ilonekp 16.05.07, 14:15 kiedyś na początku grała tam jedna dziewczyna w której zakochał się ten młody lekarz a teraz jej nie widać - kto to, czemu nie gra już? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 15:15 mlody lekarz byl zakochany juz ze 150 razy... o ktora konkretnie dziewczyne ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonekp Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 20:13 taka co na początku samym grała... gdzieś się tam zobaczyli w autobusie chyba i potem się szukali i ona go narysowała i poszła szukać do szpitala i ktoś tam powiedział - jakaś zazdrosna kobieta, że on tu nie pracuje, ale go w końcu znalazła... ;D Ta dziewczyna była ze wsi i mieszkała z ojcem, chyba sołtysem, który dopiero co wyszedł więzienia... Nie jestem pewna, czy czegoś nie pochrzaniłam, bo widziałam tylko 2 odcinki :P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 20:20 raz sie zakochal w dziewczynie z autobusu, ktora grala zdaje sie kasia socha, ale trudno powiedziec, zeby to bylo na poczatku ;) to byla jakas 100 z tych 150 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: pierwsza miłość - jedno pytanie IP: *.icm.edu.pl 17.05.07, 15:31 srutu tutu Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: pierwsza miłość - jedno pytanie 16.05.07, 20:22 Na samym początku? Pierwszą dziewczyną, w której zakochał się Bartek była Marysia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sardyna_... Re: pierwsza miłość - jedno pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:14 A to może być ta autobusowa wielka miłość z którą pan doktorro chciał się żenić... Ano była, znaczy jest dalej, bo o ile kojarzę jest kuzynką <czy kimś tam> Emilki. Imiona nie pamiętam, grała ją Magda Socha. No więc doktrro tak się namiętnie w niej zakochał, że z miejsca, po krótkiej znajomosci się oświadczył, ale jej się anorów odechciałoi kuniec. Tak to chyba w skrócie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilonekp dzięki dziewczyny :) 16.05.07, 20:26 to ona - Socha na 100% www.filmweb.pl/Person,id=7587 tylko dziwne, że nie wymieniają, że ona grała w pierwszej miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: dzięki dziewczyny :) 16.05.07, 20:28 Hehe padło tu już imię Kasia, Magda a to jest Małgosia Socha:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sardyna_jak_malina Re: dzięki dziewczyny :) 17.05.07, 10:03 Opss pardon - nie wiem czemu mi ona na Magdę wyglądała ;)Hmm w sumie to dlaczego oni się rozeszli - tylko te przedwczesne oświadczyny tak ją zniechęciły czy może cóś jeszcze?? Mam deczko dziurawą pamięć i żadnych szczegółów tego tragiczne rozstania nie pamiętam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: pierwsza miłość - jedno pytanie IP: *.ii.ap.krakow.pl 17.05.07, 15:14 nie mam pojecia ale nie lubie jej Odpowiedz Link Zgłoś