Dodaj do ulubionych

nuty herbaty

18.12.11, 17:41
Proszę Was o pomoc w znalezieniu zapachów z nutami herbaty.
Moje 2 ulubione zapachy to
POUR ELLE Annayake
Ange ou Demon Le Scret Elixir
Obie te wody mają w składzie herbatę.

Czy macie pomysł gdzie jeszcze ją znajdę?
Nie chodzi mi o zieloną herbatę - Ci którzy znają oba moje ulubione zapachy, może pomogą mi znaleźć jakąs alternatywę

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lucapuka Re: nuty herbaty 18.12.11, 17:48
      Nie wiem czy mają herbatkę w składzie ale pachną nią na mnie: klasyczna Sonia Rykiel (pomarańczowy sweterek) i Cinema YSL. Falami czarnej, mocnej i słodkiej herbaty potrafi tez zalać czasem Flowerbomb.
      • margot452 Re: nuty herbaty 19.12.11, 12:48
        A prócz tego herbatki Bulgari oraz Tea for Two L`Artisan.
    • miriam_73 Re: nuty herbaty 19.12.11, 16:54
      I jeszcze Five O'Clock au Gingebre czyli herbatka z cynamonem Serge'a Lutensa i jest jeszcze chyba Stephanie St Aignan herbatka na Saharze.
      • prawdziwy-whiter Re: nuty herbaty 13.01.12, 20:25
        wspaniały zapach ;)
        uwielbiam automatycznie się kojarzy z herbatką mimo fakt braku herbaty w składzie:)
        • prawdziwy-whiter Re: nuty herbaty comme des garcons TEA 13.01.12, 20:26
          tez uwielbiam CDG TEA tylko nie mam pojecie gdzie mogę to kupić w Polsce ?
          • forevermore79 Re: nuty herbaty comme des garcons TEA 13.01.12, 22:07
            Mysle, ze wiesz, ze w Lulua- skoro newsowo promujesz nowy nabytek tej perfumerii, czyli H. Vibskov, pachniesz CdG Tarem rowniez przypadkowo dostepnym w Polsce tylko tam, o alter-ego corsocomo uzywajacym G.F. Trumpera (Lulua-exclusive) nie wspomnajac ;-)
            Pomimo mojej pelnej zyczliwosci i bezstronnosci, jestem dosyc wyczulony na podobne marketingowe akcje forumowe, no chyba ze poprosimy o jakis konkurs dla Forumowiczow ;-)
            Zreszta, niech sklepy bronia sie same asortymentem, cenami i obsluga, a klienci sami wybiora, czy wola Lulue, Luckyscent, czy Dover Street Market. Czesto takie "spontaniczne" wpisy powoduja skutek odwrotny do zamierzonego, zwlaszcza, gdy niezbyt umiejetnie posluguje sie owymi narzedziami. Pozdrawiam i powodzenia!
            • fivka485 Re: nuty herbaty comme des garcons TEA 13.01.12, 23:16
              o! :) nie tylko ja, odebrałam wpis jak dziwną "kryptoreklame". ale cichutko byłam, zeby nie było ze parszywa trzynacha ;)

Popieram bardzo.
            • prawdziwy-whiter Re: nuty herbaty comme des garcons TEA 14.01.12, 02:24
              ja zauważyłem, że w tym świecie którego nie znam ,jest wszech obecna podejrzliwość ja akurat jestem od niedawna mieszkańcem Krakowa i uwielbiam Lulua
              uwielbiam krakowski Kazimierz może dlatego bo jestem z innego kraju, a ten blog znam jeszcze z momentu kiedy sorbet był jeszcze w Polsce. sorbet pięknie pisał o perfumach z klasą, i potrafił nawiązać pasje zapachami w życiu codziennym. Uwielbiałem skojarzenia zapachowe i nawiązania do wydarzeń z życia .wspomnienia.
              Jest to przykre bardzo ta podejrzliwość , zauważyłem na innych blogach taką tendencje tez.
              fajnie, że ktoś używa eucris' ma gust, zapach dla mnie tylko .
              pozdrawiam

orevermore79 napisał:

> Mysle, ze wiesz, ze w Lulua- skoro newsowo promujesz nowy nabytek tej perfumeri
              > i, czyli H. Vibskov, pachniesz CdG Tarem rowniez przypadkowo dostepnym w Polsce
              > tylko tam, o alter-ego corsocomo uzywajacym G.F. Trumpera (Lulua-exclusive) ni
              > e wspomnajac ;-)
              > Pomimo mojej pelnej zyczliwosci i bezstronnosci, jestem dosyc wyczulony na podo
              > bne marketingowe akcje forumowe, no chyba ze poprosimy o jakis konkurs dla Foru
              > mowiczow ;-)
              > Zreszta, niech sklepy bronia sie same asortymentem, cenami i obsluga, a klienci
              > sami wybiora, czy wola Lulue, Luckyscent, czy Dover Street Market. Czesto taki
              > e "spontaniczne" wpisy powoduja skutek odwrotny do zamierzonego, zwlaszcza, gdy
              > niezbyt umiejetnie posluguje sie owymi narzedziami. Pozdrawiam i powodzenia!
    • rosafira Re: nuty herbaty 19.12.11, 20:43
      Rose praline od Rosine, róża, czekolada i herbata. Czekoladowa pralina tylko na początku. Później zostaje już wyłącznie czarna, lekko podwędzana herbata.
    • zielony_kruk Re: nuty herbaty 14.01.12, 01:14
      Flowerbomb jest ponoć herbaciana.
      Chłodna herbata będzie też w Oolang Infini.
      • prawdziwy-whiter Re: nuty herbaty Jalaine !!! 14.01.12, 02:53
        najpiękniejsza zielona herbata
        www.jalainefragrances.com/
    • prawdziwy-whiter Re: nuty herbaty I Hate Perfume 14.01.12, 03:02
      Russian Caravan Tea CB I Hate Perfume
      ja bardzo lubię ostatnio napić się mocnej herbaty wędzonej czarnej ale tak jak rosyjska carawana lub czarnej gruzińskiej mocnej jest w tych perfumach ten ziemisty powiew .
      mimo to polecam przetestować TEA CDG i porównać z carycy "cos tam cos tam" jest identyczna. Co prawda hmm jako herbata do picia strasznie ziemista, nie nazwałbym ja czarna, a już TAOCHA, zapach i smak jest bardzo smolisty jak lakier do mebli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka