieszki. Gratulacje. Komentatorom (także telewizyjnym) przypominam. Dobry kibic CIESZY SIĘ z gry, gratuluje dobrych zagrań i docenia klasę przeciwnika. Nie zrzędzi, nie doradza, jakby zjadł wszystkie rozumy, nie przewiduje porażki. Jest WDZIĘCZNY zawodnikom za piękne przeżycia i emocje. Odpowiedz Link Zgłoś