fobik 04.06.04, 10:17 Jak sobie radzicie z poczuciem bezpiecznstwa? Mi jest potrzebne jak cholera, ale nie potrafie go sobie zapewnic...Jakies propozycje? Co/kto wam zapewnia poczuceie bezpieczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta10ta Re: Poczucie bezpieczenstwa 04.06.04, 10:24 W czym upatrujesz zagrożenie? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
fobik Re: Poczucie bezpieczenstwa 04.06.04, 12:12 Czy ja wiem? W swiecie tak najbardzije ogolnie, w tym, ze stale mi cos zagraza, zycie?? To nie jest jakies nazwane niebezpieczenstwo, raczej lek przed rzeczywistoswica, praca, nauka, ludzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
fobik Re: Co ci zagraża? 04.06.04, 14:59 tak mylse, ze chyba ja sama sobie...nic gorzszego byc nie moze... Odpowiedz Link Zgłoś
randybvain Re: Co ci zagraża? 04.06.04, 17:58 To pokochaj się i zaakceptuj się takką jaką jesteś. Zawsze będziesz wtedy mieć przy sobie najlepszego przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
shell_6 Re: Poczucie bezpieczenstwa 04.06.04, 11:12 Dobre pytanie. Pomyslalam chwile (udalo sie :)), dochodze do wniosku, ze dla mnie przyjaciele. Staram sie ich odsunać, ciagle mi sie wydaje ze robie z siebie swira w towarzystwie, dlatego sie chowam. Ale te 3 osoby sa takie uparte ze ciagle sa obok. Za to ich kocham. Jedyna stala sprawa w tej chwili. Bo ja sama dla siebie jestem niebezpieczna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Poczucie bezpieczenstwa 04.06.04, 16:38 Jest tylko jedna rzecz ktora zapewnia poczucie bezpieczenstwa - to wiara. Trzeba wierzyc ze nic Ci sie nie moze przydazyc. Chodze wszedzie i o kazdej porze, bardzo silnie wierze ze nic sie mi nie noze przydarzyc. Kiedys mialem bardzo wielki lek o moje dzieci, dzisiaj nie boje sie bo wierze ze nic im nie bedzie. Nie boje sie o prace bo wierze ze nie zgine. W ten sposob pozbylem sie bardzo wielu strachow. Juz nie istnieja, zamienilem je na wiare. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś