Gość: Sunny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 08:16 A podobno Cacek to dobry biznesmen ;) Szkoda tylko że nie umie liczyć, a może przeliczył się ze swoimi możliwościami finansowymi .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską g... IP: *.205.79.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.11, 08:28 Ciekawe za co go wykupią. W Gruzji chyba nie ma Sphinxa to bony się nie sprawdzą... Ja już mam tego całego cyrku dość! --> sportowymario.blox.pl/2011/10/Kononowicz-bylby-dumny.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litzman T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 08:31 Czarno to WIDZEw. Jest chyba niestety tak, że Pan S.Cacek dał klub w prezencie Synkowi, ale Synek razem z p.Animuckim nie potrafi po prostu zarządzać klubem w perspektywie dłuższej niż 24 h. Po ostatnich meczach wygląda to dramatycznie. Przerażające dla tego klubu jest znowu niepłacenie piłkarzom i zaległości w stosunku do pracowników. Potrzebne jest odbudowanie dobrego wizerunku WIDZEWa i zakontraktować lepszych piłkarzy, najlepiej Polaków ( wychowanków lub z regionu , identyfikujących się z WIDZEWem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe za co mają go wykupic jak na razie mu nie płacą??? IP: *.mnc.pl 28.10.11, 08:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenn T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską g... IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.11, 08:50 po 3 latach przerwy byłem 3 dni temu w Łodzi- nic się nie zmieniło- miasto szpetne, brudne i biedne. Tramwaje? pożal się Boże, przystanki autobusowe? gorzej niż w Mongolii, ludzie szarzy, smutni, przygnębieni; blokowiska dominują w krajobrazie; żadnych wieżowców; tylko Manufaktura ratuje to miasto. Nie dziwię się że ten młody Gruzin ma depresję, kto normalny by jej nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską IP: *.mnc.pl 28.10.11, 09:49 no ta, bo w Gruzji to drugi manhattan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik A niech idzie w pizdu.Frankowski pęknie ze śmiechu IP: *.toya.net.pl 28.10.11, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: A niech idzie w pizdu.Frankowski pęknie ze śm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 09:13 a kim one jest ten Dzalamidze? cienki jest jak polsilver LEgia na takich leszczy nawet sie nie oglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: A niech idzie w pizdu.Frankowski pęknie ze śm IP: *.echostar.pl 28.10.11, 10:15 cała Legia, nie maja wlasnego scautingu to podbieraja graczy z ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buncol biednemu zawsze wiatr w oczy IP: 79.133.195.* 28.10.11, 11:43 Wystarczy że mają swoją szkółkę piłkarską. A podbieranie wartościowych piłkarzy zajmują się wszystkie silne kluby swiata. CIerpią na tym te biedne i słabe, ale tak już jest . Nikt nikomu nie bronił zrobić z Widzewa potęgę. Nikt nie zakazł wejść do klubu zamożnym sponsorom. Widocznie Łódź ze swoimi klubami nie jest atrakcyjna biznesowo. Dlatego sponsorzy wchodzą do Gdańska, Wrocławia, POznania a Łódź omijają szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Z niewolnika nie ma pracownika! IP: *.man-3.real-hosts.com 28.10.11, 09:50 Sernasa też zatrzymano na siłę i każdy widział, że przestało mu zależeć. Żaden kontrakt nie zmusi zawodnika do dobrej gry, jeśli ten nie chce grać w danym klubie. Moim zdaniem, słabsza dyspozycja Gruzina nie ma podłoża w słabszej formie, tylko w tym, że chce opuścić Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamshe Dredzik ale ty to jednak glupi jestes IP: *.toya.net.pl 28.10.11, 15:09 pocisz sie nad kazdym paszkwilem a gowno z tego wychodzi. Juz pisales ze Ugo nie bedzie gral ze Ben juz sprzedany lol i co? Jestes zwykla hiena dziennikarska ktora sieje zamet. I za co ? Za to ze zabrali ci wejsciowke na Widzew ? Skonczylo sie wchodzenie na krzywy ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dredzik ale ty to jednak glupi jestes IP: *.tktelekom.pl 28.10.11, 15:24 Ty Matole.........naucz się pisać poprawnie ! Nie wycieraj sobie pyska Derdzikiem....nie dorastasz Mu do pięt!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.x T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską g... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.11, 15:48 derdzikowski sprzedał go do łksu juz normalnie :) zazdrosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską g... IP: *.vline.pl 28.10.11, 17:18 Panie dziennikarzu! Zajmij się pan informowaniem (takie obowiazki ma dziennikarz) a oszczedz sobie Pan wrednych komentarzy w ktorych sie specjalizujesz.Nie Pan bedzie decydował kiedy ,kogo i w jakim terminie władze Widzewa mają decyzje podejmować.Nie Pana to "brocha".Zbyt licznie juz Pan w swych artykułach "dobrze życzył" Widzewowi.Nikt Pana o to nie prosi.Zajmij się informowaniem a nie komentowaniem i doradzaniem. Dla informacji : 40 lat kibicuje Widzewowi i sporo juz Pana "pomocnych" artykułow przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoody Re: T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 09:27 Brawo Bogdan,z ust mi to wyjąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? T-Mobile Ekstraklasa. Widzew straci gruzińską g... IP: *.zone9.bethere.co.uk 31.10.11, 19:19 Myślę, że Widzew nie powinien wykupywać Dżalamidze. Dla mnie to taki drugi Sernas - na początku dał ognia, potem zgasł. Nie rozpaczałem po odejściu Sernasa, bo wiedziałem, że on Widzewowi już nic nie da. Jak widać, Zagłębiu też mało co daje. Myślę, że z Dżalamidze jest identycznie. Poza tym sądzę, że w porównaniu z młodymi wilkami z Legii (Żyro, Borysiuk, Wolski, Kucharczyk), Dżalamidze jest słaby. Oglądam mecze Widzewa i poza irytującymi dryblingami, po których w większości przypadków traci piłkę, Dżalamidze nic nie pokazuje. Ani strzałów, ani podań, ani choćby udanych kiwek. Ciągła egoistyczna gra, straty piłki i beznsensowne kiwanie rywali, które nic nie daje. Moim zdaniem szkoda na niego 300 000 euro, lepiej wstawić młodego zdolnego z Młodej Ekstraklasy. Jest niezły prawy obrońca Bartkowski, jest niezły pomocnik Mroziński, można znaleźć i innych. Odpowiedz Link Zgłoś