Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R...

• Gość: turtlezzz Wypowiedzi publiczne Bońka zawsze cechuje... IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 00:04
        ...wielka klasa i rozsądek. Po tym względem mógłby iść w zawody z Tuskiem. Szkoda, że mamy posła Tomaszewskiego, a nie posła Bońka - który zdecydowanie nadawałby się do tej roli.
      • Gość: wembley Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.11, 01:24
        Niech Pan robi swoje, Panie Janie. Duży szacun dla Pana.
      • 03halina15 Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... 11.10.11, 02:42
        Zbyszku a co sie stalo z podatkiem z lat 90 - tych , jakos brak w rozliczeniach z Wloch
        • mniklasp Re: Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - 11.10.11, 04:02
          mam nadzieje ze Janek zrobi porzadek z PZPN
      • Gość: mily Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.204.66.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.11, 08:19
        Fajnie jest przeczytac z rana mile slowa jednego czlowieka o drugim tym bardziej, ze mowi je ktos kto moglby miec uraz do pana Tomaszewskiego. Szanuję ich obu, bo maja charaktery. Kazdy inny ale lubię ich obu! Tak trzymac.
      • Gość: bergman1 teraz bramkę w barze postawią IP: *.suchanet.3s.pl 11.10.11, 09:13
        chyba?
      • marianwo jan tumok tomaszewski 11.10.11, 09:38
        Dla mnie i mojego pokolenia hańbą jest, że ktoś kto ma współczynnik inteligencji ameby zielonej jest posłem! Ten podludż, który był czynnie zanagażowany w korupcję zarówno w Polsce jak i Belgii nagle staje się wielkim sprawiedliwym. Mówiłem wielkrotnie do moich studentów i mówić będę, że wnaszej Ojczyźnie mieszkają zdrajcy, a wzorcem takiego bandziora jest jan tomaszewski. Niestety nie mogę pisać o tej kraturze inaczej jak z małej litery bo wyrządził bym krzywdę wielu wspanialym Tomaszewskim! Kiedy biło nas ZOMO i zabijano ludzi w Polsce ten kretyn wstąpił do PRON. Wiem, że młode pokolenie nie co to byla za instytucja ale blisko jej było do Gestapo czy NKWD. Moje pokolenie zwykło o nim mówić żartobliwie "fenomem fizjologiczny": Członek z ramienia PRĄCIA
        • Gość: selena Re: jan tumok tomaszewski IP: *.xplornet.com 11.10.11, 13:26
          sugerujesz ,ze jestes nauczycielem akademickim a bledow tyle zrobiles, ze wstydzic sie mozesz ,ze kogos nazywasz tlumokiem. Poza tym jakim prawem nazywasz J.Tomaszewskiego bandziorem. Wyrokow za rozboje czy morderstwa nie mial wiec kto tu jest bandziorem.
      • Gość: Bandzior Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.10.11, 09:52
        Popatrzcie na to, jak Kaczka urosła przy Tomaszewski (albo Tomaszewski zmalał) a dzieli ich różnica ok. 35 cm. Dobry fotograf. Ale Stalinowi też podkładali stołek, żeby był wyższy.
      • Gość: rs Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 10:14
        Tomaszewski będzie tanim posłem.
        Biuro ma na piotrkowskiej już od dawna ;-)
        Kelnerka będzie sekretarką , stolik biurkiem, barek salką konferencyjną.
      • Gość: kaktus Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.141.168.217-rev.hti.pl 11.10.11, 10:17
        Klasa facet. Na prawdę tylko się uczyć od Bońka. Podziwiam bo sam nie potrafię i czasami emocje mnie ponoszą. Jego miały prawy a jednak potrafił być obiektywny i wyważony.
      • jedrek490 Tomaszewski nie zamierza rządzić 11.10.11, 10:29
        Do rządzenia się nie pcha. A obserwować i nazywać patologie potrafi.
      • Gość: slayer Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.range109-145.btcentralplus.com 11.10.11, 11:11
        A co on może zrobić w tym sejmie, kiedy to zwykły awanturnik i prymityw, potrafiący atakować wszystkich dookoła ale sam nie mający nic do zaproponowania.Z pewnością nie będzie jedyną osobą prezentującą takie cechy ale jak tak ma wyglądać przedstawiciel swiata sportu w parlamencie to ja już nie mam pytań.Swoją drogą to ciekawostka dlaczego Łodzianie poparli takiego osobnika, naprawdę nie było nikogo innego?
      • jkpo1 Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... 20.10.11, 14:28
        Typowy człowiek PIS-u, mistrz destrukcji , chory z nienawiści i do tego rasista. Za kogo On się wogóle ma ?
        • politiko1976 Re: Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - 09.11.11, 15:35
          O Pisie mówisz jak mówili komuniści o ''Solidarności'' w latach 80-tych tylko ''pogratulować''
      • Gość: adryjak Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 30.10.11, 18:01
        A ja pamiętam jak na łamach prasy reżimowej wychwalany był Boniek, który mieszkając w tym czasie w Italii, wychwalał wprowadzony właśnie STAN WOJENNY!
        Jednocześnie tępiono WOJCIECHA FIBAKA, który był innego zdania.
      • Gość: korcz Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 10:14
        Boniek mówi, że Tomaszewski nie umie rządzić, ale świetnie kontroluje. Dlatego jest u pisiorków. Przecież jaro-nic nie wygrywam-kaczyński tylko to potrafi robić. Najgorsze jest to, że z te kontrole zawsze kończą się niedorzecznymi wnioskami.
      • tole-k39 Re: Zbigniew Boniek o pośle Janie Tomaszewskim: - 23.11.11, 17:43
        Jak się dowiedziałem, że Tomaszewski jest politykiem, to odrazu zgadłem do jakiej partii przynależy :D
        Tam chyba nie ma ludzi normalnych oprócz Kurskiego i Ziobry :)

---

ogrodzenia
        sex filmy erotyka
        Gostynin
        Kołdry, Pościele, Poduszki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka