Gość: turtlezzz Wypowiedzi publiczne Bońka zawsze cechuje... IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 00:04 ...wielka klasa i rozsądek. Po tym względem mógłby iść w zawody z Tuskiem. Szkoda, że mamy posła Tomaszewskiego, a nie posła Bońka - który zdecydowanie nadawałby się do tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wembley Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.11, 01:24 Niech Pan robi swoje, Panie Janie. Duży szacun dla Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... 11.10.11, 02:42 Zbyszku a co sie stalo z podatkiem z lat 90 - tych , jakos brak w rozliczeniach z Wloch Odpowiedz Link Zgłoś
mniklasp Re: Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - 11.10.11, 04:02 mam nadzieje ze Janek zrobi porzadek z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.204.66.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.11, 08:19 Fajnie jest przeczytac z rana mile slowa jednego czlowieka o drugim tym bardziej, ze mowi je ktos kto moglby miec uraz do pana Tomaszewskiego. Szanuję ich obu, bo maja charaktery. Kazdy inny ale lubię ich obu! Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bergman1 teraz bramkę w barze postawią IP: *.suchanet.3s.pl 11.10.11, 09:13 chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
marianwo jan tumok tomaszewski 11.10.11, 09:38 Dla mnie i mojego pokolenia hańbą jest, że ktoś kto ma współczynnik inteligencji ameby zielonej jest posłem! Ten podludż, który był czynnie zanagażowany w korupcję zarówno w Polsce jak i Belgii nagle staje się wielkim sprawiedliwym. Mówiłem wielkrotnie do moich studentów i mówić będę, że wnaszej Ojczyźnie mieszkają zdrajcy, a wzorcem takiego bandziora jest jan tomaszewski. Niestety nie mogę pisać o tej kraturze inaczej jak z małej litery bo wyrządził bym krzywdę wielu wspanialym Tomaszewskim! Kiedy biło nas ZOMO i zabijano ludzi w Polsce ten kretyn wstąpił do PRON. Wiem, że młode pokolenie nie co to byla za instytucja ale blisko jej było do Gestapo czy NKWD. Moje pokolenie zwykło o nim mówić żartobliwie "fenomem fizjologiczny": Członek z ramienia PRĄCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: jan tumok tomaszewski IP: *.xplornet.com 11.10.11, 13:26 sugerujesz ,ze jestes nauczycielem akademickim a bledow tyle zrobiles, ze wstydzic sie mozesz ,ze kogos nazywasz tlumokiem. Poza tym jakim prawem nazywasz J.Tomaszewskiego bandziorem. Wyrokow za rozboje czy morderstwa nie mial wiec kto tu jest bandziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandzior Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.10.11, 09:52 Popatrzcie na to, jak Kaczka urosła przy Tomaszewski (albo Tomaszewski zmalał) a dzieli ich różnica ok. 35 cm. Dobry fotograf. Ale Stalinowi też podkładali stołek, żeby był wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 10:14 Tomaszewski będzie tanim posłem. Biuro ma na piotrkowskiej już od dawna ;-) Kelnerka będzie sekretarką , stolik biurkiem, barek salką konferencyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.141.168.217-rev.hti.pl 11.10.11, 10:17 Klasa facet. Na prawdę tylko się uczyć od Bońka. Podziwiam bo sam nie potrafię i czasami emocje mnie ponoszą. Jego miały prawy a jednak potrafił być obiektywny i wyważony. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek490 Tomaszewski nie zamierza rządzić 11.10.11, 10:29 Do rządzenia się nie pcha. A obserwować i nazywać patologie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.range109-145.btcentralplus.com 11.10.11, 11:11 A co on może zrobić w tym sejmie, kiedy to zwykły awanturnik i prymityw, potrafiący atakować wszystkich dookoła ale sam nie mający nic do zaproponowania.Z pewnością nie będzie jedyną osobą prezentującą takie cechy ale jak tak ma wyglądać przedstawiciel swiata sportu w parlamencie to ja już nie mam pytań.Swoją drogą to ciekawostka dlaczego Łodzianie poparli takiego osobnika, naprawdę nie było nikogo innego? Odpowiedz Link Zgłoś
jkpo1 Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... 20.10.11, 14:28 Typowy człowiek PIS-u, mistrz destrukcji , chory z nienawiści i do tego rasista. Za kogo On się wogóle ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Re: Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - 09.11.11, 15:35 O Pisie mówisz jak mówili komuniści o ''Solidarności'' w latach 80-tych tylko ''pogratulować'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adryjak Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 30.10.11, 18:01 A ja pamiętam jak na łamach prasy reżimowej wychwalany był Boniek, który mieszkając w tym czasie w Italii, wychwalał wprowadzony właśnie STAN WOJENNY! Jednocześnie tępiono WOJCIECHA FIBAKA, który był innego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korcz Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 10:14 Boniek mówi, że Tomaszewski nie umie rządzić, ale świetnie kontroluje. Dlatego jest u pisiorków. Przecież jaro-nic nie wygrywam-kaczyński tylko to potrafi robić. Najgorsze jest to, że z te kontrole zawsze kończą się niedorzecznymi wnioskami. Odpowiedz Link Zgłoś
tole-k39 Re: Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - 23.11.11, 17:43 Jak się dowiedziałem, że Tomaszewski jest politykiem, to odrazu zgadłem do jakiej partii przynależy :D Tam chyba nie ma ludzi normalnych oprócz Kurskiego i Ziobry :) --- ogrodzenia sex filmy erotyka Gostynin Kołdry, Pościele, Poduszki Odpowiedz Link Zgłoś