Dodaj do ulubionych

pierwsza miłość - jedno pytanie

16.05.07, 14:15
kiedyś na początku grała tam jedna dziewczyna w której zakochał się ten młody
lekarz a teraz jej nie widać - kto to, czemu nie gra już?
:)
Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 15:15
      mlody lekarz byl zakochany juz ze 150 razy... o ktora konkretnie dziewczyne ci
      chodzi?
      • ilonekp Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 20:13
        taka co na początku samym grała... gdzieś się tam zobaczyli w autobusie chyba i
        potem się szukali i ona go narysowała i poszła szukać do szpitala i ktoś tam
        powiedział - jakaś zazdrosna kobieta, że on tu nie pracuje, ale go w końcu
        znalazła... ;D
        Ta dziewczyna była ze wsi i mieszkała z ojcem, chyba sołtysem, który dopiero co
        wyszedł więzienia... Nie jestem pewna, czy czegoś nie pochrzaniłam, bo widziałam
        tylko 2 odcinki :P
        • cioccolato_bianco Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 20:20
          raz sie zakochal w dziewczynie z autobusu, ktora grala zdaje sie kasia socha,
          ale trudno powiedziec, zeby to bylo na poczatku ;) to byla jakas 100 z tych
          150 ;)
          • Gość: asiek Re: pierwsza miłość - jedno pytanie IP: *.icm.edu.pl 17.05.07, 15:31
            srutu tutu
        • panistrusia Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 20:22
          Na samym początku?
          Pierwszą dziewczyną, w której zakochał się Bartek była Marysia...
      • Gość: Sardyna_... Re: pierwsza miłość - jedno pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:14
        A to może być ta autobusowa wielka miłość z którą pan doktorro chciał się
        żenić... Ano była, znaczy jest dalej, bo o ile kojarzę jest kuzynką <czy kimś
        tam> Emilki. Imiona nie pamiętam, grała ją Magda Socha. No więc doktrro tak
        się namiętnie w niej zakochał, że z miejsca, po krótkiej znajomosci się
        oświadczył, ale jej się anorów odechciałoi kuniec. Tak to chyba w skrócie
        było :)
    • ilonekp dzięki dziewczyny :) 16.05.07, 20:26
      to ona - Socha na 100%
      www.filmweb.pl/Person,id=7587
      tylko dziwne, że nie wymieniają, że ona grała w pierwszej miłości...
      • bujaka_jamajka Re: dzięki dziewczyny :) 16.05.07, 20:28
        Hehe padło tu już imię Kasia, Magda a to jest Małgosia Socha:) Pozdrawiam
        • sardyna_jak_malina Re: dzięki dziewczyny :) 17.05.07, 10:03
          Opss pardon - nie wiem czemu mi ona na Magdę wyglądała ;)Hmm w sumie to dlaczego oni się rozeszli - tylko te przedwczesne oświadczyny tak ją zniechęciły czy może cóś jeszcze?? Mam deczko dziurawą pamięć i żadnych szczegółów tego tragiczne rozstania nie pamiętam ;))
    • Gość: asiek Re: pierwsza miłość - jedno pytanie IP: *.ii.ap.krakow.pl 17.05.07, 15:14
      nie mam pojecia ale nie lubie jej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka